Umum Kaayaan Kenop — Korean Air



Lamun panumpang lalampahan ngawengku hiji tujuan pamungkas atawa eureun di hiji nagara lian ti nagara miang Warsawa Convention atawa Montréal Konvénsi bisa jadi lumaku jeung ieu Conventions ngatur jeung dina kalolobaan kasus ngawatesan nu liability of operator pikeun maot atawa tatu pribadi jeung di hormat tina leungitna atawa karuksakan ka koper. Tempo ogé notices dipingpin ‘Nasehat ka Internasional Panumpang dina Watesan tina Liability’ jeung ‘Bewara Koper Keterbatasan Liability’. Liability pikeun leungitna, reureuh atawa karuksakan koper dugi kieu kajaba hiji nilai nu leuwih luhur nyaéta nyatakeun sateuacanna jeung tambahan biaya mayar. Pikeun loba internasional journeys, Montréal Konvénsi bisa jadi ditagihkeun jeung liability watesan, SDRs per panumpang boh dipariksa jeung unchecked koper. Dina sababaraha kasus, di mana Warsawa Convention manglaku ka lalampahan anjeun, nu lumaku limit liability nyaéta kurang leuwih dollar AS.

per kilo) pikeun dipariksa koper jeung dollar AS opat ratus per panumpang pikeun unchecked koper. Pikeun ngarambat kaluar liwat antara USA titik, Federal Aturan merlukeun nu mana wae nu limit on an maskapai sacara koper liability sahenteuna US dollar, opat ratus per panumpang.

Kaleuwihan pangajen bisa jadi nyatakeun dina tipe tangtu artikel

Operator nganggap no liability for rapuh, perishable atawa berharga artikel. Tapi, ieu watesan dina liability pikeun berharga artikel teu panawaran pikeun penerbangan ka atawa Panumpang dina lalampahan ngalibetkeun hiji tujuan pamungkas atawa eureun di hiji nagara lian ti manéhna nagara asal anu disarankan yén dibekelan tina hiji perjangjian anu dipikawanoh minangka Warsawa Convention bisa jadi lumaku pikeun sakabéh lalampahan, kaasup nu mana wae nu bagian sagemblengna dina nagara asal atawa tujuan. Pikeun saperti panumpang dina lalampahan ka, ti atawa jeung hiji sapuk stopping tempat di Amérika Sarikat Amérika, nu Convention jeung husus kontrak of kenop embodied dina lumaku tariffs nyadiakeun nu liability of KOREAN AIR GARIS CO, LTD jeung tangtu operator séjén, pihak husus saperti kontrak, pikeun maot atawa tatu pribadi pikeun panumpang anu kawates dina kalolobaan kasus kabuktian karuksakan teu ngaleuwihan US dollar, per panumpang, jeung nu ieu liability nepi ka saperti limit teu kudu gumantung kana lalawora dina bagian of carrier nu. Pikeun saperti panumpang iinditan ku carrier teu pihak ka husus saperti kontrak atawa dina lalampahan a teu ka, ti, atawa ngabogaan hiji sapuk stopping tempat di Amérika Sarikat Amérika, liability of carrier nu keur maot atawa tatu pribadi pikeun panumpang anu kawates dina kalolobaan kasus kurang leuwih dollar AS, atawa dollar AS. Ngaran-ngaran operator, pihak husus saperti kontrak, anu sadia di sadaya tiket kantor saperti operator jeung bisa nalungtik kana paménta. Panyalindungan tambahan biasana bisa diala ku purchasing asuransi hirup pausahaan swasta. Asuransi saperti teu kapangaruhan ku nu mana wae nu watesan tina liability carrier sacara dina Warsawa Convention atawa husus saperti kontrak sahiji kenop. Pikeun émbaran leuwih lengkep, mangga konsultasi anjeun maskapai atawa wawakil pausahaan asuransi. (CATETAN): The limit liability of dollar AS, luhur inklusif of waragad legal jeung waragad iwal yén dina kasus ngaku dibawa dina a nagara mana rezeki dijieun misah pikeun pangajén ti waragad legal jeung waragad, wates bakal jadi jumlah dollar AS, ekslusif tina waragad legal jeung waragad. Nu aya kaitannana ka internasional kenop dipigawé ku Korean Air, anu lumaku limit liability pikeun panumpang maot, wounding atawa nu sejenna ragana tatu dina Warsawa Convention geus waived luyu jeung Kaayaan Kenop Korean Air. Tapi, Korean Air cadangan katuhu pikeun ngeceskeun hiji pertahanan dina Pasal dua puluh Konvénsi pikeun klaim dina kaleuwihan tina SDR. Luyu jeung EU Council Régulasi — taun, Korean Air baris nyieun pamayaran maju dina hal panumpang maot, wounding atawa nu sejenna ragana tatu lumangsung dina kenop ka — EU ti bangsa-bangsa. Dina raraga pikeun ngaleutikan pangaruh ‘teu aya acara’ jeung pikeun diturutan korsi anu dipaké ku panumpang anu disebutkeun teu bakal bisa ngarambat dina hiji dipilih hiber, operator bisa overbook penerbangan. Whilst operator nyieun unggal usaha pikeun nyadiakeun korsi keur nu dikonfirmasi reservations aya, jok kasadiaan teu pancen dijamin. (Bewara ieu teu panawaran pikeun tiket dijual di Amérika Sarikat pikeun transportasi asalna di Amérika Sarikat.) Di maranéhanana nagara mana Nolak Kosan Santunan aturan nu aya di gaya, operator beroperasi rencana kompensasi keur panumpang jeung dikonfirmasi reservations anu nolak kosan sabab non-kasadiaan tina korsi disababkeun ku overbooking.

Wincik rencana ieu sadia di airlines’ kantor

Harga tiket ieu bisa ngawengku pajeg, waragad jeung biaya nu ditumpukeun dina angkutan udara ku otoritas pamaréntahan. Ieu pajeg, waragad jeung ongkos, nu bisa ngagambarkeun hiji bagian signifikan tina biaya travel hawa, boh nu kaasup dina ongkos, atawa dipintonkeun nyalira dina ‘PAJEG — FEE — MUATAN’ kotak(es) ieu tikét. Anjeun bisa jadi ogé bakal diperlukeun pikeun mayar pajeg, waragad jeung ongkos teu acan dikumpulkeun. Booking kelas anu ditugaskeun nurutkeun nu ongkos dibayar lamun purchasing karcis. Nu kelas booking dina tiket kudu jadi sarua jeung kelas booking dina Ngaran Panumpang Catetan. Lamun booking kelas nu beda, panumpang nu nyekel saperti tiket bisa nolak kosan atawa matuh ka bayar tambahan muatan(s). Lamun rencana travel ngarobah, mangga kontak urang kantor jeung ajen urang bakal ngajadwalkeun deui penerbangan. A no-show tanpa aya bewara prior bisa hasil dina pembatalan tina onward atawa hiber mulang ngumpulkeun. Hiber kupon, atawa dina kasus éléktronik tiket, hiji éléktronik kupon, ngan kudu dipaké dina sekuen ti tempat miang ditémbongkeun saperti dina tikét. Tiket moal bisa ngahormatan jeung bakal leungit validitas anak atawa jadi refunded lamun sakabeh kupon nu teu dipaké dina runtuyan nu disadiakeun dina tikét