Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Order eksekutif - Blocking Milik Pamaréntah Koréa Kalér jeung nu Gagah' Partéi Korea, jeung Prohibiting Transaksi Tangtu nu aya Kaitannana ka Koréa Kalér


Ku otoritas vested di kuring salaku Présidén ku undang-undang jeung hukum Amérika Sarikat Amérika, kaasup Darurat Internasional Kakuatan Ékonomi Act (USA C. et seq.), Pbb Partisipasi Kalakuan (USA Cc) (UNPA), nu Koréa Kalér Sangsi jeung Kawijakan Enhancement Act of (Hukum Umum -), ayat (f) Imigrasi jeung Kabangsaan Kalakuan (USA C. (f), jeung bagéan judul, Amérika Sarikat Code, jeung dina view of United Nations Resolution Déwan Kaamanan (UNSCR) Maret, kuring, BARACK OBAMA, Présidén Amérika Sarikat Amérika, manggihan yén Pamaréntah Koréa Kalér sacara terus ngungudag anak nuklir sarta program rudal, sakumaha dibuktikeun paling anyar ku anak February, ngajalankeun make téknologi rudal ngamuk jeung anak januari, test nuklir di palanggaran kawajiban anak nurutkeun ka loba UNSCRs jeung dina contravention of commitments anak dina September, Pernyataan Joint tina Ceramah Genep-Katilu, beuki imperils Amérika Sarikat jeung sekutu anak. Nepikeun ka jalma lampah, jeung pikeun nyokot léngkah tambahan nu aya kaitannana ka darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif juni, sakumaha nu dirobah dina lingkup jeung relied kana tambahan pikeun léngkah saterusna dina Tarekat Eksekutif, kuring hereby order: Bagian. (a) Kabéh harta jeung kapentingan dina sipat nu aya di Amérika Sarikat, nu akhirat datang dina Amérika Sarikat, atawa nu aya atawa akhirat datang dina diilikan atawa kadali ka salah sahiji Amérika Sarikat jalma Pamaréntah Koréa Kalér atawa Partéi Gagah' of Korea nu diblokir, tur bisa jadi teu dibikeun, dibayar, diékspor, ditarik, atawa lamun heunteu diurus di. (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal ka extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun ka raraga ieu atawa nurutkeun ka ékspor control otoritas dilaksanakeun ku Departemen Dagang, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu. (a) Kabéh harta jeung kapentingan dina sipat nu aya di Amérika Sarikat, nu akhirat datang dina Amérika Sarikat, atawa nu aya atawa akhirat datang dina diilikan atawa kadali ka salah sahiji Amérika Sarikat jalma di handap ieu jalma nu bakal diblokir, tur bisa jadi teu dibikeun, dibayar, diékspor, ditarik, atawa lamun heunteu diurus di: sakur jalma ditangtukeun ku Sekretaris Khazanah, dina konsultasi jeung Sekretaris Nagara: (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal nu extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun pikeun ieu raraga, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu. Nu prohibitions di subsection (a) bagian ieu nu salian ekspor control otoritas dilaksanakeun ku Department of Commerce. (b) prohibitions di subsection (a) bagian ieu panawaran iwal ka extent nu disadiakeun ku katetepan, atawa dina aturan, pesenan, directives, atawa lisensi nu bisa dikaluarkeun nurutkeun ka raraga ieu atawa nurutkeun ka ékspor control otoritas dilaksanakeun ku Departemen Dagang, jeung notwithstanding nu mana wae kontrak diasupkeun kana atawa nu mana wae lisénsi atawa idin dibales saméméh tanggal éféktif order ieu.

Kuring hereby manggihan yén unrestricted imigran jeung nonimmigrant asupna kana Amérika Sarikat of mahluk luar angkasa ditangtukeun pikeun minuhan hiji atawa leuwih tina patokan dina subsection (a) raraga ieu bakal jadi detrimental ka kapentingan Amérika Sarikat, jeung kuring hereby numpurkeun asupna kana Amérika Sarikat, salaku imigran atawa nonimmigrants, saperti jalma.

Jalma saperti bakal diolah salaku jalma ditutupan ku hiji bagian tina Proklamasi juli, (Gantung Entry ti mahluk luar angkasa Matuh ka Pbb Déwan Kaamanan Travel Bans jeung Darurat Internasional Kakuatan Ékonomi Polah Sangsi). Detik. Kuring hereby nangtukeun yen nu nyieun sumbangan tipe artikel husus dina bagian (b) IEEPA (USA C (b) ku, atawa pikeun kapentingan nu mana wae nu jalmi nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka bagian hiji atawa dua pilihan ieu bakal sacara serius ngaruksak mah kamampuh pikeun nungkulan darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif, jeung kuring hereby nyaram saperti sumbangan salaku nu disadiakeun ku bagian hiji jeung dua pilihan ieu. (a) nyieun nu mana wae nu kontribusi atawa penyediaan dana, barang, atawa ladenan nu ku, atawa pikeun kapentingan nu mana wae nu jalma nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka ieu order jeung Detik. (a) nu mana Wae nu urus nu evades atawa avoids, geus tujuan evading atawa ngahindarkeun, sabab palanggaran, atawa usaha pikeun ngalanggar nu mana wae nu prohibitions diatur dina raraga ieu dilarang. Euweuh guna ieu bakal nyaram transaksi keur ngalaksanakeun bisnis resmi ti Pamaréntah Féderal atawa Perserikatan bangsa-Bangsa (kaasup anak agénsi husus, program, dana, jeung organisasi nu patali) ku pagawé, grantees, atawa kontraktor tujuanana. (b) istilah 'éntitas' hartina hiji partnership, association, amanah, joint venture, koperasi, kelompok, subgroup, atawa organisasi séjénna (c) istilah 'Amérika Sarikat jalma' hartina nu mana wae nu Amérika Sarikat warga, nyicingan permanén alien, lembaga diatur dina undang Amérika Serikat atawa yurisdiksi nu mana wae nu dina Amérika Sarikat (kaasup asing cabang), atawa nu mana wae jalma di Amérika Sarikat jeung (d) istilah 'Pamaréntah Koréa Kalér' hartina Pamaréntah Républik Démokratik Rahayat Korea jeung agénsi anak, instrumentalities, jeung dikawasa badan. Pikeun maranéhanana jalma nu sipat jeung kapentingan dina sipat anu diblokir nurutkeun ka raraga ieu anu bisa boga konstitusional ayana di Amérika Sarikat, kuring manggihan yén alatan éta kamampuh pikeun mindahkeun dana atawa aset séjén instantaneously, bewara prior ka jalma saperti ukuran bisa dicokot nurutkeun ka raraga ieu bakal ngarobah ukuran maranéhanana ineffectual.

Ku lantaran kitu nangtukeun yén pikeun ukuran ieu jadi éféktif dina alamat darurat nasional nyatakeun di Order Eksekutif, kudu aya jadi aya bewara prior of a listing atawa tekad dijieun nurutkeun ka bagian hiji atawa dua pilihan ieu.

Sekretaris Khazanah, dina konsultasi jeung Sekretaris Nagara, ieu hereby otorisasi pikeun nyokot lampah saperti, kaasup mimiti migunakeun kanji nu tina aturan jeung peraturan, jeung employ sadaya kakuatan anu dibikeun ka Présidén ku IEEPA jeung UNPA salaku bisa perlu pikeun ngalakonan tujuan tina ieu order. Sekretaris Khazanah bisa redelegate nu mana wae nu ieu fungsi séjén perwira jeung agénsi Pamaréntah Amérika Sarikat konsisten jeung hukum anu lumaku. Sadaya agénsi Pamaréntah Amérika Sarikat nu hereby diarahkeun pikeun nyokot kabéh ukuran hade dina maranéhanana otoritas pikeun ngalaksanakeun dibekelan of order ieu. Order ieu teu dimaksudkeun pikeun, jeung teu nyieun nu mana wae nu ka katuhu atawa kauntungan, substantive atawa prosedural, enforceable di hukum atawa di equity ku nu mana wae nu pihak ngalawan Amérika Sarikat, departemén, instansi, atawa badan, anak pajabat, pagawé, atawa agén, atawa jalma séjén.