Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Ubar resép Panipuan Hukum, Biaya Statute of Watesan - Manggihan Pengacara atawa Pangacara Deukeut Kuring


Dulur bayaran pikeun ubar resép masalah panipuan

Ubar resép panipuan masalah ngembang, jeung - unggal podomoro dollar dina US leungit pikeun panipuanFéderal, state jeung penegak hukum lokal laporan anu diverted farmasi lalu lintas mangrupa salah sahiji masalah pangbadagna maranéhanana. Nurutkeun survey dina taun, ti - polisi agénsi kira-kira US ngalaporkeun yén jalan geng jeung penjahat séjén anu aub dina ubar resép sebaran.

Nasional, ieu ngalaporkeun yén dina tujuh juta urang illegally dipaké ubar resép di panganyarna bulan.

Eta ngabalukarkeun nambahan di podomoro premiums, leuwih luhur waragad podomoro pikeun pamaréntah, pajeg luhur jeung deductibles luhur. Lamun anjeun misrepresent diri ka tukang ubar atawa ka dokter, resep ménta ku nu keur jujur, lamun dokter toko, atawa lamun anjeun aya dokter anu prescribes jeung henteu sah tujuan, anjeun committing ubar resép panipuan. Ieu téh hiji pisan serius ngalanggar nu ngalibatkeun jeung asupan zat dikawasa, nu aya di salah sahiji lima klasifikasi. Sacara husus, maranehna stimulants, depressants, jeung opiates. Kecanduan pikeun ubar resép, saperti Davocet, Valium, hydrocodone, oxycodone, jeung morfin, di wabah tingkat, naha nu mangrupa ubar resép panipuan nyaeta kajahatan serius. Loba ahli nyebutkeun yen nyalahgunakeun narkoba resép bener nyandak off dina pertengahan taun -an alatan bubuka OxyContin, nu mangrupakeun lisan vérsi oxycodone nu dirilis dina awak pikeun dua belas jam. Eta pisan éféktif reliever nyeri, tapi versi asli ieu gampang adulterate jadi nu bisa jadi snorted atawa disuntik, anjog ka hiji saharita luhur. Resép ubar panipuan muatan dina kaayaan Zat Act Dikawasa. Husus, nya éta asalna dina Judul dua puluh hiji - Dahareun jeung Ubar, Bab tilu belas - Penyalahgunaan Narkoba Pencegahan jeung Kontrol, Subchapter hiji - Kontrol jeung Penegak. Dokter balanja cara nu paling umum pikeun jalma bunuh ubar resép panipuan.

Dokter ngan bisa nulis resep jadi loba nginum obat pikeun single sabar.

Hal ieu jadi marga pikeun jalma ngadaptar jeung sababaraha dokter tanpa nétélakeun eta maranehna geus narima nginum obat ti dokter sejen. Penderita ieu ogé bisa ngaku yén maranéhanana leungit leuwih maranéhanana ubar resép jeung kudu leuwih tamba.

Ieu téh kriminal panipuan jeung prosecuted salaku saperti.

Hanjakalna, loba jelema ayeuna addicted ka ubar resép, jeung ieu geus dibuka nepi pasar pikeun jalma pikeun ngajual produk ieu ogé. Kawas kitu, jalma dituduh panipuan resép nu mindeng teu saukur pamaké, tapi ogé ngarawat jeung pagawe rumah sakit. Ahli médis, samentara éta, ogé mindeng boga muatan jeung ubar resép panipuan. Ieu téh sabab masalah mahiwal resep, haram resep, atawa curang resep. Nagara nu beda geus beda hukum di tempat, nu hartina yén kajahatan bisa boh hiji misdemeanor atawa felony a.

Biasana, lamun geus ngabuktikeun yén terdakwa dimaksudkeun pikeun ngajual ubar, eta bakal jadi classed salaku hiji felony.

Penegak hukum nyokot ubar resép panipuan serius sabab bisa ngakibatkeun konsékuansi pisan serius pikeun individu jeung masarakat. Geus ilahar pikeun ubar resép ditangtukeun illegally ngakibatkeun overdoses jeung ER kunjungan.

Nyalahgunakeun narkoba resép bisa kalayan gampang ngakibatkeun nyiksa jeung dependence jeung merlukeun mahal rehabilitasi nu biasana nu mayar kanggo ku masarakat.

Ngembang masalah ubar resép panipuan geus ngarah ka leuwih jalma nu néangan treatment pikeun nyiksa ubar resép. National Survey Dipake Ubar jeung Kaséhatan némbongkeun yén saprak, jumlah jalma dina URANG meunang perlakuan pikeun nyiksa of resép opioids geus ngaronjat ti. Butuh duit pikeun meunangkeun ubar resép illegally ogé bisa ngakibatkeun leuwih luhur jumlah kejahatan, saperti papalingan perampokan jeung. Ubar resép maling antara luhur item nu dicokot ku batur di burglaries dina loba widang.

Teu kawas sababaraha umum sejenna ubar kejahatan, ubar resép panipuan jeung nyalahgunakeun mangaruhan jalma sakabeh umur, backgrounds jeung ethnicities.

Dina loba kasus, maranéhanana jadi addicted ka ubar nu jum atan prescribed ka eta, terus nyieun usaha pikeun ménta leuwih resep illegally. Lain offenders anu geus hooked dina ubar lianna ménta resep illegally jeung diajar kumaha carana ngarobah ubar kana leuwih bahaya narkoba. Ubar resép panipuan bisa dianggap atawa gelar felony.

Ubar resép panipuan lumangsung dina rupa-rupa cara

gelar felony bisa jadi dihukum ku tilu nepi ka lima taun panjara, jeung hiji gelar felony bisa jadi dihukum ku nepi ka dalapan belas bulan panjara.

Fines bisa nepi ka dollar.

Lamun panipuan a ngalanggar kahiji, jeung ieu hiji keur dipake pribadi, nya eta mungkin nu hiji hakim bakal ngidinan palaku jadi dicokot dina advisement. Ieu ngandung harti kasus ieu mecat dina full, jeung no salajengna konsékuansi bakal ditempatkeun kana eta. Hakim A teu oge kudu nangtukeun naha panipuan ieu kaungkab dina hiji pinuh hukum luhur. Saterusna, maranehna kudu ascertain naha atawa teu dokter anu disadiakeun resep acted 'di iman alus'.

Statute of watesan pikeun ubar resép panipuan sacara umum tilu taun.

Tapi, sababaraha nagara geus dimimitian pikeun ngaronjatkeun statute.

Saterusna, nu statute bisa tolled lamun terdakwa kaluar ti nagara atawa kaluar ti nagara. Beda sarikat ogé maksa nu beda-beda kejahatan di luhur ubar resép ngeusi, saperti diilikan jeung hajat supply. Ieu kejahatan bisa mawa hukuman harsher jeung deui katetepan. Ubar resép kasus panipuan bisa diganggu gugat kawas nu mana wae séjén kriminal muatan. Salah sahiji nu paling umum defenses nyaéta tangtangan kumaha bukti ngalawan jalma ieu dikumpulkeun (haram teang jeung rebutan). Aya ogé bisa jadi defects dina search ngajamin atawa patali konstitusional pelanggaran. Lamun muatan jalma nyaéta dokter, manéhna bisa make 'iman alus' pertahanan lamun sabar teu nyingkab bahan kanyataan yén lamun healthcare professional terang, manéhna bakal teu geus dibere resep. Sababaraha nagara bisa make alternatif sentencing atawa dispositions, nu bisa di antarana ubar pangadilan jeung pretrial diversion program pikeun kahiji kalina palaku. Dina kasus ieu, ubar resép panipuan ongkos bisa turun atawa mecat. Alabama nyertakeun ubar resép panipuan dina Code of Alabama, jeung bagian nu beda-beda keur nu sasuai gumantung kana kajahatan. Husus: Alaska nyertakeun ubar resép panipuan dina Alaska Katetepan, Ayat. Kalakuan nu jahat ngalibetkeun hiji zat dikawasa dina kaopat darajat. Ieu nyertakeun manufaktur, diilikan, kiriman, jeung pamakéan curang ubar resép. Ieu téh hiji kelas C felony. Arizona geus beda ubar resép panipuan biaya dina Arizona Dirévisi Katetepan, kaasup: Dina Massachusetts General Hukum C Bagian.

Dibeunangkeun pamakéan nomer ngadaptar di pabrik atawa sebaran, atawa fraudulently meunangkeun diilikan, zat dikawasa hukuman kriminal.

Nepi ka opat taun di nagara panjara atawa nepi ka opat taun di imah koreksi jeung - atawa denda nepi ka dollar, for st ngalanggar. Dalapan taun jail atawa dua jeung hiji satengah taun di imah koreksi jeung - atawa denda nepi ka dollar, for saterusna nyinggung. Dina Mississippi Kode Bagian. Misrepresentation, panipuan jeung pemalsuan. Antara hiji jeung lima taun panjara jeung - atawa denda nepi ka dollar. Dina Missouri Katetepan Bagian.

Fraudulently ngusahakeun ménta zat dikawasa. Dina South Dakota Dikodifikasi Hukum Bagian.

Meunangkeun nilik kana zat dikawasa ku maling, misrepresentation, pemalsuan, atawa panipuan kelas opat felony. Dina Code of Virginia, Bagian. Meunangkeun ubar, procuring administrasi zat dikawasa, jeung sajabana, ku panipuan, tipuan atawa pemalsuan. Kelas genep felony Ubar evaluasi jeung perlakuan. Diawasan waktu pacobaan Lamun sukses dina treatment, pikeun ngurangan Kelas hiji misdemeanor. Dina Wyoming Katetepan Bagian. Dibeunangkeun tindakan sebaran ngadaptar ngilikan catetan counterfeiting. Misdemeanor (nepi ka genep bulan panjara jeung - atawa nepi ka rebu rupa) jeung nyiksa zat assessment pikeun st ngalanggar. nd ngalanggar - nepi ka sataun hukuman panjara jeung - atawa nepi ka dollar, rupa jeung nyiksa zat assessment.

Ménta Pengacara: Vladimir Ménta Pengacara a

Vladimir Ménta Pengacara a nyaéta hiji forum pikeun pamakéna pikeun meunangkeun waleran ka dasar hukum patarosan. Pamakéan website ieu pikeun nanyakeun atawa nampa jawaban teu nyieun hiji pangacara-klien hubungan antara anjeun jeung Vladimir, atawa antara anjeun jeung nu mana wae nu pangacara anu narima informasi atawa responds ka patanyaan anjeun, sareng eta dimaksudkeun pikeun nyieun hubungan saperti. Sajaba ti, no réspon dina forum ieu mangrupakeun nasehat legal, nu kudu tailored ka kaayaan nu tangtu unggal kasus Anjeun teu kudu meta kana informasi disadiakeun di Vladimir Ménta Pengacara tanpa néangan professional pituah ti hiji pangacara ngaku atawa idin pikeun latihan anjeun dina yurisdiksiVladimir diasumsikeun no tanggung jawab pikeun wae jalmi anu ngandelkeun kana informasi nu dikandung dina atawa ditampa ngaliwatan loka ieu jeung disclaims sadaya liability dina kaitannana ka informasi saperti.

Vladimir bisa ngajamin yén informasi dina website ieu (kaasup nu mana wae nu hukum informasi disadiakeun ku hiji pangacara ngaliwatan layanan ieu) nyaéta akurat, lengkep, atawa up-ka-date.

Sedengkeun urang maksudna pikeun nyieun unggal usaha pikeun ngajaga informasi dina loka ieu ayeuna, nu boga jeung kontributor loka ieu make aya klaim, janji atawa jaminan ngeunaan katepatan, completeness atawa adequacy informasi anu dikandung dina atawa numbu ka ti loka ieu.

Hayang jadi pengacara di AS nu. - The Korea Times

Kwon: I diulik téknik kimia dina kuliah

Saprak krisis finansial global taun, sakola hukum grads geus kapanggih eta tougher pikeun meunangkeun pakasaban minangka hiji pangacara dina geus kalapa AS pasar pakasabanChae Yōon of tukang Roti McKenzie LLP, Vivian Choi tina Shearman Sterling LLP, Sam Kwon tina Kirkland Ellis LLP jeung Jeong Yu-seok di Simpson Thacher Bartlett LLP ngabagikeun sababaraha hal di umum. Ngora ahli hukum di s ahir atawa awal s lulus ti luhur sakola hukum di AS nu, tumuwuh nepi di leuwih ti hiji nagara jeung ngembangkeun kaahlian komunikasi nu ngaktipkeun eta pikeun digawé di lingkungan internasional. Chae, Choi jeung Kwon papanggih salila hiji magang usum panas nu program at ngarah Korean sungut hukum, jeung Yu meunang nyaho Chae jeung Kwon ngaliwatan Choi. Di maranéhanana taun kadua di maranéhanana firms hukum salaku associates, maranéhanana babarengan jeung Korea Times naon eta nyandak poto eta pikeun ngamimitian karir dina hukum di AS nu jeung naon kahirupan maranéhanana salaku attorneys nu jiga. A: Choi: I tumuwuh nepi jeung impian jadi diplomat negotiating perjangjian jeung pasatujuan pikeun Korea. Kuring neuleuman hubungan internasional di kampus jeung sakola pascasarjana, jeung interned dina departemen luar koréa jeung Organisasi Trade Dunya. Salila lalampahan nu kuring sadar yén ngabogaan hiji hukum kasang tukang bakal penting pikeun naon kuring hayang ngalakukeun. Kawijakan naon bae we hayang pangaruh ngaliwatan pamaréntah atawa ngarobah urang hayang nempo di masarakat, loba eta dimimitian jeung badami dokumén legal jeung anu salajengna dilaksanakeun dina kerangka legal. Kwon: Salaku hiji téknik murid dina kuliah, kuring teu nganggap hukum salaku pilihan karir nepi ka kuring dihadiran hiji seminar nyawalakeun hukum patén jeung ahli hukum patén mah junior taun. Kuring manggihan interface élmu jeung hukum jadi pohara pikaresepeun jeung dimimitian pikeun nyiapkeun sakola hukum pangakuan yen taun. Q: Naon saran anjeun bakal méré ka jalma anu nyiapkeun pikeun sakola hukum, jeung pikeun jalma anu ngasupkeun sakola hukum. A: Chae: kuring bakal mamatahan ka kahiji nangtukeun naha maranéhanana bener teu hayang indit ka sakola hukum. D. program di AS nu diperlukeun tilu taun lengkep jeung eta bisa cukup beungbeurat finansial. Saperti komitmen kudu teu dianggap enteng, utamana dina panempoan kalapa dinten hukum pasar. Sedengkeun pikeun hukum aplikasi sakola, kuring bakal nyebutkeun hiji ngalamar LSAT (Hukum School Pangakuan Test) skor jeung IPK aya meureun dua faktor pangpentingna. Tapi sakola hukum nyokot loba faktor sejen kana tinimbangan, saperti ngalamar sacara pribadi pernyataan, pangalaman service masarakat jeung aksara rekomendasi. Choi: abdi nyebutkeun aya gawena nyoba pikeun ngamimitian sakola hukum pas mungkin. Kami bungah mah teu mah sarjana studi jeung internships ka sosok kaluar naha bade ka hukum sakola ieu katuhu lengkah. Kuring bakal mamatahan siswa datang kaluar kuliah dinten pikeun nyokot resiko leuwih gede ti kuring teu jeung neuleuman naon kaluar aya lamun anjeun aya ngora jadi bagian tina mimiti-up, hirup di nagara nu beda, coba internships. Yu: bentang geus robah cukup bit a, jeung hukum pasar geus jadi rada jenuh, utamana sanggeus krisis finansial. Loba jalma nu mimitina dicokot ka hukum corporate sabab dipikaresep maranéhanana di bisnis, tapi gagal pikeun tumut kana tinimbangan nu bulk tina corporate legal karya mindeng ngawengku gawe raket jeung lila, mammoth perusahaan kontrak jeung panjang jam gawe dina tim. Kuring bakal mamatahan yén jelema anu ngelingan hukum school ngobrol ka range of hukum lulusan sakola jeung rupa-rupa careers jeung diajar ngeunaan naon poé-ka-poé kahirupan ieu ahli hukum nu jiga. Panalungtikan jeung pamikiran prosés ieu ogé penting dina nyiapkeun pikeun jadi dina hukum school. Éta téh gampang meunang bray nepi di angin puyuh riweuh hukum sakola kelas jeung manggihan usum panas internships, jeung nuturkeun riungan dina watesan naon paling anjeun sakelas nu ngudag.

Naha anjeun milih digawé di hiji sungut hukum

A: Choi: jigana kuliah téh hiji waktu ngajajah saha wae nu jeung kumaha anjeun bisa nyieun kontribusi ka masarakat, sarta ogé waktu usik kana filosofi patarosan jeung ulikan sastra jeung sajarah seni, sakadar keur fun eta. Sagedengeun ti eta, euweuh bener bisa nyiapkeun anjeun pikeun nu kahiji taun di sakola hukum. I ekspektasi badag budaya shock bade ti rékayasa ka sakola hukum, tapi kuring manggihan rékayasa jeung hukum jadi heran sarupa dina eta dua disiplin merlukeun rigorous pamikiran analitik. Dina leuwih level praktis, sakumaha anu patent a litigator, kuring nungkulan ilmiah kompléks konsep unggal poé, jeung my rékayasa atikan geus bantuan badag di digesting konsep ieu. A: Chae: kaahlian Tulisan anu cangkuang Kuring ngarasa yen keur bisa nulis cohesive jeung singket alesan penting pisan pikeun attorneys. Untungna, ieu bisa jadi diasah ngaliwatan praktek, bari jeung kuring masih boga loba diajar, tulisan mah pasti geus ningkat saprak attending sakola hukum. Oge, gaduh mentors gede di tukang Roti McKenzie geus mantuan kuring tremendously.

Choi: kuring geus manggihan yén sanggeus komunikasi, organisasi jeung manajemen kaahlian téh penting pisan.

Éta hésé pikeun tetep ngambang salaku hukum sungut gaul tanpa kaahlian ieu. A sabagian gedé ti keur hiji perusahaan pangacara ngatur prosés transaksi. Ngan teu meunang leuwih nungkulan pangalaman mantuan jeung manajemén kaahlian saprak anjeun meunang leuwih alus di antisipasi léngkah jeung anjeun mimitian nempo kumaha beda buah urus cocog babarengan. Kwon: Sabab hukum patén merlukeun komunikasi ilmiah kompléks gagasan jeung hukum prinsip, kaunggulan dina tulisan analitis jeung nalar kritis.

Cara anu pangalusna pikeun ngaronjatkeun kaahlian ieu téh pikeun latihan salaku loba nu jéntré.

Di sakola hukum, kuring usaha pikeun nyokot salaku loba nulis kelas salaku mungkin, jeung ayeuna, kuring teu aktip neangan kaluar assignments nu merlukeun pamakéan kaahlian ieu. Yu: Di luhur kaahlian ieu, anjeun oge kudu kaahlian kapamingpinan. Klien anjeun ngandelkeun anjeun jeung rupa-rupa perplexing atawa multidisciplinary isu. Anjeun kudu nyintésis réspon ti anggota tim ti wewengkon nu beda-beda kaahlian, jeung saterusna nyadiakeun koheren jawaban anu tailored ka klien anjeun' perlu. Ngabogaan kaahlian ka nyintésis cogent jeung praktis solusi dumasar kana informasi lengkep mangrupakeun bagian penting tina pakasaban. Q: Sanggeus lulus ti sakola hukum, jenis naon profesi anjeun bisa balik kana. A: Choi: kuring milih pikeun digawe di hiji sungut hukum dina nasehat yén kuring bakal narima anu pangalusna latihan legal mah bisa meunangkeun katuhu kaluar ti sakola hukum. Kuring geus sababaraha associates jeung mitra anu ngawaskeun jeung review mah gawé di sadaya kali. Sajaba ti éta, ku nu keur bagian ti deal tim, anjeun meunang ningali up-deukeut anjeun senior associates jeung mitra dina aksi jeung diajar ti eta. Eupan balik ogé saharita ti boh dina sungut hukum jeung ti klien, jeung anjeun biasana geus lain urus nepi ka hareup pikeun mere anjeun kasempetan pikeun nunda kana prakték sagala hal nu diajar kamari. Yu: Hukum tingkat jeung pangalaman dina hiji gedé sungut hukum di New York bakal mantuan anjeun nyieun hiji susunan kaahlian anu lumaku dina sababaraha widang nu beda. Sababaraha attorneys anu ninggalkeun firms hukum sanggeus sababaraha taun ka capitalize dina latihan jeung nyokot dina utama, bermakna posisi di pamaréntah, keuangan, korporasi badag atawa komo dina mimiti-up. A: Chae: kami dilisensikeun di Texas Mah dimimitian karir mah di Dallas sabab anak loba pisan kasempetan lawang tina hiji satelit Amérika Sarikat Patén jeung Dagang Kantor, ayana kuat sector téknologi jeung anak well-dipikawanoh dasi ka Wétan Kacamatan Texas, nu terus jadi nu paling populér tempat file patén lawsuits di USA Yu: New York. Cross-wates transaksi bagian tina roti jeung mentega of New York firms hukum di umum, jadi ieu hiji pilihan alam ka neangan kaluar hiji sungut di New York saperti salaku Simpson Thacher ti outset nu. A: Choi: kami ayeuna di perusahaan group. Shearman Sterling sacara kantor New York geus dua taun corporate pool mana program junior attorneys narima assignments ti sagala rupa pausahaan gugus M A, keuangan, ibukota pasar pikeun sawatara ngaran. Salaku hasilna, kuring teu bisa gawe dina opat atawa lima lengkep beda urusan dina dasar poean. Yu: kuring keur ayeuna gawe dina sungut corporate department. Kuring geus kalibet dina jumlah mergers, acquisitions, asset basis lending, unsecured lending jeung kurban umum tina rupa-rupa hutang jeung equity instrumen. A: Choi: Lamun digawé jeung kolega sarta klien ti sakuliah dunya, kuring mikir ieu utamana penting pikeun boga pikiran kabuka, pikeun jadi sadar kumaha lampah anjeun bisa katarima béda dina budaya sejen, jeung ngarti kumaha batur bisa oge nempo hal béda ti anjeun.

Yu: kaahlian Basa nu pasti ditambah ogé.

A: Choi: hal pangalusna ngeunaan pakasaban keur kuring mah meunang diajar hal anyar unggal poé. Tapi sisi flip tina ieu nu stress juggling jadi loba prioritas nu beda dina waktu nu sarua. Kuring nyieun hiji point of nyoba dahar tepung jeung salaki kuring iraha wae mah bisa naha éta lalaki kopi babarengan dina jalan mah ka kantor isuk-isuk, atawa pasamoan di hareupeun kantor keur -menit dinner jeung tuluy balik deui ka pagawean. Yu: Pangaturan lingkungan jeung bisnis landscapes parobahan gancang, jeung ieu perlu pikeun nyokot kana akun sakabéh informasi kaluar aya pikeun panduan klien. Ieu téh heran mantuan pikeun tetep abreast tina isu ayeuna ku maca koran jeung majalah.

Tangtangan sejen mah pakasaban nangtang aspék gawe bareng jeung sababaraha pembina dina rupa-rupa poéna anu mindeng move unpredictably.

Aya ngan jadi loba anjeun bisa ngalakukeun ngeunaan ieu, tapi kuring nyoba jadi proaktif dina nyetel hiji organisasi sistem di outset nu jadi leuwih gampang keur kuring saterusna dina, kitu ogé mariksa dina rutin jeung jalma anu ngatur kuring.

Ménta a Pengacara jeung Meunang Jawaban ti Hukum Professional

Post a question (anonim) jeung meunangkeunBébas

Nasehat legal langsung ti ngalaman ahli hukum deukeut anjeun

Kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi. Tipings - Nanya jeung ngajawab pertanyaan

Dina hukum, hiji resmi wawakil organisasi sajaba sirah anak bisa jadi nu mana wae nu individual atawa pausahaan nu boga otorisasina hadeNu prosedur pikeun ngadaptar dokumén ieu diatur ku panerapan ngan dina watesan umum, jeung organisasi bisa ngaluarkeun hiji surat kuasa tina bentuk mana wae, dicap jeung ditandatanganan ku Diréktur. Periode validitas bisa jadi nu mana wae nu periode waktu, teu exceeding tilu taun, lamun teu husus, kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi dianggap valid pikeun sataun ti tanggal isu. Oge, lamun anjeun nyieun hal anu penting pikeun pinuh nangtukeun data paspor wali. Teks tina dokumén kudu teu ngandung singgetan, sadaya nomer anjeun kudu ngadaptar boh angka jeung aksara. Patuh aturan ieu bakal ngaktifkeun wali pikeun nyingkahan salah harti di presentasi dokumén jeung ngalakukeun ditugaskeun polah kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi bakal dikaluarkeun pikeun komisi single lampah (narima dokumén, kacindekan tina transaksi)teratur kinerja transaksi sarupa (kaluman laporan, resi susuratan). Sajaba ti éta, pagawe bisa jadi discharged kuasa, nu ngawengku nransper sakabeh atawa lolobana hak dinikmati ku sirah. kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi teu tunduk ka wajib notarization iwal dina kasus lamun pagawe dibikeun kakuatan tina runtuyan aset real estate jeung angkutan firms dipercayakeun diturunkeun hak, sarta ogé dina sababaraha kasus séjén anu ditetepkeun ku panerapan nu. Eta kudu dicatet yén kakawasaan pangacara dikaluarkeun ka pagawé pikeun transaksi utama atawa kantor perwakilan di kota sejen, kitu ogé direksi cabang disarankeun pikeun ngajamin notaris. Ieu bakal ngawula ka salaku tambahan jaminan nu legality tina laku lampah para wali jeung bakal jadi bukti kuat dina pangadilan dina acara masalah kaayaan. budi kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi, nu hiji hasil ngahijikeun tatar ngabentuk, ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun bahan nilai. Eta primér dokumén akuntansi jeung diperlukeun pikeun make Salian pausahaan percetakan jeung tanda tangan sirah ieu kuasa bakal jadi certified jeung disaluyuan ku kapala akuntan. paling mindeng a surat kuasa keur ngagambarkeun kapentingan LLC atawa dikaluarkeun pikeun pagawé pausahaan atawa akuntansi outsourcing sungut ka interaksi jeung otoritas pajeg jeung tambahan-budgetary dana. Dokumén ieu meureun mindahkeun ka Wali rupa-rupa tanggung jawab: ngalaporkeun, resi extracts ti ngadaptar jeung hasil tina otoritas pajeg, ayana tinimbangan bahan off-loka citatah, jeung sajabana. Kakawasaan pangacara pikeun pasrah akun kudu dibere henteu ngan keur pribadi rujukan accountants, tapi lamun anjeun ngirim dokumén éléktronik ngaliwatan outsourcing sungut. Dokumén ieu kudu nyerah ka kantor pajeg atawa tambahan-budgetary dana pikeun transfer of records. Tungtunan FTS (Papiliun) ngandung bentuk proxy, nu ngawengku sadaya perlu kakuatan. kakawasaan pangacara anu dikaluarkeun ku hiji éntitas legal, kudu ketat dina conformity jeung Piagam. Aya ogé kakuatan nu organisasi téh teu dijudulan pikeun napelkeun wawakil Di handap ieu kaasup transfer of pajeg, ganti pikeun karuksakan jeung sajabana.

Eta sia noting yén nurutkeun surat Federal Service Pajeg jumlah AL kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan SP dijieun di luhur disadiakeun pikeun organisasi (poko keur kasadiaan nyitak).

Lalaki Cerai di Korea: Nyewa an inggris Diomongkeun Korean Pengacara Cerai

Nu hukum wewengkon nu paling raket sasuai pikeun pasangan

Di handap ieu Korean cerai informasi disadiakeun ku Seoul Puseur GlobalNon-Koréa nu bisa meunangkeun cerai di Korea komo lamun aya pihak ka cerai nyaeta nasional koréa. Dina kalolobaan kasus anjeun bakal jadi diperlukeun pikeun nyewa proaktif inggris diomongkeun Korean Pengacara Cerai. Di handap ieu hiji klip nasehat dicatet ku Seoul Puseur Global di Seoul Puseur Global Blog.

IPG geus teu diédit nu mana wae nu eusi, ku kituna, kasalahan teu acan dilereskeun.

Kuring teu bisa ngahubungi via email di handap atawa via telepon.

Mangga, ogé, tempo artikel di handap ieu dina cerai - separations di Korea nu bisa dipake pikeun nu maca: Sean Hayes co-kursi of Korea Latihan Tim di IPG Hukum. Manéhna kahiji non-Korean pangacara geus digawé pikeun Korean sistem pangadilan (Pangadilan Konstitusional of Korea) jeung hiji kahiji non-Koréa ka jadi biasa anggota korea fakultas hukum. Sean rengking, pikeun Korea, minangka salah sahiji ngan dua non-Korean ahli hukum salaku Luhur Pangacara ku Asia Hukum.

Ti Seoul Puseur Global Blog Korea sacara cerai laju ampir quintupled antara taun jeung taun (ti.

genep ka.), sedengkeun rata-rata nu ongkos cerai geus tetep rélatif low pikeun dua puluh lima OECD nagara (. tilu antara taun jeung taun). Gemblengna, rata-rata nu ongkos cerai geus leuwih ti dua kali salila opat economies Asian antara jeung (ti. salapan ka.) Sejen laporan dileupaskeun ku Korea National Statistical Office, ongkos cerai nu gancang rising for international pasangan (hartina hiji Korean salaki jeung hiji asing salaki) hirup di Korea Kidul. Dumasar dina taun ka tukang sacara inohong, cerai statistik mintonkeun sababaraha, internasional pasangan cerai dina taun, ngalambangkeun hiji. dalapan persén kanaékan ti taun dibandingkeun ka lima persén kanaékan pikeun Koréa jeung maranéhanana Korean spouses leuwih ti periode nu sarua. Umum Validitas Cerai Umum validitas cerai bakal diatur ku salah sahiji di handap ieu hukum dina dibere guna tina prioritas, disadiakeun nu dina kasus dimana hiji pihak ka kawin geus-na - nya habitual tinggal di Korea, cerai bakal diatur ku"Sipil Act"of the Republic of Korea (Pasal, Swasta Internasional Act). Sarua hukum habitual tempatna boh spouses※ 'habitual tinggal' hartina sabenerna lokasi di mana pasangan resided pikeun dibikeun periode waktu. ※ Naha wewengkon husus anu paling raket sasuai pikeun hiji pasangan bakal ditangtukeun ku comprehensively tempo faktor husus saperti sabaraha lila pihak ari aya, naon ari keur maranehna, naha anggota kulawarga maranéhanana reside di wewengkon nu sarua, naha karya maranéhanana nyaéta di wewengkon, jsb.

Tanda Gede Pengacara Kriminal di Korea - inggris Diomongkeun Kriminal Pangacara Pertahanan di Seoul

nu dipake pikeun urusan kriminal

Aya sababaraha gede inggris béntés pertahanan kriminal ahli hukum gawe di Korea

alatan alam Korean kaadilan kriminal sistim jeung nu séjénna Korean realities Di Korea.

dina sagala perkara. di mana anjeun aya dituduh a kajahatan jeung anjeun sieun nu bisa jadi dihukum waktu di koréa jail. bisa jadi ngadéportasi ti Korea atawa Korean dmana bisa ngarugikeun anjeun bakal datang - nyewa. an ngalaman jeung proaktif pangacara pertahanan di Korea jeung pangalaman dina Korean hukum pidana saméméh nu mana wae nu interrogations ku polisi koréa atawa gugatan Salaku mah disebutkeun dina pos nu judulna inggris Diomongkeun Kriminal ahli Hukum Pertahanan di Korea: Anu Nyewa - Anu Teu Nyewa."Sedih. sababaraha ahli hukum. saprak sababaraha ahli hukum nu proaktif lamun datang ka urusan ngeunaan pamaréntah koréa.

ngalaman dina urusan kriminal pikeun asing atawa daék kesel status quo (aggressively kalibet jaksa)".

Korea Kidul Kapamilikan Imah Rate

Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul averaged

Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul ngaronjat ka. genep puluh persén dinapersén di taun jeung rékaman low. genep puluh persén dina Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul diperkirakeun jadi. persén ku tungtung kuartal ieu, nurutkeun Dagang Ékonomi macro global model jeung analis ekspektasi. Dina jangka panjang, Kidul Korea Imah Kapamilikan Laju ieu projected ka trend kira-kira. persén di, nurutkeun urang econometric model. Dagang Ékonomi anggota bisa nempo, download jeung ngabandingkeun data ti ampir dua ratus nagara, kaasup leuwih ti dua puluh juta indikator ékonomi, ongkos bursa, beungkeut pamaréntah ngahasilkeun, indexes stock jeung komoditi harga.

persén ti nepi ka, ngahontal hiji sadaya waktu luhur

Nu Dagang Ékonomi Aplikasi Interface Programming (API) nyadiakeun wasa langsung ka data urang. Hal ieu ngamungkinkeun API klien pikeun ngundeur jutaan jajar data sajarah, pikeun query urang real-time kalénder ékonomi, ngalanggan apdet jeung narima tanda petik pikeun currencies, komoditi, saham jeung beungkeut. Ieu kaca nyadiakeun panganyarna dilaporkeun nilai - Korea Kidul Kapamilikan Imah Rate - plus kaluaran saméméhna, sajarah luhur jeung low, jangka pondok ramalan jeung jangka panjang prediksi, ékonomi almenak, survey musyawarah jeung warta. Korea kidul Kapamilikan Imah Rate - data nu sabenerna, sajarah grapik jeung kalénder kaluaran - ieu dimutakhirkeun pamungkas dina Maret.

Korea kidul Guide: Rental pasatujuan, jangka panjang Pondok jeung leases di Koréa Kidul: bagian Ieu dimaksudkeun pikeun

Bagian ieu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun anjeun jeung informasi dasar ngeunaan lila umum dina Korean pasar rental: types of kontrak, deposit jeung hak jeung kawajiban anjeun geus jadi tenant."Jeonsei"kontrak hartina"dibayar di full"nu merlukeun tenant nu bayaran husus jumlah duit ka nu boga atawa tuan tanah (biasana - biaya nyewa sipat). Lamun maké jeonsei kontrak, nu tenant nyaéta dibebaskeun tina mayar bulanan rental waragad pikeun panjang kontrakOge, asumsina aya no karuksakan sipat keur diséwakeun, deposit ti jeonsei kontrak kudu balik di ahir periode ngajakan. Dina kasus"wolsei"kontrak, nu tenant teu tanggung jawab badag atawa, sakapeung, mana wae turun mayar tapi tibatan bayaran a fee bulanan pikeun nu boga. Aya ogé pilihan séjén pikeun ngagabung dua kontrak jadi tenant bisa mayar jumlah badag upfront jeung nyieun pangmayaran bulanan leutik. Tapi, lapak anu asup pikeun hiji periode pondok waktu bakal paling dipikaresep jadi diperlukeun pikeun mayar sagalana upfront. Mun hayang nepi ka renew kontrak anjeun (paling dipikaresep dua taun kontrak) di ahir anjeun periode rental, anjeun kudu meunangkeun idin ti tuan tanah. Tuan tanah nu bisa nambahan biaya nyewa dina waktu pembaharuan, nu hukum jeung bisa ditarima Eta sacara umum hésé jeung ongkosna mahal pikeun manggihan jangka pondok leases (- bulan) di Korea, tapi pasti mungkin. Jangka pondok leases nu lolobana idéal pikeun jalma anu aya dina samentara perjalanan bisnis atawa travelers. Tapi, paling perumahan geus sadia pikeun nyewa salila periode dua taun Basa inggris instruktur bakal meureun geus boga single taun ngajakan nyetel ku majikan maranéhanana. Ieu téh sok pangalusna pikeun make ladenan tina agén real estate lamun neangan perumahan jeung negotiating atawa teken nepi kontrak. Maranéhanana bisa mantuan ku manggihkeun tipe perumahan anjeun hoyong, nyadiakeun anjeun sareng hiji kontrak, narjamahkeun jeung netelakeun dokumén, jeung ngagambarkeun anjeun bener. Dina umumna, nu leuwih luhur deposit, nu leuwih handap nu nyewa bulanan salila panjang stay anjeun. Deposit anjeun kudu mayar deui di ahir kontrak anjeun tanpa interest Dina raraga pikeun meunangkeun duit anjeun deui, hiji agén real estate bisa panalungtikan nu boga pikeun mastikeun manéhna atawa manéhna téh dipercaya jeung teu di hutang. Dina sababaraha kasus, nu boga teu obligated pikeun mulang duit anjeun jadi netelakeun wincik anjeun deposit. Anjeun bakal pindah kana bersih, tertib tinggal, anjeun bakal jadi harepan pikeun ninggalkeun eta di kaayaan sarua salaku anjeun manggihan eta, lamun henteu leuwih alus.

Karuksakan nu mana wae nu ka anjeun apartemen atawa imah bakal kos maneh sababaraha atawa sakabéh deposit mimiti.

Ku alatan éta, lamun sapatemon masalah sareng nu mana wae nu pre-geus aya jati, fixtures, atawa bagian mana wae séjén imah, laporan eta tuan tanah anjeun jadi anjeun teu meunang muatan saterusna dina. Salaku nu lessee, anjeun obligated pikeun tetep di tinggal anjeun pikeun sahenteuna satengah tina lilana anjeun ngajakan. Lamun anjeun mutuskeun pikeun nungtungan nu kontrak awal, anjeun kudu méré anjeun tuan tanah gera sahenteuna sabulan sateuacanna. Di mana wae kasus, hiji terminasi awal nyaéta grounds pikeun tambahan biaya atawa hiji unreturned deposit.

Hiji tenant bisa meunangkeun deui rental waragad pikeun bulan nu manéhna atawa manéhna bakal teu bisa occupying rohangan, gumantung dina kontrak anjeun.

Tuan tanah ogé ngabogaan hak pikeun mariksa nepi dina nya atawa nya sipat ti waktu ka waktu, utamana lamun nearing ahir anjeun kasapukan ngajakan, ka assure kaayaan tempatna téh ditarima.

Lamun boga sipat discovers karuksakan, anjeun deposit moal bisa balik dina full atawa di sadaya."Jeonsei"kontrak hartina"dibayar di full"nu merlukeun tenant nu bayaran husus jumlah duit ka nu boga atawa tuan tanah (biasana - biaya nyewa sipat). Dua per tilu tina sagala perumahan di Korea anu junun dina jeonsei sistem Lamun maké jeonsei kontrak, nu tenant nyaéta dibebaskeun tina mayar bulanan rental waragad pikeun panjang kontrak. Oge, asumsina aya no karuksakan sipat keur diséwakeun, deposit ti jeonsei kontrak kudu balik di ahir periode ngajakan. Dina kasus hiji"wolsei"kontrak, nu tenant teu tanggung jawab badag atawa, sakapeung, mana wae turun mayar tapi tibatan bayaran a fee bulanan pikeun nu boga. Aya ogé pilihan séjén pikeun ngagabung dua kontrak jadi tenant bisa mayar jumlah badag upfront jeung nyieun pangmayaran bulanan leutik. Tapi, lapak anu asup pikeun hiji periode pondok waktu bakal paling dipikaresep jadi diperlukeun pikeun mayar sagalana upfront. Mun hayang nepi ka renew kontrak anjeun (paling dipikaresep dua taun kontrak) di ahir anjeun periode rental, anjeun kudu meunangkeun idin ti tuan tanah. Tuan tanah nu bisa nambahan biaya nyewa dina waktu pembaharuan, nu hukum jeung bisa ditarima Eta sacara umum hésé jeung ongkosna mahal pikeun manggihan jangka pondok leases (- bulan) di Korea, tapi pasti mungkin. Jangka pondok leases nu lolobana idéal pikeun jalma anu aya dina samentara perjalanan bisnis atawa travelers. Tapi, paling perumahan geus sadia pikeun nyewa salila periode dua taun Basa inggris instruktur bakal meureun geus boga single taun ngajakan nyetel ku majikan maranéhanana. Ieu téh sok pangalusna pikeun make ladenan tina agén real estate lamun neangan perumahan jeung negotiating atawa teken nepi kontrak. Maranéhanana bisa mantuan ku manggihkeun tipe perumahan anjeun hoyong, nyadiakeun anjeun sareng hiji kontrak, narjamahkeun jeung netelakeun dokumén, jeung ngagambarkeun anjeun bener.

Dina umumna, nu leuwih luhur deposit, nu leuwih handap nu nyewa bulanan salila panjang stay anjeun. Deposit anjeun kudu mayar deui di ahir kontrak anjeun tanpa interest Dina raraga pikeun meunangkeun duit anjeun deui, hiji agén real estate bisa panalungtikan nu boga pikeun mastikeun manéhna atawa manéhna téh dipercaya jeung teu di hutang.

Dina sababaraha kasus, nu boga teu obligated pikeun mulang duit anjeun jadi netelakeun wincik anjeun deposit. Anjeun bakal pindah kana bersih, tertib tinggal, anjeun bakal jadi harepan pikeun ninggalkeun eta di kaayaan sarua salaku anjeun manggihan eta, lamun henteu leuwih alus. Karuksakan nu mana wae nu ka anjeun apartemen atawa imah bakal kos maneh sababaraha atawa sakabéh deposit mimiti. Ku alatan éta, lamun sapatemon masalah sareng nu mana wae nu pre-geus aya jati, fixtures, atawa nu mana wae nu séjén bagian imah, laporan eta tuan tanah anjeun jadi anjeun teu meunang muatan saterusna dina. Salaku nu lessee, anjeun obligated pikeun tetep di tinggal anjeun pikeun sahenteuna satengah tina lilana anjeun ngajakan. Lamun anjeun mutuskeun pikeun nungtungan nu kontrak awal, anjeun kudu méré anjeun tuan tanah gera sahenteuna sabulan sateuacanna. Di mana wae kasus, hiji terminasi awal nyaéta grounds pikeun biaya tambahan atawa hiji unreturned deposit. Hiji tenant bisa meunangkeun deui rental waragad pikeun bulan nu manéhna atawa manéhna bakal teu bisa occupying rohangan, gumantung dina kontrak anjeun. Tuan tanah ogé ngabogaan hak pikeun mariksa nepi dina nya atawa nya sipat ti waktu ka waktu, utamana lamun nearing ahir anjeun kasapukan ngajakan, ka assure kaayaan tempatna téh ditarima. Lamun boga sipat discovers karuksakan, anjeun deposit moal bisa balik dina full atawa di sadaya.

Visa: Intra-Pausahaan Transferee - Korea

Visa pikeun anjeun, lamun anjeun aya hiji asing pagawe hiji cabang atawa liaison kantor asing pausahaan indungna anu keur dibikeun ka Korea ku asing pausahaan indungnaNu konfirmasi visa penerbitan jumlah anu dikaluarkeun ku kapala hiji imigrasi (cabang) kantor. Kapala imigrasi (cabang) kantor bisa ménta tambahan dokumén gumantung kana kaayaan individu. Tambahan dokumén bisa ngawengku: kapala misi diplomatik atawa Korean kantor Imigrasi bisa menta tambahan dokumén pikeun nalungtik jeung pariksa tujuan entry, genuineness of ondangan jsb. D- panyekel visa nu teu tunduk ka laporan 'Change - Salian ti Gaw, tinimbang maranehna kudu laporan 'Parobahan dina Informasi Ngadaptar'. Alatan révisi Penegak Aturan ti Dec, Korea ayeuna Implements Re-entry Ijin ngajadikeun bebas Jadi dina sistem nu anyar, lamun anjeun aya hiji urang asing nu kadaptar jeung rencana pikeun mulang ka Korea dina hiji taun ti tanggal miang, anjeun nu exempted ti the re-entry ijin sarat. Sajaba ti éta, lamun kurang ti hiji taun ditinggalkeun dina anjeun visa anjeun nu exempted ti re-entry ijin pikeun sésana periode. Tapi, lamun anjeun kudu idin alatan entry larangan, anjeun bisa ngalebetkeun aplikasi ka hiji Imigrasi (Cabang) Kantor haratis Anjeun kudu: Ogé mangga inget yen anjeun kudu panawaran pikeun hiji Alien Kartu Ngadaptar saprak anjeun rencana pikeun cicing di Korea salila leuwih ti poé. Panawaran pikeun kartu alien dina waktu poé datangna anjeun.

Bank Rekonsiliasi Pernyataan

Diajar sagalana anjeun kudu nyaho ngeunaan bank rekonsiliasi pernyataan pikeun usaha - kumaha atuh eta jeung kumaha mindengDi dieu anjeun baris nempo sampel sarta mibanda aksés pikeun bébas, diprint template. Inpo ieu ogé bisa dipaké pikeun kasaimbangan pribadi anjeun akun bank. Bisnis nu mana wae nu narima jeung belanja duit bakal dipake bank jeung bank rekonsiliasi prosedur. Bank bakal rutin ngirim bisnis hiji pernyataan bank nu mangrupa daptar dina tanggal raraga duit nu geus isro asup jeung kaluar akun bank. Samentara éta, bisnis' bookkeeper bakal geus asup ieu withdrawals jeung deposit kana bisnis cashbook. Bank reconciliations pariksa yen dana bade asup jeung kaluar cashbook satuju jeung dana bade asup jeung kaluar akun bank. Bank reconciliations pariksa yen dana bade asup jeung kaluar cashbook satuju jeung dana bade asup jeung kaluar akun bank. Lamun nutup kasaimbangan cashbook teu cocog nutup kasaimbangan pernyataan bank, cashbook bakal kudu disaluyukeun atawa diralat. Nu rekonsiliasi mantuan bookkeeper pikeun manggihan naon anu ngabalukarkeun beda jeung nyieun pangaluyuan perlu. Tangtu, aya bisa jadi hiji kasalahan dina pernyataan bank tinimbang cashbook, tapi, dina pangalaman mah bank jarang pisan nyieun kasalahan ieu. Kuring teu nyebutkeun maranéhanana teu lumangsung, tapi ieu téh langka. Upami anjeun hirup di nagara mana anjeun kudu ngumpulkeun jeung mayar pajeg sales, bank rekonsiliasi pernyataan bakal mantuan anjeun manggihan nu mana wae nu éntri anjeun bisa jadi kudu dua kali nepi dina dina cashbook - nu bakal mantuan anjeun nyingkahan mayar teuing pajeg sales - atawa teuing saeutik. Pajeg anjeun akuntan bakal hayang dipariksa akurasi anjeun tunai buku ku nempo anjeun final pernyataan bank jeung rekonsiliasi pernyataan pikeun ahir taun. Hiji akurat cashbook muterkeun hiji bagian gede di mastikeun bener pajeg anu dibayar ka pamarentah. Tapi, lamun anjeun bisnis ieu pisan riweuh jeung angka nu gede ngarupakeun transaksi anjeun bisa ménta bank anjeun pikeun tambahan pernyataan pertengahan bulan, atawa komo mingguan. Cara nu anjeun bisa kalayan gampang cicing di luhur reconciliations jeung nyingkahan rasa bergegas atawa stressed sakali bulan. Lamun anjeun miboga aksés ka internet bank anjeun teu kudu ngadagoan pikeun bank pikeun ngirim anjeun hiji pernyataan.

Mastikeun aya kasaimbangan lawang jeung nutup kasaimbangan alatan ieu anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun hiji akurat rekonsiliasi.

tapi ngan lamun anjeun geus pisan sababaraha transaksi bisnis ku kituna anjeun teu overload diri jeung loba teuing gawe di hiji diuk. Oge, penting pikeun dicatet nyaeta anjeun kudu kungsi reconcile hiji pernyataan bank ka ayeuna tanggal, sabab ayeuna teh teu acan réngsé sarta anjeun nutup kasaimbangan bisa ngarobah ku tungtung poé. Nu paling up-ka-date anjeun bisa nyieun hiji rekonsiliasi anu kamari tanggal (harti nepi ka poé saméméh anjeun nyiapkeun rekonsiliasi). Upami anjeun keur ngajaga manual cashbook anjeun kudu mariksa off unggal cashbook entry ngalawan unggal pernyataan bank entry. Anjeun bisa nunda leutik keletik dina pernyataan bank gigireun entri jeung pasang keletik atawa 'urang Sunda' keur reconciled di cashbook gigireun entri anu sasuai. Lamun aya tambahan éntri di cashbook nu teu mintonkeun nepi dina pernyataan bank, atawa sabalikna, anjeun kudu nyorot atawa bunderan eta ku kituna anjeun bisa ngaluyukeun cashbook sakali anjeun manggihan naon maranehna. Artikel ieu nyebutkeun 'cashbook', tapi, lamun anjeun keur ngagunakeun software akuntansi maranéhanana bisa nelepon eta 'cashbook'. Beredar cék - withdrawals - ieu cék nu anjeun bisnis geus diasupkeun kana cashbook jeung dikirim ka pabrik tapi nu teu mintonkeun nepi di bank ku tanggal nutup tina pernyataan bank. Beredar deposit - kuitansi - ieu pangmayaran nu geus narima kana cashbook, tapi nu teu disimpen ka bank anjeun saméméh pernyataan bank tanggal nutup.

Waragad Bank jeung Dipikaresep - ieu biaya yén anjeun normal bakal ngan nyaho ngeunaan sanggeus narima anjeun pernyataan bank. Anjeun bakal kudu ngasupkeun ieu kana cashbook Lain Unidentified Éntri - lamun aya nu mana wae nu séjén éntri leungit ti boh dokumén mangka anjeun bakal kudu nalungtik kumaha maranéhanana meunang aya jeung nyieun pangaluyuan perlu.

Di handap ieu screenshot ti urang Bank Rekonsiliasi Latihan jeung Jawaban tutorial nu ngécéskeun kumaha apal lamun ngaluyukeun Cashbook versus lamun pikeun ngarengsekeun hiji Bank Rekonsiliasi Lks di Dieu mangrupakeun conto tina rekonsiliasi karya bagian handapna a cashbook spreadsheet pikeun hiji bulan. Mun anjeun teu hayang asup ka rekonsiliasi kana cashbook, anjeun bisa make wangun gantina, kawas réngsé conto di handap ieu. Atawa, lamun software sacara otomatis impor bank transaksi sistem, anjeun kudu bisa ngahasilkeun laporan jeung sistem bakal mintonkeun dina laporan nu mana Wae nu béda bisa jadi sabab anjeun ngahaja asup dina hiji tambahan urus sacara manual nu geus diimpor - jadi eta double asup - anjeun kudu mupus manual anjeun entry mawa rekonsiliasi saimbang.

Mun ieu kasus jeung software anjeun nu maké anjeun bisa prosés anjeun rekonsiliasi ku manggihkeun ledger laporan pikeun akun bank.

Kuring geus kaasup di dieu conto ledger laporan jandela ti software bébas Gelombang Akuntansi. Print (atawa ékspor ka pdf) ledger mintonkeun ngan kaping anjeun mariksa, contona, hiji - tilu puluh-hiji Maret. Keletik unggal urus dina ledger nu cocog transaksi dina pernyataan bank (keletik leuwih dina pernyataan bank teuing) jeung sorot atawa nyieun catetan nu mana wae nu béda dina dua dokumén anu kudu disusun.

Lalaki Interventions Katuhu: Kumaha Korea Kidul jeung Taiwan Tumuwuh Beunghar

Paling explanations of Korea jeung Taiwan sacara tumuwuhna ékonomi saprak awal taun -tempat beurat tekenan dina ékspor orientasi

Tapi, hese pikeun ningali kumaha ékspor orientasi bisa geus dimaénkeun signifikan kausal peran di nagara ieu' tumuwuh.

Nu diukur kanaékan relatif profitability of ékspor salila taun -an téh teuing kalindih ka akun pikeun fenomenal ékspor booming nu ensued. Leuwih ti éta, ékspor anu mimitina leutik teuing pikeun boga pangaruh signifikan dina agrégat ékonomi kinerja.

Leuwih masuk akal carita fokus dina booming investasi anu lumangsung dina boh nagara.

Dina taun -an awal boh economies geus hiji pisan well - nyakola gaya tanaga gawé relatif ka maranéhanana fisik stock ibukota, ngajadikeun laten mulang ka ibukota cukup luhur. Ku ngasubsidi jeung koordinasi kaputusan investasi, kawijakan pamaréntah junun insinyur a pinunjul di swasta balik ka ibukota. Luar biasa gelar sarua dina panghasilan jeung harta mantuan ku rendering campur pamaréntah éféktif jeung ngajaga eta bebas tina nyewa néangan. Nu ka luar orientasi ékonomi ieu hasil tina kanaékan paménta pikeun diimpor barang ibukota. Faktor Endowments: Lembaga, jeung Differential Jalur Tumuwuhna Anyar Antara Dunya Economies: A View from Ékonomi Sajarah Amérika Sarikat James Poterba Presiden Nasional Bureau of Economic Research. I.

Terminasi Kontrak - Phk - Kidul Korea

Sababaraha pangusaha bakal nungtungan inggris Instruktur kontrak awal - kadang pikeun ngabalukarkeun tapi ogé, dina sababaraha kasus, pikeun nyingkahan mayar Kalibening Mayar atawa pikeun hiji host séjén non-warranted alesan. Prosedur pikeun Phk tina hiji PagaweTanaga Gawé Standar Polah ngajelaskeun léngkah nu kudu bisa dituturkeun saméméh hiji majikan bisa ngilangkeun hiji pagawe jeung ieu panawaran pikeun asing jeung lokal pagawé sarua. Pikeun leuwih wincik husus, anjeun bisa ngontak MOEL (tempo wincik kontak di handap). Dasarna, terminasi kudu dimimitian ku lisan jeung saterusna ditulis sauran ati-ati. Salila periode ieu, dunungan diperkirakeun nyieun tambahan latihan sadia pikeun pagawe jeung nu séjénna bantuan pikeun ngaktipkeun dirina - manéhna pikeun ngaronjatkeun na - kinerja nya ka dunungan urang kapuasan. Lamun prosedur saperti teu acan dituturkeun, terminasi bisa dianggap jadi 'adil'. Lamun pajabat kamentrian (tanaga gawé papan - komisi, jsb.) nangtukeun yén pagawe ieu unfairly mecat, s - manéhna bisa dibalikkeun (meunangkeun nya - na pakasaban deui) atawa narima santunan moneter. Surat Terminasi jeung Surat Ngaleupaskeun Lamun anjeun terminated kontrak awal, anjeun pagawean anu diperlukeun ku hukum pikeun méré anjeun hiji Surat Terminasi nu alesan kontrak pagawean ieu téh terminated jelas nyatakeun.

Imigrasi ogé merlukeun yén anjeun ménta Surat Release ti dunungan anjeun samemeh anjeun tiasa dimimitian posisi anyar (atawa meunangkeun sejen visa).

Best nanya ka dunungan anjeun pikeun Surat Ngaleupaskeun sawaktos anjeun nampa Surat Terminasi. Dunungan anjeun geus sakuduna mamatahan Imigrasi anjeun 'Parobahan Status Pagawean' dina dua minggu (poé) tina terminasi kontrak anjeun. Kudu anjeun dunungan gagal pikeun ngalakukeunana, anjeun bisa wartoskeun dirina - manéhna nu Investigations Unit Departemen Imigrasi. (Lamun kakait teu bisa dipake, tipe 'imigrasi' dina kotak search di luhur). Oge, anjeun kudu dunungan nolak méré anjeun boh hiji Surat Terminasi atawa Surat Release, anjeun bisa mamatahan Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé. Nu MOEL teu kasampak favorably kana pangusaha anu teu nyadiakeun aksara. Ieu bisa jadi mantuan lamun anjeun ngudag hiji Phk Adil ngaku. Editor sacara Catetan: inpo Nu luhur téh dumasar kana informasi KE geus sadia dina waktu tulisan. Dibikeun kumaha hésé nya eta pikeun ménta jelas jeung informasi nu lengkep dina Korea ogé kumaha gancang aturan bisa robah, mangga tempo ieu salaku guide jeung ulah nurutan-up jeung hade pamaréntah koréa awak pikeun mastikeun akurasi anak jeung - atawa pikeun meunangkeun paling ayeuna jawaban.

KE bakal ngahargaan eupan balik anjeun kudu manggihan yén urang informasi kaluar-of-date.

Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé Konsultasi Center - aya hiji garis panas pikeun pagawé asing jeung lain keur pangusaha asing.

Dibikeun kumaha hésé nya eta pikeun ménta jelas jeung informasi nu lengkep dina Korea ogé kumaha gancang aturan bisa robah, mangga tempo ieu salaku guide jeung ulah nurutan-up jeung hade pamaréntah koréa awak pikeun mastikeun akurasi anak jeung - atawa pikeun meunangkeun paling ayeuna jawaban. KEPhoto Sumber.

Kriminal ahli Hukum, Hukum Firms di Korea pikeun Unggal Kota

Sungut hukum sacara Ihtisar Hwang Mok Taman, P

Hukum pidana ngawengku sistem hukum aturan dirancang pikeun ngajaga masarakat aman jeung ngahalangan salah ngalaksanakeunMaranéhanana anu ngalanggar hukum beungeut incarceration, fines, jeung hukuman séjén. Sistim kaadilan kriminal American boh kompléks, jeung adversarial di alam. Jeung iwal minor pelanggaran lalu lintas, dituduh individu bakal butuh bantuan pangacara. AngukLaw Kantor (ANGUK) nyaeta a-service full hukum kantor nu aya di Seoul, Korea jeung nyadiakeun rupa-rupa ladenan hukum. Wewengkon prakték antarana imigrasi, umum perusahaan, perusahaan keuangan, pajeg, administrasi, bangkrut, reorganisasi jeung restructuring, mergers jeung acquisitions. Hukum Sungut Hukum Kantor nyaeta layanan pinuh hukum kantor bisa nanganan hiji spéktrum lega urusan hukum nu tangtangan paling usaha ayeuna. Saprak klien ayeuna paménta ladenan legal tailored nurutkeun pangabutuh individual maranéhanana dina unik maranéhanana kaayaan, Ahnse didédikasikeun di. Sungut hukum sacara Ihtisar Dibuka dina salaku legal asing konsultan kantor, Cleary Gottlieb sacara Seoul kantor urang ngagambarkeun lila-nangtung involvement dina jeung komitmen ka Korea. Leuwih dua puluh katukang, urang Korea prakték geus tumuwuh jadi ngarah prakték internasional ngawengku Korea. Sungut hukum sacara Ihtisar Simpson Thacher Bartlett LLP nyadiakeun ngagabung saran legal jeung ngagambarkeun dina sababaraha tina pangbadagna jeung paling kompléks transactional jeung litigation urusan di dunya. Urang headquarter kantor di New York City gawé di tandem jeung urang kantor di Beijing, Hong Kong, London, Los. Sungut hukum sacara Ihtisar Jeung ampir tilu puluh taun pangalaman jeung kaahlian dina boh domestic jeung internasional prakték hukum, Lee Ko téh kacida dimangfaatkeun pamingpin jeung ngadegkeun hiji ngaran di Korea dina nyadiakeun range lengkep legal jeung jasa konsultan pikeun boh domestic jeung internasional urusan. (HMP) bangga anak unwavering jeung lila-ngadeg komitmen ka kapamingpinan dina hukum industri. Dina ngungudag unremitting of solusi bisnis jeung hukum kaunggulan, HMP geus di forefront dina ngarespon ka ngarobah kaperluan klien ngalakonan usaha di. Sungut hukum sacara Ihtisar Jeung tim opat puluh attorneys jeung staf, HwaHyun (ogé katelah Jung Sohn) nyadiakeun strategis jeung dipercaya jasa hukum di Korea, specializing di Perusahaan Prakték, Intelektual Téknologi, jeung Resolusi Sengketa. Seum diadegkeun ku attorneys ti luhur di Koréa firms hukum pikeun nyadiakeun kualitas luhur hukum solusi anu leuwih alus, leuwih gancang jeung leuwih éfisién. Urang ngarti yén konci pikeun delivering ladenan pangalusna nyaéta pikeun nyaho klien urang jeung mikawanoh yén maranéhanana keur néangan nasehat, saran, leyuran. Attorneys di Ezer nyadiakeun luhur-kualitas professional jasa hukum akal pikeun waragad hukum. Urang yakin yén anjeun bakal wareg jeung boh jasa urang jeung waragad. Urang ulah pangalusna urang pikeun nangtayungan klien' kapentingan, disadiakeun, kumaha oge, nu urang nunda tekenan dina bebeneran jeung kaadilan. Hukum Kantor Yesohn nawarkeun jasa hukum pikeun tki, imigran, pangungsian ngalamar, multi-budaya kulawarga jeung warga asing di Korea. Sidang kahiji bébas.

Urang bisa dipaké pikeun rupa-rupa

Urang nyarita basa inggris, Urdu, Hindi, Farsi, perancis jeung korea. Hayu urang ngadangu anjeun. Urang bakal jadi sora anjeun. Geumhae siap nyadiakeun anjeun sareng ladenan konsultasi ngeunaan idin atawa nu mana wae nu masalah hukum nu patali bisnis anjeun di Korea jeung urang bakal ngajawab masalah hukum anjeun geus atas nama anjeun.

Di handap-kasus ieu aya sababaraha conto nu Geumhae geus direngsekeun.

Case hiji klien ti China usaha. K P Sungut Hukum ieu butik sungut hukum di Incheon, Korea husus dina corporation, hukum komérsial sangakan jeung litigation, pausahaan patali kajahatan, perkembangan real estate, sarta investasi asing. Urang pangalaman jeung pangaweruh anu guiding klien' kasuksésan jeung tumuwuhna stabil.

K L Gates LLP ngagambarkeun global ngarah korporasi, tumuwuh jeung tengah-pasar pausahaan, ibukota pasar pamilon jeung pangusaha dina unggal utama industri group kitu ogé sector umum badan, lembaga atikan, philanthropic organisasi jeung individu.

Urang prakték robustly a. Y Co, hukum kantor nu aya di Seoul jeung rupa prakték wewengkon kaasup kriminal, sipil, kulawarga, tanaga gawé, imigrasi, real estate, international urus, jeung leuwih. Urang utamana fokus dina prakték hukum pidana sarta dedicated pikeun nyadiakeun ladenan pribadi. Diwangun ku urut jaksa jeung. DLA Piper jadi salah sahiji nu panggedéna hukum panyadia ladenan di dunya di taun ngaliwatan ngahiji unprecedented dina lingkup hukum sector. Sedengkeun badag dina skala, nu ngahiji strategi ieu basajan - ka nyieun hiji internasional prakték hukum boga kabisa pikeun nyokot perawatan nu paling penting hukum kaperluan. SOORUN Asia Hukum Kantor geus disadiakeun komprehensif ladenan legal pikeun trade international di Korea saprak. Urang dagang attorneys mantuan pausahaan asing jeung resolusi sengketa dagang jeung korea pausahaan jeung individu.

Urang dinamis group kacida terampil jeung kredibel.

LK Mitra anu dinamis Korean hukum sungut nyadiakeun komprehensif jasa hukum internasional jeung domestic klien, jeung specializations dina hukum kaséhatan, litigation komérsial, jeung transaksi perusahaan.

Eta ngarupakeun nilai inti amanah, kahadean, gawé babarengan jeung kaadilan nu geus tumuwuh yurisdiksi leuwih baheula dua puluh lima taun ka hareup pikeun nyieun hiji anyar hukum budaya.

Nilai inti ieu téh sarua jeung opat wagons nu pindah anggota sungut hukum, Laut Pasisian. Urang baris terus nyumbang kana realisasi. DR AJU mangrupa salah sahiji Korea sacara sapuluh panggedena firms hukum jeung leuwih saratus ahli hukum sarta terus dilegakeun jaringan global tina cabang kantor ku gawe di affiliation jeung luhur firms hukum luar nagari. Dina januari, Aju Hukum Internasional Group, hiji perusahaan hukum sungut nu diadegkeun dina dihijikeun jeung.

Bae, Kim Lee mangrupa salah sahiji pangbadagna jeung pangpanjangna ngadegkeun lila internasional di Koréa.

Eta diakuan salaku salah sahiji luhur-service full firms hukum jeung pelopor dina sungut hukum management di Korea. Lila dianggap salaku bangsa urang undisputed pamingpin di litigation jeung arbitrase, sungut nu enjoys a. Koréa sungut hukum, dumasar di Seoul, ngalamar hiji asép sunandar sunarya of ladenan hukum ka korea jeung klien internasional, kaasup corporate, litigation jeung arbitrase, admiralty jeung hukum maritim, aviation, marine insurance, dagang internasional, tatu pribadi, jeung urusan séjén.

Basa Inggris, Korea.

Pajeg Nyimpen Kartu Ngadaptar - Kidul Korea

Sadaya warga Korea anu layak pikeun kiridit pajeg pikeun purchases mayar di cashPikeun meunangkeun kiridit pajeg, anjeun kudu geus kadaptar sorangan dina National Service Pajeg (NTS) Tunai Resi Sistem. Nu Tunai Resi System mimiti dina minangka salah sahiji runtuyan inisiatif ku pamaréntah pikeun nyieun leuwih transparan sistem pajeg ku nyukcruk tunai purchases. Sanajan mimitina sistem ngan dilarapkeun ka kas purchases W atawa leuwih, sakumaha dina éta manglaku ka sadaya kas purchases - no jumlah minimum. Nu Tunai Resi System nyaeta hiji program ngaliwatan nu tunai purchases dilacak ku customer presenting a kaanggotaan kartu (Pajeg Nyimpen Kartu) atawa nomer telepon sél, sabalikna tina meunang teratur resi. Lamun ieu duit tunai resi informasi anu asup sanggeus tunai meuli, informasi anu dikirim lempeng ka Pajeg Nasional Service.

MANGPAAT Sedengkeun eta bener nu Tunai Resi Sistim lagu tunai purchases, sahingga méré service pajeg beuki akurat pamanggih hiji panghasilan, aya sababaraha definite kaunggulan ka sistem.

Salaku taxpayer anjeun bisa nampa hiji deduksi dina taun-ahir pajeg pakampungan nepi ka lima juta won gumantung kana jumlah anjeun geus spent dina cash purchases. Nu deduksi karya kaluar nepi ka dua puluh of the total duit tunai anjeun geus spent nu ngaleuwihan dua puluh panghasilan keu anjeun geus dilaporkeun. Total duit tunai purchases bisa jadi jalma dijieun ku taxpayer jeung - atawa taxpayer sacara gumantung(s). Anjeun bisa ogé ngaku anjeun nyewa pangmayaran dina Tunai Resi Sistem. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kudu turun ka kantor pajak, jeung anjeun valid kasapukan ngajakan, jeung nyaritakeun eta anjeun hoyong pikeun ngaku anjeun nyewa pangmayaran dina tunai resi sistem.

Pangmayaran mangka bakal kacatet dina sistem otomatis unggal bulan nepi ka ahir periode ngajakan. KAS RESI SYSTEM PROSES PENDAFTARAN Aya hiji online sistim registrasi dina Tunai Resi NTS website.

Catetan yen loka di koréa ngan jeung yén éta téh pangalusna diakses make Internet Explorer). Pikeun ngadaptar anjeun bakal asup anjeun alien ngadaptar jumlah jeung ngaliwatan real-ngaran mariksa prosés. Mun anjeun geus kadaptar salaku taxpayer mangka ngaran anjeun jeung alien nomor registrasi, sakumaha anu dicitak dina anjeun alien kartu ngadaptar, kudu geus jadi akurat asup kana sistem. Lamun anjeun pencét snag jeung anjeun ARC nomer teu dikenal ku verifikasi online program, dieu naon bisa anjeun pigawé. Alesan pikeun masalah bisa jadi nu ka dunungan anjeun teu ngadaptar ngaran jeung ID nomer di kantor pajeg. Ieu lain hartosna anjeun pajeg teu acan dibayar Anjeun tiasa ngadaptar diri ku anjeun ngadatangan district kantor pajak. (Pikeun inpo nu leuwih lengkep dina NTS jeung pajeg kantor, nempo KE informasi kaca - Jasa pikeun Asing Taxpayers.) Anjeun kudu bisa ngarengsekeun ngadaptar online prosés sanggeus - poé (atawa anjeun bisa nempo ngeunaan ngadaptar di kantor pajak).

Alesan sejen sistem teu ngakuan anjeun bisa jadi nu aya slight béda dina jalan anjeun singgetan ngaran jeung cara nu anjeun dunungan kadaptar atawa dina cara eta nembongan dina anjeun ARC.

Lamun éta masalah, anjeun bisa telepon anjeun pajeg lokal kantor jeung ngajelaskeun kaayaan. Maranehna dipikaresep bakal ménta anjeun pikeun fax eta salinan anjeun ARC. Sakali nu urang dipigawé, anjeun bisa neruskeun ngadaptar online. Prosés pandaptaran umumna nyokot ngeunaan - menit lamun sagala mana ogé.

Adat clearance

Dagang asing anu ngembangna gancang kiwari nu ngakibatkeun aktif barang gerakan di sakuliah wates Kiwari asing transportations bisnis dianggap troublesome jeung unprofitable alatan mungkin kasusah dina adat istiadat Memang, lawang anyar vacancies, ngadidik, lisénsi jeung saterusna bakal ngidinan ngalirkeun adat clearance gampang, tapi biaya ditanggung bakal boro jadi katembong, utamana jeung jarang atawa occasional kiriman prakték. Ieu téh sasaena pikeun mindahkeun urusan ieu ka"Transit"Pausahaan outsourcing Pausahaan urang nawarkeun tuntas daptar adat jasa, kaasup: Sadaya perlu dokuméntasi jeung paperwork pikeun deklarasi adat bentuk kaluman (boh dicitak jeung aplikasi éléktronik)Sadaya perlu sertifikasi, Kasehatan Sertipikat, tangtu tipe kargo clearance jeung diteruskeun dokuméntasi nu bisa mastikeun gancang adat clearance."Transit"Pausahaan bakal ngatur kompeten adat clearance ti nu mana wae nu kargo, kaasup jalma merlukeun gudang husus jeung angkutan kaayaan, jeung sababaraha item kargo nu bisa ngawengku leuwih ti sababaraha rébu item. Tujuan utama urang efisien kontribusi ka Konsumén urang' bisnis pangwangunan di sagala tahap internasional kiriman, kaasup adat clearance. Urang siap pikeun nyadiakeun services urang dua puluh opat jam hiji poé lamun perlu.

A city court di Koréa Kidul maréntah eta haram pikeun maéhan anjing pikeun daging. Bakal rarata jalan ka larangan nasional

K-pop béntang Jung Joon-ngoraSeungri jeung Yong Jun-hyung geus sagala ngumumkeun maranéhanana retirements ti show bisnis alatan skandal anyar Seungri ti BigBang ieu embroiled dina kontrovérsi tanggal perkosa ubar GHB keur dipaké di nightclub a numbu ka singer.

Oktober Restorasi

Minat pikeun reunification ieu élmu sarta téknik up

Oktober Restorasi ieu hiji oktober koréa Kidul diri kudéta nu Présidén Park Chung-hee dianggap dictatorial kakuatanTaman kungsi datang ka daya salaku kapala Déwan Agung Nasional pikeun Rekonstruksi sanggeus Bisa genep belas kudéta taun, jeung dina taun manéhna meunang pamilu jeung kantor dianggap salaku sipil présidén. Dina May, taun, diréktur Koréa Agénsi Akal Tengah, Lee Hu-rak, indit ka Koréa Kalér jeung papanggih Kim Il-sung.

Taman dipaké salaku pretext pikeun amandemen konstitusi

Maranéhanana ngumumkeun Kalér-Kidul Deklarasi Joint jeung tilu prinsip of reunification. Sanggeus deklarasi, hiji langsung telepon kabel ieu dipasang antara Seoul jeung Pyeongyang. Dina Républik Katilu sacara konstitusi, présidén ieu dugi ka dua istilah di kantor. Tapi, Majelis Nasional, didominasi ku Taman sacara Demokratis Partéi Republik, diralat Konstitusi dina pikeun ngidinan istilah katilu. Manéhna ulang kapilih dina taun pemilu présidén. pamilihan umum dilaksanakeun dina Méi. Taman sacara Demokratis Partéi Republik nyandak korsi kaluar. Tapi, eta teu ngahontal kaayaan minimum maot amandemen konstitusional. Eta diperlukeun concurrence tina dua per tilu atawa leuwih tina jumlah anggota Majelis Nasional. Ku alatan éta, Taman teu bisa ngajadikeun amandemen konstitusi ngaliwatan halal prosedur. Dina, jeung hiji-time amandemen konstitusi, nu incumbent présidén-Park-ieu diidinan ngajalankeun pikeun padeukeut katilu istilah. Dina bulan désémber taun, teu lila sanggeus unggul istilah katilu, Taman nyatakeun kaayaan darurat 'dumasar kana bahaya realities tina kaayaan internasional.

Dina oktober, taun Taman leyur Majelis Nasional, ditunda konstitusi jeung nyatakeun hukum bela diri. Pencet, radio jeung televisi anu subjected ka carana ngawasan, jeung ucapan ieu sacara diwatesan.

Karya ieu saterusna dimimitian dina konstitusi nu anyar, nu ieu réngsé dina tanggal dua puluh tujuh ku darurat Council State.

Acara ieu dingaranan Jepang Restorasi Meiji. Park Chung-Hee, urut perwira di Jepang-dikawasa Manchukuo Kaisar angkatan Darat, admired pulitik Jepang, jeung disebut na diri kudéta Yusin (atawa Yushin), korea cara ngucapkeun kecap basa Jepang Ishin (restorasi). Nu anyar administrasi ngadegkeun sanggeus kudéta nu ayeuna disebut Yusin Rezim atawa Yusin Diktator. Dina Yusin rezim, Konstitusi Katilu Republic of Korea diganti ku Yusin Konstitusi, Konstitusi nu Kaopat Republic. Luyu jeung Yusin Konstitusi, hiji kuliah panwaslu disebut Déwan Nasional pikeun Unifikasi ieu nyetel. Tongil Juche Gungmin Hoeui jadi daulat organisasi nu kapilih présidén jeung katilu assemblymen. Saterusna, kawas miheulaan anak, nu konstitusi anyar lacked dibekelan ngeunaan jumlah istilah présidén wates pamilu anu diayakeun unggal genep taun, tapi aya no konstitusional larangan dina jumlah istilah anu bisa ngawula. Eta dasarna dijamin kapersidenan pikeun hirup pikeun Taman Chung-Hee. Sajaba ti éta, ogé diidinan présidén dibewarakeun darurat ukuran nu beunang présidén promulgate hukum tanpa ratification ku Majelis Nasional. Dina prakték, konferensi daya pikeun nunjuk hiji-katilu anggota dprd ieu exercised ku manéhna, guaranteeing manéhna mayoritas parlemén jeung kontrol leuwih cabang législatif. Dina wangkongan, Yusin Konstitusi endowed présidén jeung deukeut-daya mutlak. Nu Yusin Rezim ieu geura-giru ditantang ku aktivis ti golongan saperti mahasiswa, seniman, tokoh agama, jeung oposisi. Taman diteken ieu protes ku gaya. Di Urang Revolusioner Partéi Kajadian, dalapan jalma anu dieksekusi pikeun panghianatan. Ngan bukti, maranéhanana confessions, anu sasari ku siksaan, jeung dieksekusi ayeuna umumna dianggap geus polos. Tapi, nu lalawanan ka Yusin Rezim terus jeung ngabalukarkeun serius kaayaan marudah sosial. Nu Yusin Rezim ieu dikritik internasional pikeun hak asasi manusa nyiksa. American Carter Administrasi miélingkeun yén Amérika Sarikat gaya militer bisa jadi ditarik ti Korea Kidul kecuali Park ngagampangkeun off-na diktator. Dina tanggal, taun Kajadian' lumangsung rajapati Park Chung-hee ku anggota Korean Tengah Agénsi Kecerdasan. Taman rajapati dipiceun utama impetus sahiji Yusin Rezim. Sanajan militer ngawasa sarta ku padeukeut coups (nu ka. Kudéta d'état jeung Kajadian) sanggeus Park sacara maot, aya hiji konsensus umum nu Yusin undang-undang ieu henteu deui giat. Militer jeung barbuda * bahama promulgated nu Konstitusi nu Kalima Republic, nu resmi diganti Yusin Konstitusi dina taun. Ieu konstitusi anyar ieu liberal dibandingkeun ka Yusin Konstitusi, sanajan ieu masih hiji otoriter hiji.

Korea Kidul

Di, petisi ngeunaan diskriminasi umur anu filed

Larangan Diskriminasi Umur di Pagawean jeung Umur Pagawean Promosi Act ("AEPA") mangrupa dasar hukum nu husus ngurus jeung diskriminasi umur patali isu di KoreaSanajan hukum séjén saperti Kerangka Meta dina Pagawean jeung Kawijakan Nasional Hak asasi Manusa Komisi Act ("NHRCA") oge geus dibekelan prohibiting diskriminasi umur di pagawean, jalma hukum séjén ku sorangan nyadiakeun ngan hiji investigatory prosedur nu balukarna hiji non-ngariung rekomendasi atawa mere pernyataan, nu taya hartina ngumpulkeun enforceable, ngariung remedies pikeun diskriminasi umur. Pikeun ubar ieu henteuna, AEPA ieu enacted dina taun, amending urut Yuswa Pagawean Promosi Act. Utama impetus pikeun enactment AEPA ieu kanyataan yén loba pausahaan koréa geus netepkeun wates umur atawa tempo umur salaku faktor nu aya kaitannana ka rekrutmen jeung redundancies, nu geus jadi masalah sosial patalina jeung masalah gede di Korea.

(AEPA, Penegak Sk, Artikel opat AEPA, Artikel

Diskriminasi umur di handapeun AEPA hartina nyampurkeun hiji jalma atawa anggota tina hiji kelompok umur disadvantageously dibandingkeun ka jalma séjén anu béda umur atawa kelompok umur dina kaayaan sarupa. Konsep ngawengku diskriminasi teu ngan ékonomi kalemahan tapi ogé non-ékonomi kalemahan. Kalemahan nu geus teu lumangsung tapi diharepkeun lumangsung dina mangsa nu bakal datang ogé digolongkeun dina konsép diskriminasi. Artikel - AEPA dinyatakeun prohibits dunungan ti discriminating, tanpa justifiable grounds, teu ngalawan individu dina dasar umur ngeunaan rekrutmen jeung pakasaban gaji, atikan jeung latihan ngarenah, mindahkeun, atawa promotion jeung pangsiun atawa phk. Nu mana wae nu pangaruh ngarugikeun dina umur nu tangtu group yén hasil ti nerapkeun standar nu aya dina beungeut maranéhanana umur-nétral ieu dianggap jadi diskriminasi umur bolos sahingga justifiable alesan. Larangan langsung diskriminasi bisa ngawatesan pamakéan sahingga bisa hirup kalawan nétral standar saperti pangaweruh, pangalaman atawa kualifikasi, mana hasilna nerapkeun standar ieu, umur nu tangtu group nyaéta unreasonably disadvantaged. Saprak AEPA ngan prohibits diskriminasi tanpa justifiable grounds, lamun hiji majikan téh bisa ngabuktikeun justifiable grounds pikeun dunungan nu diskriminatif polah, atawa kawijakan jeung disparate dampak dina umur nu tangtu group, dunungan geus teu dilanggar AEPA. Nu AEPA manglaku ka ampir sadaya dunungan nu mana wae ukuran, jeung nyertakeun sakabeh golongan umur harti yén boh manula jeung ngora pagawe anu ditangtayungan ti diskriminasi. Eta kudu dicatet, kumaha oge, nu AEPA kawajiban ka"endeavour"pikeun employ yuswa urang dina hiji minimum nu tangtu workforce ratio, jeung ka file laporan ngeunaan hiji yuswa pagawean ratio) ngan manglaku ka dunungan jeung saeutikna tilu ratus pagawé. Hiji pagawe anu geus ngalaman diskriminasi dumasar kana umur bisa file petisi jeung Nasional Hak asasi Manusa Komisi ("NHRC") nurutkeun ka Artikel tilu puluh tina NHRCA. Nu NHRC mangka bakal nalungtik ngaku jeung bisa ngaluarkeun non-ngariung piwuruk pamadegan, jeung ngabéjaan Departemen Tanaga gawé jeung tanaga gawé ("MOEL"), nu tujuanana. Lamun dunungan gagal sasuai jeung NHRC saran tanpa nyadiakeun justifiable alesan, jeung lamun diskriminasi ngawengku ngarugikeun nu penting, MOEL, boh di pagawe sacara paménta atawa sua sponte, bisa raraga dunungan ka menerkeun laku diskriminatif. Paranti sasuai jeung order saperti bisa ngabalukarkeun hiji administrasi denda nepi ka KRW tilu puluh juta. Leuwih ti éta, perlakuan diskriminatif dina konteks recruiting atawa ngiring nunut ka pidana denda nepi ka KRW lima juta, misah ti nu petisi prosés ngaliwatan nu NHRC. Kalang ngalawan hiji pagawe pikeun ngalaporkeun diskriminasi umur nya matuh ka berpotensi nu leuwih serius hukuman: hukuman panjara salila nepi ka dua taun atawa denda nepi ka KRW sapuluh juta.

Nurutkeun statistik nu disadiakeun ku NHRC dina januari, sanggeus enactment NHRCA dina taun, kasarna, petisi anu dijieun.

Di antarana, dua puluh hiji anu diskriminasi-patali jeung petisi.

Kurang leuwih tujuh sakabeh petisi éta ngeunaan diskriminasi umur, tapi, disaksian panurunan - kira.

genep tina sagala diskriminasi nu patali petisi taun nu éta ngeunaan diskriminasi umur. Saprak palaksanaan AEPA, leuwih lima taun kahiji rata-rata petisi ngeunaan diskriminasi umur anu filed taunan, nu geus leuwih ti ganda nu nomer filed dina taun. Tipe nu paling umum tina petisi filed jeung NHRC nyaéta pikeun diskriminasi klaim ngalibetkeun rekrutmen jeung pagawean, bari petisi ngeunaan diskriminasi di wewengkon séjén saperti transfer, promosi jeung atikan geus kawilang leutik dina jumlah. Sanajan teu katutupan ku AEPA, umur-diskriminasi petisi non-pagawean wewengkon geus katempo hiji considerable nambahan jeung tujuh belas kasus dina, jeung opat puluh opat taun. Nuluykeun trend ieu, tilu puluh-tilu umur-diskriminasi petisi non-pagawean wewengkon anu filed dina. Nu AEPA enumerates sababaraha justifications pikeun kawijakan jeung prakték nu disebutkeun bisa jadi mangrupakeun dibeunangkeun diskriminasi umur, nyaéta: Mana umur pangsiun téh diatur ku hiji pagawean kontrak, aturan pagawean, atawa CBA, nurutkeun ka AEPA atawa hukum séjén di Mana ngarojong ukuran nu dicokot pikeun miara jeung ngamajukeun pagawean umur nu tangtu group nurutkeun ka AEPA atawa hukum séjén. Hiji majikan sacara internal umur pangsiun téh kacida signifikan di Korea, sabab éta téh extraordinarily hese involuntarily nungtungan pagawé saméméh maranéhanana ngahontal umur pangsiun wajib diatur ku kawijakan pausahaan. Nu AEPA dinyatakeun nyatakeun yén lamun hiji majikan susunan umur pangsiun pikeun pagawé, dunungan kudu diatur umur no leuwih handap ti genep puluh taun umur. Lamun hiji majikan susunan nu umur pangsiun nu leuwih handap ti genep puluh taun geus dianggap ngalegaan nepi ka genep puluh taun.

Ieu wajib floor pikeun pausahaan pangsiun umur geus miboga dampak anu signifikan dina nagara urang buruh sector, saperti loba pausahaan geus nyetel saméméhna maranéhanana umur pangsiun dina pertengahan ka ahir an.

Loba luhur korporasi di Korea direspon ku nganut atawa ngusahakeun pikeun ngadopsi upah-puncak sistem salaku cara mitigating beungbeurat mayar gaji pagawe pagawe anu disebutkeun geus tangtu diperlukeun pikeun retire. Upah-puncak system ngawengku nerapkeun gaji teratur reductions - gantina raises - pikeun pagawé sanggeus maranéhanana ngahontal umur nu tangtu, pikeun sésana of service maranéhanana nepi ka ngahontal umur pangsiun. Bubuka upah-puncak sistem geus hiji perkara anu signifikan kontrovérsi jeung oposisi ku buruh union jeung pagawe organisasi, jeung hukum patarosan naha kawijakan saperti merlukeun koléktif pagawe ijab kabul geus ngan anyar geus definitively ngumbar ku kaputusan Agung Court nu concurred jeung Tungtunan ti Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé dina nyekel nu hiji pausahaan sacara nyoko tina upah-puncak system AEPA, Artikel. Jadi, nu agénsi anu mimitina nangtukeun urusan anu patali jeung diskriminasi umur téh NHRC, komo lamun ieu téh patali jeung pagawean jeung buruh isu."Nu penting diskriminasi"nujul ka kaayaan kaasup diskriminasi ngalawan jelema loba, terus-terusan diskriminasi, jeung ngahaja non-minuhan. (AEPA, Artikel - Saperti paménta geus dilakukeun dina waktu genep bulan ti tanggal NHRC piwuruk pamadegan. Alatan dual liability rezeki, teu ngan jalma tanggung jawab saperti diskriminasi (dina loba kasus wakil jeung nu sasuai manager) tapi ogé pausahaan bakal jadi nanggungjawaban kana sadaya ku rupa. (AEPA, Artikel -) Departemen Tanaga gawé jeung tanaga gawé Guideline dina Interpretasi jeung Palaksanaan Karya Aturan (Jan.) Kasus No. Ct. Nganut upah-puncak system ilaharna merlukeun amandemen tina karya nu tos aya aturan atawa aturan pagawean hiji pausahaan. Karya aturan bisa jadi nu diayakeun ku hiji pausahaan ngaliwatan rundingan jeung pagawé. Lamun kitu amandemen dianggap ngarugikeun ka pagawe sacara kapentingan tapi, pausahaan umumna kudu ménta mayoritas idin maranéhanana kapangaruhan pagawé, iwal hiji hal mana maranéhanana robah"akal luyu jeung ngadegkeun norma sosial". Naha nyoko tina upah-puncak system mangrupakeun ngarugikeun ngarobah merlukeun pagawé' ijab kabul, komo jadi, naha eta bisa digolongkeun dina limited"akal luyu jeung ngadegkeun norma sosial"iwal ti éta, nepi ka ayeuna, urusan signifikan kontrovérsi di Korea.

Kanyataanana kacilakaan lalulintas: KoROAD

tilu kacilakaan jeung. tujuh urang tatu

Sedengkeun jumlah kacilakaan lalulintas, nu geus dina naékna konstan saprak, pencét a puncak dina taun jeung mimiti anak santun, masih leuwih luhur ti maranéhanana lalu lintas advanced bangsaPribadi, sosial jeung karugian ékonomi disababkeun ku kacilakaan lalulintas terus jadi gede pisan. Dina taun, total, kacilakaan lalulintas lumangsung, meunangkeun, kahirupan jeung injuring, urang. Dina poean rata-rata, jumlah.

Gagal pikeun ngajalankeun aman ieu nu ngabalukarkeun ngarah tina kacilakaan lalulintas, dituturkeun ku hal nu henteu patuh tina sinyal, gagal pikeun ngamankeun jarak aman, bener nangtang pameuntasan, jeung puseur nyebrang garis.

Tapi, nu teu fatality laju, nu jumlah maotna per ratus kacilakaan, dibuktikeun pangluhurna pikeun ngebut, dituturkeun ku garis tengah pameuntasan, jeung gagal pikeun ngajalankeun aman. Ieu nunjukkeun hiji deukeut korelasi antara darajat karuksakan jeung laju. Nurutkeun Traffic Kacilakaan Komprehensif Analisis Center Road Traffic Otoritas, nu estimasi sosial biaya ditanggung ku kacilakaan lalulintas anu sapuluh triliun jeung dalapan ratus milyar won. Eta salaku loba salah sahiji GDP.

tujuh karugian disababkeun ku kacilakaan industri (triliun jeung.

opat milyar won) genep kali biaya pangwangunan Incheon Sasak jeung tilu kali cost konstruksi subway Line Nomer salapan. Rata-rata, hiji jalma meunang luka atawa tiwas dina kacilakaan lalulintas unggal hiji jeung satengah menit, costing kira, jeung. meunang Dina, sajumlah kandaraan-ka-kandaraan kacilakaan nangtung di, akuntansi pikeun. Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan ieu, hal anu penting pikeun aktip sinyal anjeun ngalir ngaliwatan ukuran saperti ngagunakeun sinyal turn.

genep tina total traffic kacilakaan

Salaku lima poé workweeks jadi leuwih umum, leuwih Koréa make jumaah jeung weekends ka ngarasakeun kagiatan rineh. Tapi, nu shift ogé ngarah ka ngaronjat incidence of weekend kacilakaan lalulintas. Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan saperti, hal anu penting pikeun meunangkeun cukup sesa, mariksa kandaraan anjeun, jeung rencana dihareupeun saméméh nyetir atawa jalan dina jalan lalampahan.

Salaku leuwih urang ngarasakeun peuting-waktu kagiatan, kacilakaan leuwih nu nyokot tempat between peuting jeung subuh.

Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan ieu, ngahurungkeun headlights lamun nightfall dimimitian jeung sinyal belah anjeun sateuacanna ngaliwatan ukuran saperti ngagunakeun sinyal turn. Traffic kacilakaan ngalibetkeun awewe drivers jeung rumaja anu dina gugah nu di handap alesan: loba awewe nu meunangkeun lisénsi supir sarta aya geus naek dina jumlah roda dua drivers kandaraan jeung rumaja bikers. Sajaba ti, rising populasi manula nu balukarna incidence luhur kacilakaan lalulintas ngalibetkeun warga senior. Kacilakaan illustrates pentingna ningali dihareupeun lamun nyetir di expressway peuting. Ieu téh krusial pikeun cicing ngageter saurna bade ngaliwatan torowongan kituna butuh waktu pikeun panon anjeun pikeun ngaluyukeun.

Waktu peuting nyetir ogé diperlukeun bahaya sejenna saperti kacilakaan disababkeun ku kandaraan sejen jeung cacad lampu.

EEOC Aduan dina Korea di Yongsan angkatan Darat Garrison, Camp Humpreys jeung Wewengkon kuring: EEO Korea Aduan

Sungut hukum ieu sacara USA ahli hukum nanganan EEOC Korean aduan ti urang kantor di Korea Istighfar System Protection Dewan (MSPB) banding ti Korea grievances dina Disawalakeun Humandeu Prosedur ti Korea aduan ka Sarua Pakasaban Komisi Kasempetan (EEOC) lawsuits di USA pangadilan féderal pikeun pagawé féderal gawe di Yongsan, Camp Humphreys, Wewengkon kuring jeung sakuliah semenanjung koréaUrang, oge, dina kasempetan nanganan urusan stateside jeung sakuliah bagian séjén Asia.

Urusan ieu sadaya pribadi diatur ku Sean Hayes jeung timnya Sababaraha hukum pagawean karya, dina urusan ieu, nu penting pikeun dilaksanakeun di Koréa lamun laku lampah AS pamaréntah lumangsung di Korea, ku kituna, IPG geus ngembangkeun hiji tim pikeun nanganan urusan ieu babarengan jeung NY-dumasar patali pagawean hukum sungut.

Mayoritas klien urang gawe AS Militer anu boh nyanghareupan diskriminasi, mumusuhan lingkungan gawé atawa geus terminated ti pagawean.

Nu EEO Prosés bagong, tapi manageable jeung santun pituduh, kasabaran, préparasi jeung pangaweruh EEOC realities.

Lengkah: Konsultasi jeung EEO Korea Pembimbing - OfficerTypically, pembimbing kudu ngahubungi dina jero opat puluh lima poé ti tanggal dugaan diskriminasi lumangsung. Anjeun kudu nyiapkeun hiji pernyataan saméméh ieu"rundingan."Pastikeun pikeun ménta hiji bentuk noting anjeun geus dilaporkeun diskriminasi di luhur timely. Ieu téh penting boga hidayah dina waktu ieu Anjeun bisa allege, dina kalolobaan kasus, beda lampah nu naon anjeun geus dugaan di pasamoan ieu. Lengkah: Hadir EEO Mediasi atawa EEO Tradisional Sangakan dina KoreaIf nyaéta mediasi tradisional atawa sangakan teu nuju ka hiji lingkungan hade hatena resolusi, nu complainant geus mere lima belas poé file Aduan Formal. Sabab ieu pigura waktu pondok, ieu téh sasaena pikeun nyiapkeun jero aduan sarta ngumpulkeun bukti saméméh komo pasamoan jeung EEO Pembimbing di Korea. Lengkah: File an EEO Aduan Formal di KoreaThe pamaréntah geus poé ti poé filing Formal Aduan pikeun ngarengsekeun panalungtikan miboga.

Ieu téh penting dina aduan anjeun pikeun nyieun husus dugaan substantiated jeung bukti.

Éta téh, ogé, sasaena pikeun nyieun hiji lengkep saksi daptar jeung specifics naha anjeun hayang husus saksi diwawancara. Lengkah: Menta hiji EEO Dédéngéan di Hareup an Administrasi Hakim atawa Paménta jeung EEO Agénsi Dikaluarkeun DecisionThe pilihan ngabogaan agénsi pamaréntah nyieun kaputusan versus an administrasi hakim téh gumantung, utamana, kana specifics of kasus nu bener. Kaputusan bisa boga penting akibat Dina kalolobaan kasus, hiji pamariksaan paménta kudu dilakukeun dina tilu puluh poé ti poé anjeun narima bewara anjeun katuhu pikeun dédéngéan saméméh administratif pangadilan hakim. Lengkah: Pamaréntah Isu Final Action - Banding lamun NecessaryThe Final Action bisa jadi banding ka EEOC Kantor pikeun Federal Operasi atawa ka federal court district. Internal sejenna EEOC banding bisa, ogé, jadi geus sadia Lengkah: File Diskriminasi Gugatan ka Kacamatan CourtThe filing lawsuits anu dipigawé ku ahli hukum sungut dina koordinasi jeung gaul sungut hukum di Amérika Sarikat. Punten dicatet filing a Federal Gugatan, dina kalolobaan kasus, bisa jadi filed online jeung, ngan, hearings dipigawé di Nagara. Ku kituna, dina kalolobaan kasus, partisipasi nu ngagugat jeung ngagugat urang ikhtiar, di Sarikat, teu perlu rutin.

Order eksekutif - Blocking Milik Pamaréntah Koréa Kalér jeung nu Gagah' Partéi Korea, jeung Prohibiting Transaksi Tangtu nu aya Kaitannana ka Koréa Kalér

Ku otoritas vested di kuring salaku Présidén ku undang-undang jeung hukum Amérika Sarikat Amérika, kaasup Darurat Internasional Kakuatan Ékonomi Act (USA C. et seq.), Pbb Partisipasi Kalakuan (USA Cc) (UNPA), nu Koréa Kalér Sangsi jeung Kawijakan Enhancement Act of (Hukum Umum -), ayat (f) Imigrasi jeung Kabangsaan Kalakuan (USA C. (f), jeung bagéan judul, Amérika Sarikat Code, jeung dina view of United Nations Resolution Déwan Kaamanan (UNSCR) Maret, kuring, BARACK OBAMA, Présidén Amérika Sarikat Amérika, manggihan yén Pamaréntah Koréa Kalér sacara terus ngungudag anak nuklir sarta program rudal, sakumaha dibuktikeun paling anyar ku anak February, ngajalankeun make téknologi rudal ngamuk jeung anak januari, test nuklir di palanggaran kawajiban anak nurutkeun ka loba UNSCRs jeung dina contravention of commitments anak dina September, Pernyataan Joint tina Ceramah Genep-Katilu, beuki imperils Amérika Sarikat jeung sekutu anak. Nepikeun ka jalma lampah, jeung pikeun nyokot léngkah tambahan nu aya kaitannana ka darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif juni, sakumaha nu dirobah dina lingkup jeung relied kana tambahan pikeun léngkah saterusna dina Tarekat Eksekutif, kuring hereby order: Bagian. (a) Kabéh harta jeung kapentingan dina sipat nu aya di Amérika Sarikat, nu akhirat datang dina Amérika Sarikat, atawa nu aya atawa akhirat datang dina diilikan atawa kadali ka salah sahiji Amérika Sarikat jalma Pamaréntah Koréa Kalér atawa Partéi Gagah' of Korea nu diblokir, tur bisa jadi teu dibikeun, dibayar, diékspor, ditarik, atawa lamun heunteu diurus di. (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal ka extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun ka raraga ieu atawa nurutkeun ka ékspor control otoritas dilaksanakeun ku Departemen Dagang, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu. (a) Kabéh harta jeung kapentingan dina sipat nu aya di Amérika Sarikat, nu akhirat datang dina Amérika Sarikat, atawa nu aya atawa akhirat datang dina diilikan atawa kadali ka salah sahiji Amérika Sarikat jalma di handap ieu jalma nu bakal diblokir, tur bisa jadi teu dibikeun, dibayar, diékspor, ditarik, atawa lamun heunteu diurus di: sakur jalma ditangtukeun ku Sekretaris Khazanah, dina konsultasi jeung Sekretaris Nagara: (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal nu extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun pikeun ieu raraga, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu. Nu prohibitions di subsection (a) bagian ieu nu salian ekspor control otoritas dilaksanakeun ku Department of Commerce. (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal ka extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun ka raraga ieu atawa nurutkeun ka ékspor control otoritas dilaksanakeun ku Departemen Dagang, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu.

Kuring hereby manggihan yén unrestricted imigran jeung nonimmigrant asupna kana Amérika Sarikat of mahluk luar angkasa ditangtukeun pikeun minuhan hiji atawa leuwih tina patokan dina subsection (a) raraga ieu bakal jadi detrimental ka kapentingan Amérika Sarikat, jeung kuring hereby numpurkeun asupna kana Amérika Sarikat, salaku imigran atawa nonimmigrants, saperti jalma.

Jalma saperti bakal diolah salaku jalma ditutupan ku hiji bagian tina Proklamasi juli, (Gantung Entry ti mahluk luar angkasa Matuh ka Pbb Déwan Kaamanan Travel Bans jeung Darurat Internasional Kakuatan Ékonomi Polah Sangsi). Detik. Kuring hereby nangtukeun yen nu nyieun sumbangan tipe artikel husus dina bagian (b) IEEPA (USA C (b) ku, atawa pikeun kapentingan nu mana wae nu jalmi nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka bagian hiji atawa dua pilihan ieu bakal sacara serius ngaruksak mah kamampuh pikeun nungkulan darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif, jeung kuring hereby nyaram saperti sumbangan salaku nu disadiakeun ku bagian hiji jeung dua pilihan ieu. (a) nyieun nu mana wae nu kontribusi atawa penyediaan dana, barang, atawa ladenan nu ku, atawa pikeun kapentingan nu mana wae nu jalma nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka ieu order jeung Detik. (a) nu mana Wae nu urus nu evades atawa avoids, geus tujuan evading atawa ngahindarkeun, sabab palanggaran, atawa usaha pikeun ngalanggar nu mana wae nu prohibitions diatur dina raraga ieu dilarang. Euweuh guna ieu bakal nyaram transaksi keur ngalaksanakeun bisnis resmi ti Pamaréntah Féderal atawa Perserikatan bangsa-Bangsa (kaasup anak agénsi husus, program, dana, jeung organisasi nu patali) ku pagawé, grantees, atawa kontraktor tujuanana. (b) istilah 'éntitas' hartina hiji partnership, association, amanah, joint venture, koperasi, kelompok, subgroup, atawa organisasi séjénna (c) istilah 'Amérika Sarikat jalma' hartina nu mana wae nu Amérika Sarikat warga, nyicingan permanén alien, lembaga diatur dina undang Amérika Serikat atawa yurisdiksi nu mana wae nu dina Amérika Sarikat (kaasup asing cabang), atawa nu mana wae jalma di Amérika Sarikat jeung (d) istilah 'Pamaréntah Koréa Kalér' hartina Pamaréntah Républik Démokratik Rahayat Korea jeung agénsi anak, instrumentalities, jeung dikawasa badan. Pikeun maranéhanana jalma nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka raraga ieu anu bisa boga konstitusional ayana di Amérika Sarikat, kuring manggihan yén alatan éta kamampuh pikeun mindahkeun dana atawa aset séjén instantaneously, bewara prior ka jalma saperti ukuran bisa dicokot nurutkeun ka raraga ieu bakal ngarobah ukuran maranéhanana ineffectual.

Ku lantaran kitu nangtukeun yén pikeun ukuran ieu jadi éféktif dina alamat darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif, kudu aya jadi aya bewara prior of a listing atawa tekad dijieun nurutkeun ka bagian hiji atawa dua pilihan ieu.

Sekretaris Khazanah, dina konsultasi jeung Sekretaris Nagara, ieu hereby otorisasi pikeun nyokot lampah saperti, kaasup mimiti migunakeun kanji nu tina aturan jeung peraturan, jeung employ sadaya kakuatan anu dibikeun ka Présidén ku IEEPA jeung UNPA salaku bisa perlu pikeun ngalakonan tujuan tina ieu order. Sekretaris Khazanah bisa redelegate nu mana wae nu ieu fungsi séjén perwira jeung agénsi Pamaréntah Amérika Sarikat konsisten jeung hukum anu lumaku. Sadaya agénsi Pamaréntah Amérika Sarikat nu hereby diarahkeun pikeun nyokot kabéh ukuran hade dina maranéhanana otoritas pikeun ngalaksanakeun dibekelan of order ieu. Order ieu teu dimaksudkeun pikeun, jeung teu nyieun nu mana wae nu ka katuhu atawa kauntungan, substantive atawa prosedural, enforceable di hukum atawa di equity ku nu mana wae nu pihak ngalawan Amérika Sarikat, departemén, instansi, atawa badan, anak pajabat, pagawé, atawa agén, atawa jalma séjén.

Kumaha pikeun ménta koréa Kidul kewarganegaraan: Naon anu anjeun kudu nyaho - TransferWise

Korea kidul geus miboga hiji industri booming dina dékade ka tukang, nyieun ékonomi leuwih badag, leuwih stabil sarta leuwih menarik pikeun asingNaon ieu sakali nagara jeung saeutik pisan migran geus jadi hiji hotspot pikeun asing alatan maranéhanana kasempetan pikeun jobs jeung leuwih anyar hukum imigrasi. Urang beuki gampang pikeun meunangkeun hiji visa karya di Korea Kidul, nu hartina nya éta gampang pikeun minuhan sarat pikeun kawarganagaraan prosés. Naha anjeun keur hoping pikeun ngabentuk bisnis, manggihan pakasaban anyar atawa sakadar start a new way of life, lamun anjeun keur pamikiran nyokot terjun jeung meunangkeun hiji Kawarganagaraan koréa Kidul ieu pituduh bakal leumpang anjeun ngaliwatan léngkah pangpentingna jeung titik pikeun ngalakonan jadi. Aya no way ka gula jaket eta - meunangkeun hiji kawarganagaraan koréa Kidul téh lumayan susah. Sapertos kitu, eta bisa sigana leuwih gampang pikeun cicing di nagara dina permanén nyicingan visa gantina. Nu keur ceuk, aya sababaraha pantangan jeung inconveniences nu datang jeung nyekel jeung Sertipikat Pendaftaran Alien nu bisa nyieun lila jeung tedious kawarganagaraan aplikasi prosés worthwhile. Pikeun conto, sakali anjeun ménta visa jangka panjang di Korea Kidul, nu mana wae nu waktu anjeun nyieun parobahan dina gaya hirup anjeun anjeun bakal kudu pikeun ngamutahirkeun Sertipikat Pendaftaran jeung Kacamatan Imigrasi dina opat belas poé nu robah. Sajaba ti, otoritas Korean moal ngaku gumantung idin pikeun non-nikah mitra atawa sarua pasangan sex, sanajan gawang ieu tetep bener pikeun kawarganagaraan aplikasi ogé. Lolobana importantly, visa jangka panjang warga nu diperlukeun pikeun meunangkeun Multiple Re-Entry Ijin unggal waktu maranéhanana anjog di atawa teu hayang indit ka Korea Kidul dina raraga pikeun mastikeun pangabisa maranéhanana pikeun mulang sanggeus lalampahan maranéhanana. Warga, sabalikna, bisa ngarambat kalawan bébas dina koréa Kidul paspor. Dina raraga pikeun jadi hiji warga ti Kidul Korea, paling asing ngaliwatan naturalization prosés. Aya tilu cara anjeun bisa jadi naturalized warga di Koréa Kidul. Nu kahiji disebut umum naturalization Ieu tipe kawarganagaraan ngan lumaku upami anjeun geus kungsi diala kabangsaan Korean dina jaman baheula jeung upami anjeun boga kulawarga hubungan korea. Dina raraga cocog keur umum naturalization anjeun kudu boga cicing di Korea Kidul leuwih ti lima taun consecutively. Ieu ngandung harti yén anjeun kudu boga Korean alamat dina file, an Alien Kartu Ngadaptar jeung kamampuh pikeun digawe di Koréa Kidul. Anjeun kudu jadi hukum sawawa leuwih ti dua puluh taun heubeul, anjeun kudu jadi alus laku (lamun boga hiji catetan kriminal anjeun bakal jadi ineligible pikeun kewarganegaraan), anjeun kudu miboga kamampuh pikeun ngajaga hirup dina anjeun sorangan (atawa anjeun bisa jadi gumantung anggota kulawarga anu bisa mantuan anjeun ngajaga hirup) jeung anjeun kudu sarua dasar pangaweruh salaku hiji nasional koréa Kidul. Pangaweruh ieu ngawengku hiji pamahaman basa koréa, adat istiadat jeung budaya. Kadua jenis naturalized kawarganagaraan téh basajan naturalization. Ieu tipe kawarganagaraan ieu umumna dipaké ku asing anu aya di koréa Kidul turunan sababaraha nurun. Dina raraga cocog keur basajan naturalization anjeun kudu minuhan sagala sarat umum naturalization (kaasup sarat pikeun ngalaksanakeun alus, dasar budaya pangaweruh jeung kamampuh pikeun ngajaga hirup), tapi, anjeun ngan kudu boga cicing di Korea Kidul salila tilu taun padeukeut. Nu pangbadagna sarat pikeun basajan naturalization anu kudu anjeun boh geus kolot anu ieu koréa Kidul warga baheula, geus lahir di Koréa Kidul jeung boh indungna ogé lahir di Koréa Kidul, aya hiji diadopsi anak hiji koréa Kidul warga (lamun éta teu legal sawawa umur dina waktu nyoko), atawa asing salaki hiji koréa Kidul warga. Upami anjeun keur nikah ka koréa Kidul warga sarta néangan kawarganagaraan pikeun diri, anjeun kudu dijaga anjeun nikah status pikeun dua katukang atawa leuwih taun. Nu katilu jeung final tipe naturalization disebut husus naturalization. Aya loba jenis nu beda-beda husus naturalization jeung sagala ieu geus requirements beda jeung kabutuhan. Kalolobaan waktu anjeun bakal jadi diperlukeun pikeun forfeit anjeun luar nagri kawarganagaraan dina raraga pikeun ménta hiji kawarganagaraan koréa Kidul. Salaku anyar salaku, pamaréntah koréa Kidul megatkeun pikeun ngabulkeun sajumlah kawates dual citizenships. Ieu mungkin pikeun ménta hiji kawarganagaraan dual lamun: aplikasi prosés pikeun kawarganagaraan koréa Kidul nyaéta éksténsif. Anjeun réngsé aplikasi kudu di antarana di handap ieu: Pikeun ngabuktikeun stabilitas finansial anjeun anjeun bisa ngawengku surat ti bank anjeun mintonkeun anjeun gaduh kasaimbangan leuwih ti KRW, sertipikat hiji pagawean atawa hiji dokumén ti Pangacara Umum ngabuktikeun anjeun geus gumantung. Anjeun oge kudu di antarana dua hurup rujukan ti batur jeung judul professional. Ieu bisa jadi anggota pamaréntah, a professor, pengacara a, an eksekutif atawa manager, kapala departemén atawa nu sarupa. Anjeun oge kudu mayar hiji fee ti KRW, (kira-kira USD) pikeun aplikasi anjeun pikeun diolah. Upami anjeun keur waragad kawarganagaraan prosés ti akun anjeun balik deui ka imah, maké TransferWise pikeun meunangkeun laju bursa nyata sarta motong kaluar mahal internasional bank waragad transfer. Sakali anjeun geus nyerah sadaya dokumén perlu koréa Kidul kantor imigrasi, anjeun bakal boga hiji ujian ditulis. Ujian ieu bakal uji pangaweruh anjeun koréa Kidul sajarah, pulitik, budaya jeung adat istiadat. Test ieu a dua puluh soal pilihan ganda ujian Di handap ieu pilihan ganda ujian anjeun bakal jadi diwawancara dina raraga pikeun nguji anjeun kamahéran dina basa sunda, kitu ogé dangong anjeun ka arah Korea jeung démokrasi liberal. Dina raraga pikeun lulus bagian ieu anjeun kudu di kira-kira tingkat opat dina TOPIK - Korean kamahéran ujian. Test ieu notoriously hésé - anjeun komo kudu sing kahiji opat ayat di Koréa Kidul national lagu kabangsaan - tanpa maca lirik off tina hiji kaca, jalma anu panawaran pikeun kawarganagaraan koréa Kidul taunan, ngan genep puluh atawa jadi lulus. Upami anjeun keur néangan kana koréa Kidul kawarganagaraan pikeun alesan bisnis, anjeun bisa panawaran pikeun a D- Visa Investor. Lamun anjeun bisa investasi KRW tilu ratus juta kana bisnis leutik anjeun sorangan di Koréa Kidul, anjeun bisa jadi layak. Pamaréntah koréa Kidul merlukeun bukti yen bisnis giat, tapi, lamun anjeun renew visa. Eta bisa jadi geus Korea Kidul sacara budaya nu beunghar, thriving ékonomi atawa jenis jalma nu katarik ka anjeun di tempat kahiji, tapi euweuh urusan naha anjeun keur aya éta penting pikeun nyaho pilihan anjeun lamun datang ka meunangkeun kawarganagaraan di Koréa Kidul. Good tuah dina jadi warga nagara.

Pangajaran Kontrak di Korea jeung What Anjeun Kudu Nyaho

Anjeun bakal kudu surat release ti anjeun ayeuna sakola

Geus patarosan ngeunaan pangajaran kontrak di Korea. Upami anjeun gaduh nu mana wae nu inquiries salajengna, urang bakal bagja pikeun ngajawab eta - ngan ngirim urang hiji talatahSababaraha Sakola bakal ngidinan anjeun pikeun ngalakukeun hal ieu, tapi biasana ngan lamun keur desperately merlukeun guru. Hal ieu teu alus pikeun siswa, atawa ngaapresiasi ku kolot, nepi ka boga guru anyar pikeun kids maranéhanana kungsi sababaraha bulan, naha nu mangrupa hal ieu teu rutin latihan. Anjeun bakal oge teu narima mangpaat pinuh (tiket pesawat, kalibening mayar, jsb.), nu ditawarkeun di hiji taun kontrak. Enya eta Upami anjeun hoyong pikeun cicing jeung sakola sarua, anjeun bakal teu geus ninggalkeun Korea pikeun meunangkeun sejen visa. Enya anjeun bisa Anjeun bakal kudu anjeun ayeuna sakola asup a 'surat release' pikeun ngidinan anjeun pikeun digawe di sakola anyar. Jeung ieu, anjeun bakal meunang gawé di sakola sejen, jeung bakal kudu anjeun visa dibikeun. Sakola bakal mayar anjeun deui pikeun anjeun tiket pesawat kira dua minggu sanggeus anjeun sumping di Korea. Dina jaman baheula, sakola bakal meuli tiket pikeun guru maranéhanana sateuacanna, tapi sababaraha urang nyokot kauntungan tina ieu jeung nyandak bébas hiber ka Korea tanpa kungsi mintonkeun nepi di sakola maranéhanana, naha nu mangrupa guru anu meuli tiket kahiji ayeuna. Jawaban pondok nyaeta no Dina sagala pangajaran kontrak di Korea, eta bakal nangtang nu anjeun keur teu dipaké pikeun saha lian ti sakola. Dina sababaraha kasus, sakola bakal ngidinan guru maranéhanana pikeun karya bagian-time nguap, tapi ieu bakal ngabutuhkeun sababaraha paperwork pikeun boh sakola jeung maranehna biasana teu daék ngalakonan ieu. Anjeun diidinan cicing di Korea pikeun tambahan tilu puluh poé lamun laporan ka kantor imigrasi jeung nyieun eta sadar yen anjeun ngalakonan ieu. Anjeun bakal kudu paspor anjeun, alien kartu ngadaptar jeung anjeun tiket pesawat nu nangtukeun nu kaping anjeun bakal ninggalkeun. Catetan yen bakal jadi ilegal pikeun anjeun pikeun berpungsi dina mangsa ieu. Pastikeun anjeun sadar dokumén diperlukeun pikeun ngajar di Korea saméméh panawaran. Sakali anjeun geus siap, anjeun bisa ngeusi kaluar Travel jeung Ngajarkeun bentuk aplikasi.

Korea sacara Nyata Ngaran Urus Polah Strengthened: Korea sacara Bank Hukum Dasar

The National Assembly of Korea, dina Méi, lulus an amandemen Polah Ngeunaan Transaksi Keuangan ku Ngaran Nyata jeung Karusiahan Panyalindungan ("Ngaran Nyata Transaksi Act")Ngaran Nyata Transaksi Polah, saméméh ieu amandemen, ngan, nu fines ditumpukeun dina pagawé lembaga keuangan nu dilanggar hukum, tapi teu maksakeun ieu fines dina jalma nu nginjeumkeun atawa nginjeum ngaran - idéntifikasi wincikan dina raraga kalibet dina urus. Administrasi fines pikeun pagawé lembaga keuangan ngaronjat ti KRW lima juta ka KRW tilu puluh milllion. Ngaran Nyata Transaksi ajip Rosidi, ogé, imposes tugas satuju dina pagawé lembaga keuangan, dina sababaraha kasus, pikeun ngajelaskeun wincik hukum Manéhna kahiji non-Korean pangacara boga digawé pikeun Korean sistem pangadilan (Pangadilan Konstitusional of Korea) jeung hiji kahiji non-Koréa ka jadi biasa anggota Korean fakultas hukum. Sean rengking, pikeun Korea, minangka salah sahiji ngan dua non-Korean ahli hukum salaku Luhur Pangacara ku Asia Hukum.