Sengketa tanaga gawé Bantuan Hukum Pilihan dina Korea



Lamun anjeun aya lucky, hirup jeung gawe di Korea bisa jadi geulis jeung pangalaman rewarding, giat pikeun jangka panjang, komo. Lamun anjeun aya lucky, jeung meticulous dina pilihan anjeun tina gaw, pangajaran bisa minuhan jeung rélatif gampang. Lamun, pikeun sababaraha atawa alesan sejen, anjeun manggihan dibaturan di mumusuhan karya-lingkungan, jeung hiji dunungan nu grievously megatkeun kontrak sarta sacara umum nyieun karya anjeun-hirup teu kaampeuh, eta bisa ngarasa salaku sanajan éta téh nagara versus anjeun, jeung nu aya nowhere balik jeung manggihan batur di sisi anjeun batur daék tarung pikeun anjeun, atawa di pisan kurangna, polah salaku mediator.

Korea ngabogaan jumlah santun of hukum pilihan pikeun asing, jadi teu aya alesan kanggo anjeun pikeun ngarasa sorangan jeung daya teu upaya dina hukum anjeun conundrum. Saméméh dimimitian mana wae nu nurun rampage, ascertain naha anjeun keur atawa teu padahal keur wronged ku dunungan anjeun. Tempat pikeun dimimitian bakal kontrak anjeun: konsultasi téh meticulously jeung pastikeun anjeun keur teu salah paham nu sasuai klausa(s). Lamun sengketa ragrag kana hiji wewengkon abu jeung anjeun teu persis yakin — sanajan anjeun ngarasa wronged — a ide nu sae bakal ka kontak Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé. Departemen ngabogaan konseling center sadia pikeun asing: nepi ka: senén ngaliwatan jumaah, di (no kode wewengkon, pencét lima pikeun basa inggris). Sakali anjeun nu tangtu nu anjeun dunungan téh, undoubtedly, megatkeun hukum, jeung geus dibahas ieu sareng maranehna nepi ka no avail, anjeun bisa asup ka file kahumandeuar di anjeun lokal tanaga gawé kantor. Ieu mungkin pikeun dipigawé tanpa pengacara a, sanajan anjeun bisa jadi kudu bantuan koréa babaturan saperti teu kabéh kantor merta boga speaker inggris dina leungeun. Ti dieu, nu sengketa bisa boh bisa ngumbar ku tanaga Gawé Papan, atawa bisa jadi kudu kadéngé ku pangadilan lokal. Dina hal anjeun ngabogaan masalah bisa ngumbar ku pangadilan koréa, tapi sanajan ngan filing aduan, nya eta hiji ide nu sae pikeun kasampak kaluar pikeun basa inggris diomongkeun hukum ngagambarkeun. Kudu kasus anjeun bisa kalayan gampang ngumbar ku tanaga Gawé Papan, a tanaga gawé pangacara (노무사) bakal ngalakukeun, tapi lamun anjeun bakal kudu digambarkeun dina pangadilan, jaksa naon anjeun kudu. Pamanggih ngabogaan pikeun ngagambarkeun hiji (meureun) kaayaan caket ka batur anu teu nyarita basa inggris loba téh pikasieuneun, jeung leuwih jadi lamun anjeun pencaharian masarakat gumantung kana eta. Pikeun luang anjeun nu saeutik saeutik tina stress dina hiji immensely kaayaan stres, di dieu mangrupakeun roundup sahiji inggris diomongkeun ladenan legal sadia di Korea: KlAC nawaran bébas nasehat legal asing, ogé ngagambarkeun legal lamun éta naon nu sengketa datang ka.

Nu nyekel

Aya moal merta jadi batur pikeun mantuan anjeun dina basa inggris, jadi korea-diomongkeun babaturan bisa jadi perlu. Maranéhanana nawarkeun di-jalma consultations di kantor maranéhanana, kitu ogé email atawa telepon consultations jeung nasehat online. Ngahontal eta di website maranéhanana atawa ku telepon di (no kode wewengkon). Seoul Puseur Global nawarkeun nasehat dina hiji spéktrum-rupa masalah asing bisa sapatemon, salah sahiji nu sengketa tanaga gawé. Pikeun maranéhanana bisa make kana Seoul (maranéhanana ngan narima di-jalma consultations), ieu gede — jeung bébas — service