Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Terminasi Kontrak - Phk - Kidul Korea


Sababaraha pangusaha bakal nungtungan inggris Instruktur kontrak awal - kadang pikeun ngabalukarkeun tapi ogé, dina sababaraha kasus, pikeun nyingkahan mayar Kalibening Mayar atawa pikeun hiji host séjén non-warranted alesan. Prosedur pikeun Phk tina hiji PagaweTanaga Gawé Standar Polah ngajelaskeun léngkah nu kudu bisa dituturkeun saméméh hiji majikan bisa ngilangkeun hiji pagawe jeung ieu panawaran pikeun asing jeung lokal pagawé sarua. Pikeun leuwih wincik husus, anjeun bisa ngontak MOEL (tempo wincik kontak di handap). Dasarna, terminasi kudu dimimitian ku lisan jeung saterusna ditulis sauran ati-ati. Salila periode ieu, dunungan diperkirakeun nyieun tambahan latihan sadia pikeun pagawe jeung nu séjénna bantuan pikeun ngaktipkeun dirina - manéhna pikeun ngaronjatkeun na - kinerja nya ka dunungan urang kapuasan. Lamun prosedur saperti teu acan dituturkeun, terminasi bisa dianggap jadi 'adil'. Lamun pajabat kamentrian (tanaga gawé papan - komisi, jsb.) nangtukeun yén pagawe ieu unfairly mecat, s - manéhna bisa dibalikkeun (meunangkeun nya - na pakasaban deui) atawa narima santunan moneter. Surat Terminasi jeung Surat Ngaleupaskeun Lamun anjeun terminated kontrak awal, anjeun pagawean anu diperlukeun ku hukum pikeun méré anjeun hiji Surat Terminasi nu alesan kontrak pagawean ieu téh terminated jelas nyatakeun.

Imigrasi ogé merlukeun yén anjeun ménta Surat Release ti dunungan anjeun samemeh anjeun tiasa dimimitian posisi anyar (atawa meunangkeun sejen visa).

Best nanya ka dunungan anjeun pikeun Surat Ngaleupaskeun sawaktos anjeun nampa Surat Terminasi. Dunungan anjeun geus sakuduna mamatahan Imigrasi anjeun 'Parobahan Status Pagawean' dina dua minggu (poé) tina terminasi kontrak anjeun. Kudu anjeun dunungan gagal pikeun ngalakukeunana, anjeun bisa wartoskeun dirina - manéhna nu Investigations Unit Departemen Imigrasi. (Lamun kakait teu bisa dipake, tipe 'imigrasi' dina kotak search di luhur). Oge, anjeun kudu dunungan nolak méré anjeun boh hiji Surat Terminasi atawa Surat Release, anjeun bisa mamatahan Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé. Nu MOEL teu kasampak favorably kana pangusaha anu teu nyadiakeun aksara. Ieu bisa jadi mantuan lamun anjeun ngudag hiji Phk Adil ngaku. Editor sacara Catetan: inpo Nu luhur téh dumasar kana informasi KE geus sadia dina waktu tulisan. Dibikeun kumaha hésé nya eta pikeun ménta jelas jeung informasi nu lengkep dina Korea ogé kumaha gancang aturan bisa robah, mangga tempo ieu salaku guide jeung ulah nurutan-up jeung hade pamaréntah koréa awak pikeun mastikeun akurasi anak jeung - atawa pikeun meunangkeun paling ayeuna jawaban.

KE bakal ngahargaan eupan balik anjeun kudu manggihan yén urang informasi kaluar-of-date.

Departemen Tanaga gawé jeung tanaga Gawé Konsultasi Center - aya hiji garis panas pikeun pagawé asing jeung lain keur pangusaha asing.

Dibikeun kumaha hésé nya eta pikeun ménta jelas jeung informasi nu lengkep dina Korea ogé kumaha gancang aturan bisa robah, mangga tempo ieu salaku guide jeung ulah nurutan-up jeung hade pamaréntah koréa awak pikeun mastikeun akurasi anak jeung - atawa pikeun meunangkeun paling ayeuna jawaban. KEPhoto Sumber.