Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


A city court di Koréa Kidul maréntah eta haram pikeun maéhan anjing pikeun daging. Bakal rarata jalan ka larangan nasional


K-pop béntang Jung Joon-ngoraSeungri jeung Yong Jun-hyung geus sagala ngumumkeun maranéhanana retirements ti show bisnis alatan skandal anyar Seungri ti BigBang ieu embroiled dina kontrovérsi tanggal perkosa ubar GHB keur dipaké di nightclub a numbu ka singer.