Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Ubar resép Panipuan Hukum, Biaya Statute of Watesan - Manggihan Pengacara atawa Pangacara Deukeut Kuring


Dulur bayaran pikeun ubar resép masalah panipuan

Ubar resép panipuan masalah ngembang, jeung - unggal podomoro dollar dina US leungit pikeun panipuanFéderal, state jeung penegak hukum lokal laporan anu diverted farmasi lalu lintas mangrupa salah sahiji masalah pangbadagna maranéhanana. Nurutkeun survey dina taun, ti - polisi agénsi kira-kira US ngalaporkeun yén jalan geng jeung penjahat séjén anu aub dina ubar resép sebaran.

Nasional, ieu ngalaporkeun yén dina tujuh juta urang illegally dipaké ubar resép di panganyarna bulan.

Eta ngabalukarkeun nambahan di podomoro premiums, leuwih luhur waragad podomoro pikeun pamaréntah, pajeg luhur jeung deductibles luhur. Lamun anjeun misrepresent diri ka tukang ubar atawa ka dokter, resep ménta ku nu keur jujur, lamun dokter toko, atawa lamun anjeun aya dokter anu prescribes jeung henteu sah tujuan, anjeun committing ubar resép panipuan. Ieu téh hiji pisan serius ngalanggar nu ngalibatkeun jeung asupan zat dikawasa, nu aya di salah sahiji lima klasifikasi. Sacara husus, maranehna stimulants, depressants, jeung opiates. Kecanduan pikeun ubar resép, saperti Davocet, Valium, hydrocodone, oxycodone, jeung morfin, di wabah tingkat, naha nu mangrupa ubar resép panipuan nyaeta kajahatan serius. Loba ahli nyebutkeun yen nyalahgunakeun narkoba resép bener nyandak off dina pertengahan taun -an alatan bubuka OxyContin, nu mangrupakeun lisan vérsi oxycodone nu dirilis dina awak pikeun dua belas jam. Eta pisan éféktif reliever nyeri, tapi versi asli ieu gampang adulterate jadi nu bisa jadi snorted atawa disuntik, anjog ka hiji saharita luhur. Resép ubar panipuan muatan dina kaayaan Zat Act Dikawasa. Husus, nya éta asalna dina Judul dua puluh hiji - Dahareun jeung Ubar, Bab tilu belas - Penyalahgunaan Narkoba Pencegahan jeung Kontrol, Subchapter hiji - Kontrol jeung Penegak. Dokter balanja cara nu paling umum pikeun jalma bunuh ubar resép panipuan.

Dokter ngan bisa nulis resep jadi loba nginum obat pikeun single sabar.

Hal ieu jadi marga pikeun jalma ngadaptar jeung sababaraha dokter tanpa nétélakeun eta maranehna geus narima nginum obat ti dokter sejen. Penderita ieu ogé bisa ngaku yén maranéhanana leungit leuwih maranéhanana ubar resép jeung kudu leuwih tamba.

Ieu téh kriminal panipuan jeung prosecuted salaku saperti.

Hanjakalna, loba jelema ayeuna addicted ka ubar resép, jeung ieu geus dibuka nepi pasar pikeun jalma pikeun ngajual produk ieu ogé. Kawas kitu, jalma dituduh panipuan resép nu mindeng teu saukur pamaké, tapi ogé ngarawat jeung pagawe rumah sakit. Ahli médis, samentara éta, ogé mindeng boga muatan jeung ubar resép panipuan. Ieu téh sabab masalah mahiwal resep, haram resep, atawa curang resep. Nagara nu beda geus beda hukum di tempat, nu hartina yén kajahatan bisa boh hiji misdemeanor atawa felony a.

Biasana, lamun geus ngabuktikeun yén terdakwa dimaksudkeun pikeun ngajual ubar, eta bakal jadi classed salaku hiji felony.

Penegak hukum nyokot ubar resép panipuan serius sabab bisa ngakibatkeun konsékuansi pisan serius pikeun individu jeung masarakat. Geus ilahar pikeun ubar resép ditangtukeun illegally ngakibatkeun overdoses jeung ER kunjungan.

Nyalahgunakeun narkoba resép bisa kalayan gampang ngakibatkeun nyiksa jeung dependence jeung merlukeun mahal rehabilitasi nu biasana nu mayar kanggo ku masarakat.

Ngembang masalah ubar resép panipuan geus ngarah ka leuwih jalma nu néangan treatment pikeun nyiksa ubar resép. National Survey Dipake Ubar jeung Kaséhatan némbongkeun yén saprak, jumlah jalma dina URANG meunang perlakuan pikeun nyiksa of resép opioids geus ngaronjat ti. Butuh duit pikeun meunangkeun ubar resép illegally ogé bisa ngakibatkeun leuwih luhur jumlah kejahatan, saperti papalingan perampokan jeung. Ubar resép maling antara luhur item nu dicokot ku batur di burglaries dina loba widang.

Teu kawas sababaraha umum sejenna ubar kejahatan, ubar resép panipuan jeung nyalahgunakeun mangaruhan jalma sakabeh umur, backgrounds jeung ethnicities.

Dina loba kasus, maranéhanana jadi addicted ka ubar nu jum atan prescribed ka eta, terus nyieun usaha pikeun ménta leuwih resep illegally. Lain offenders anu geus hooked dina ubar lianna ménta resep illegally jeung diajar kumaha carana ngarobah ubar kana leuwih bahaya narkoba. Ubar resép panipuan bisa dianggap atawa gelar felony.

Ubar resép panipuan lumangsung dina rupa-rupa cara

gelar felony bisa jadi dihukum ku tilu nepi ka lima taun panjara, jeung hiji gelar felony bisa jadi dihukum ku nepi ka dalapan belas bulan panjara.

Fines bisa nepi ka dollar.

Lamun panipuan a ngalanggar kahiji, jeung ieu hiji keur dipake pribadi, nya eta mungkin nu hiji hakim bakal ngidinan palaku jadi dicokot dina advisement. Ieu ngandung harti kasus ieu mecat dina full, jeung no salajengna konsékuansi bakal ditempatkeun kana eta. Hakim A teu oge kudu nangtukeun naha panipuan ieu kaungkab dina hiji pinuh hukum luhur. Saterusna, maranehna kudu ascertain naha atawa teu dokter anu disadiakeun resep acted 'di iman alus'.

Statute of watesan pikeun ubar resép panipuan sacara umum tilu taun.

Tapi, sababaraha nagara geus dimimitian pikeun ngaronjatkeun statute.

Saterusna, nu statute bisa tolled lamun terdakwa kaluar ti nagara atawa kaluar ti nagara. Beda sarikat ogé maksa nu beda-beda kejahatan di luhur ubar resép ngeusi, saperti diilikan jeung hajat supply. Ieu kejahatan bisa mawa hukuman harsher jeung deui katetepan. Ubar resép kasus panipuan bisa diganggu gugat kawas nu mana wae séjén kriminal muatan. Salah sahiji nu paling umum defenses nyaéta tangtangan kumaha bukti ngalawan jalma ieu dikumpulkeun (haram teang jeung rebutan). Aya ogé bisa jadi defects dina search ngajamin atawa patali konstitusional pelanggaran. Lamun muatan jalma nyaéta dokter, manéhna bisa make 'iman alus' pertahanan lamun sabar teu nyingkab bahan kanyataan yén lamun healthcare professional terang, manéhna bakal teu geus dibere resep. Sababaraha nagara bisa make alternatif sentencing atawa dispositions, nu bisa di antarana ubar pangadilan jeung pretrial diversion program pikeun kahiji kalina palaku. Dina kasus ieu, ubar resép panipuan ongkos bisa turun atawa mecat. Alabama nyertakeun ubar resép panipuan dina Code of Alabama, jeung bagian nu beda-beda keur nu sasuai gumantung kana kajahatan. Husus: Alaska nyertakeun ubar resép panipuan dina Alaska Katetepan, Ayat. Kalakuan nu jahat ngalibetkeun hiji zat dikawasa dina kaopat darajat. Ieu nyertakeun manufaktur, diilikan, kiriman, jeung pamakéan curang ubar resép. Ieu téh hiji kelas C felony. Arizona geus beda ubar resép panipuan biaya dina Arizona Dirévisi Katetepan, kaasup: Dina Massachusetts General Hukum C Bagian.

Dibeunangkeun pamakéan nomer ngadaptar di pabrik atawa sebaran, atawa fraudulently meunangkeun diilikan, zat dikawasa hukuman kriminal.

Nepi ka opat taun di nagara panjara atawa nepi ka opat taun di imah koreksi jeung - atawa denda nepi ka dollar, for st ngalanggar. Dalapan taun jail atawa dua jeung hiji satengah taun di imah koreksi jeung - atawa denda nepi ka dollar, for saterusna nyinggung. Dina Mississippi Kode Bagian. Misrepresentation, panipuan jeung pemalsuan. Antara hiji jeung lima taun panjara jeung - atawa denda nepi ka dollar. Dina Missouri Katetepan Bagian.

Fraudulently ngusahakeun ménta zat dikawasa. Dina South Dakota Dikodifikasi Hukum Bagian.

Meunangkeun nilik kana zat dikawasa ku maling, misrepresentation, pemalsuan, atawa panipuan kelas opat felony. Dina Code of Virginia, Bagian. Meunangkeun ubar, procuring administrasi zat dikawasa, jeung sajabana, ku panipuan, tipuan atawa pemalsuan. Kelas genep felony Ubar evaluasi jeung perlakuan. Diawasan waktu pacobaan Lamun sukses dina treatment, pikeun ngurangan Kelas hiji misdemeanor. Dina Wyoming Katetepan Bagian. Dibeunangkeun tindakan sebaran ngadaptar ngilikan catetan counterfeiting. Misdemeanor (nepi ka genep bulan panjara jeung - atawa nepi ka rebu rupa) jeung nyiksa zat assessment pikeun st ngalanggar. nd ngalanggar - nepi ka sataun hukuman panjara jeung - atawa nepi ka dollar, rupa jeung nyiksa zat assessment.