Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Pajeg Nyimpen Kartu Ngadaptar - Kidul Korea


Sadaya warga Korea anu layak pikeun kiridit pajeg pikeun purchases mayar di cashPikeun meunangkeun kiridit pajeg, anjeun kudu geus kadaptar sorangan dina National Service Pajeg (NTS) Tunai Resi Sistem. Nu Tunai Resi System mimiti dina minangka salah sahiji runtuyan inisiatif ku pamaréntah pikeun nyieun leuwih transparan sistem pajeg ku nyukcruk tunai purchases. Sanajan mimitina sistem ngan dilarapkeun ka kas purchases W atawa leuwih, sakumaha dina éta manglaku ka sadaya kas purchases - no jumlah minimum. Nu Tunai Resi System nyaeta hiji program ngaliwatan nu tunai purchases dilacak ku customer presenting a kaanggotaan kartu (Pajeg Nyimpen Kartu) atawa nomer telepon sél, sabalikna tina meunang teratur resi. Lamun ieu duit tunai resi informasi anu asup sanggeus tunai meuli, informasi anu dikirim lempeng ka Pajeg Nasional Service.

MANGPAAT Sedengkeun eta bener nu Tunai Resi Sistim lagu tunai purchases, sahingga méré service pajeg beuki akurat pamanggih hiji panghasilan, aya sababaraha definite kaunggulan ka sistem.

Salaku taxpayer anjeun bisa nampa hiji deduksi dina taun-ahir pajeg pakampungan nepi ka lima juta won gumantung kana jumlah anjeun geus spent dina cash purchases. Nu deduksi karya kaluar nepi ka dua puluh of the total duit tunai anjeun geus spent nu ngaleuwihan dua puluh panghasilan keu anjeun geus dilaporkeun. Total duit tunai purchases bisa jadi jalma dijieun ku taxpayer jeung - atawa taxpayer sacara gumantung(s). Anjeun bisa ogé ngaku anjeun nyewa pangmayaran dina Tunai Resi Sistem. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kudu turun ka kantor pajak, jeung anjeun valid kasapukan ngajakan, jeung nyaritakeun eta anjeun hoyong pikeun ngaku anjeun nyewa pangmayaran dina tunai resi sistem.

Pangmayaran mangka bakal kacatet dina sistem otomatis unggal bulan nepi ka ahir periode ngajakan. KAS RESI SYSTEM PROSES PENDAFTARAN Aya hiji online sistim registrasi dina Tunai Resi NTS website.

Catetan yen loka di koréa ngan jeung yén éta téh pangalusna diakses make Internet Explorer). Pikeun ngadaptar anjeun bakal asup anjeun alien ngadaptar jumlah jeung ngaliwatan real-ngaran mariksa prosés. Mun anjeun geus kadaptar salaku taxpayer mangka ngaran anjeun jeung alien nomor registrasi, sakumaha anu dicitak dina anjeun alien kartu ngadaptar, kudu geus jadi akurat asup kana sistem. Lamun anjeun pencét snag jeung anjeun ARC nomer teu dikenal ku verifikasi online program, dieu naon bisa anjeun pigawé. Alesan pikeun masalah bisa jadi nu ka dunungan anjeun teu ngadaptar ngaran jeung ID nomer di kantor pajeg. Ieu lain hartosna anjeun pajeg teu acan dibayar Anjeun tiasa ngadaptar diri ku anjeun ngadatangan district kantor pajak. (Pikeun inpo nu leuwih lengkep dina NTS jeung pajeg kantor, nempo KE informasi kaca - Jasa pikeun Asing Taxpayers.) Anjeun kudu bisa ngarengsekeun ngadaptar online prosés sanggeus - poé (atawa anjeun bisa nempo ngeunaan ngadaptar di kantor pajak).

Alesan sejen sistem teu ngakuan anjeun bisa jadi nu aya slight béda dina jalan anjeun singgetan ngaran jeung cara nu anjeun dunungan kadaptar atawa dina cara eta nembongan dina anjeun ARC.

Lamun éta masalah, anjeun bisa telepon anjeun pajeg lokal kantor jeung ngajelaskeun kaayaan. Maranehna dipikaresep bakal ménta anjeun pikeun fax eta salinan anjeun ARC. Sakali nu urang dipigawé, anjeun bisa neruskeun ngadaptar online. Prosés pandaptaran umumna nyokot ngeunaan - menit lamun sagala mana ogé.