Nganjang Korea — Kira Korea



Ibukota jeung jantung Korea sacara budaya, atikan, pulitik jeung ékonomi, Seoul nawarkeun myriad tina atraksi keur sakabeh ngarasakeun.

Jeju mangrupa hiji premier tujuan wisata, boasting cuaca hampang jeung endah beauties tina pantai, curug, cliffs jeung guha. Panggedena Korea sacara port city, datang flock ka Busan unggal taun ka bersantai dina basisir atawa hadir kajadian, kawas Busan International Film Festival.

Nestled amidst geulis gunung, Pyeongchang sampurna pikeun olahraga usum tiris jeung nyokot dina murni, alami lingkungan