Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Pangajaran Kontrak di Korea jeung What Anjeun Kudu Nyaho


Anjeun bakal kudu surat release ti anjeun ayeuna sakola

Geus patarosan ngeunaan pangajaran kontrak di Korea. Upami anjeun gaduh nu mana wae nu inquiries salajengna, urang bakal bagja pikeun ngajawab eta - ngan ngirim urang hiji talatahSababaraha Sakola bakal ngidinan anjeun pikeun ngalakukeun hal ieu, tapi biasana ngan lamun keur desperately merlukeun guru. Hal ieu teu alus pikeun siswa, atawa ngaapresiasi ku kolot, nepi ka boga guru anyar pikeun kids maranéhanana kungsi sababaraha bulan, naha nu mangrupa hal ieu teu rutin latihan. Anjeun bakal oge teu narima mangpaat pinuh (tiket pesawat, kalibening mayar, jsb.), nu ditawarkeun di hiji taun kontrak. Enya eta Upami anjeun hoyong pikeun cicing jeung sakola sarua, anjeun bakal teu geus ninggalkeun Korea pikeun meunangkeun sejen visa. Enya anjeun bisa Anjeun bakal kudu anjeun ayeuna sakola asup a 'surat release' pikeun ngidinan anjeun pikeun digawe di sakola anyar. Jeung ieu, anjeun bakal meunang gawé di sakola sejen, jeung bakal kudu anjeun visa dibikeun. Sakola bakal mayar anjeun deui pikeun anjeun tiket pesawat kira dua minggu sanggeus anjeun sumping di Korea. Dina jaman baheula, sakola bakal meuli tiket pikeun guru maranéhanana sateuacanna, tapi sababaraha urang nyokot kauntungan tina ieu jeung nyandak bébas hiber ka Korea tanpa kungsi mintonkeun nepi di sakola maranéhanana, naha nu mangrupa guru anu meuli tiket kahiji ayeuna. Jawaban pondok nyaeta no Dina sagala pangajaran kontrak di Korea, eta bakal nangtang nu anjeun keur teu dipaké pikeun saha lian ti sakola. Dina sababaraha kasus, sakola bakal ngidinan guru maranéhanana pikeun karya bagian-time nguap, tapi ieu bakal ngabutuhkeun sababaraha paperwork pikeun boh sakola jeung maranehna biasana teu daék ngalakonan ieu. Anjeun diidinan cicing di Korea pikeun tambahan tilu puluh poé lamun laporan ka kantor imigrasi jeung nyieun eta sadar yen anjeun ngalakonan ieu. Anjeun bakal kudu paspor anjeun, alien kartu ngadaptar jeung anjeun tiket pesawat nu nangtukeun nu kaping anjeun bakal ninggalkeun. Catetan yen bakal jadi ilegal pikeun anjeun pikeun berpungsi dina mangsa ieu. Pastikeun anjeun sadar dokumén diperlukeun pikeun ngajar di Korea saméméh panawaran. Sakali anjeun geus siap, anjeun bisa ngeusi kaluar Travel jeung Ngajarkeun bentuk aplikasi.