Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Visa: Intra-Pausahaan Transferee - Korea


Visa pikeun anjeun, lamun anjeun aya hiji asing pagawe hiji cabang atawa liaison kantor asing pausahaan indungna anu keur dibikeun ka Korea ku asing pausahaan indungnaNu konfirmasi visa penerbitan jumlah anu dikaluarkeun ku kapala hiji imigrasi (cabang) kantor. Kapala imigrasi (cabang) kantor bisa ménta tambahan dokumén gumantung kana kaayaan individu. Tambahan dokumén bisa ngawengku: kapala misi diplomatik atawa Korean kantor Imigrasi bisa menta tambahan dokumén pikeun nalungtik jeung pariksa tujuan entry, genuineness of ondangan jsb. D- panyekel visa nu teu tunduk ka laporan 'Change - Salian ti Gaw, tinimbang maranehna kudu laporan 'Parobahan dina Informasi Ngadaptar'. Alatan révisi Penegak Aturan ti Dec, Korea ayeuna Implements Re-entry Ijin ngajadikeun bebas Jadi dina sistem nu anyar, lamun anjeun aya hiji urang asing nu kadaptar jeung rencana pikeun mulang ka Korea dina hiji taun ti tanggal miang, anjeun nu exempted ti the re-entry ijin sarat. Sajaba ti éta, lamun kurang ti hiji taun ditinggalkeun dina anjeun visa anjeun nu exempted ti re-entry ijin pikeun sésana periode. Tapi, lamun anjeun kudu idin alatan entry larangan, anjeun bisa ngalebetkeun aplikasi ka hiji Imigrasi (Cabang) Kantor haratis Anjeun kudu: Ogé mangga inget yen anjeun kudu panawaran pikeun hiji Alien Kartu Ngadaptar saprak anjeun rencana pikeun cicing di Korea salila leuwih ti poé. Panawaran pikeun kartu alien dina waktu poé datangna anjeun.