Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Ménta Pengacara: Vladimir Ménta Pengacara a


Vladimir Ménta Pengacara a nyaéta hiji forum pikeun pamakéna pikeun meunangkeun waleran ka dasar hukum patarosan. Pamakéan website ieu pikeun nanyakeun atawa nampa jawaban teu nyieun hiji pangacara-klien hubungan antara anjeun jeung Vladimir, atawa antara anjeun jeung nu mana wae nu pangacara anu narima informasi atawa responds ka patanyaan anjeun, sareng eta dimaksudkeun pikeun nyieun hubungan saperti. Sajaba ti, no réspon dina forum ieu mangrupakeun nasehat legal, nu kudu tailored ka kaayaan nu tangtu unggal kasus Anjeun teu kudu meta kana informasi disadiakeun di Vladimir Ménta Pengacara tanpa néangan professional pituah ti hiji pangacara ngaku atawa idin pikeun latihan anjeun dina yurisdiksiVladimir diasumsikeun no tanggung jawab pikeun wae jalmi anu ngandelkeun kana informasi nu dikandung dina atawa ditampa ngaliwatan loka ieu jeung disclaims sadaya liability dina kaitannana ka informasi saperti.

Vladimir bisa ngajamin yén informasi dina website ieu (kaasup nu mana wae nu hukum informasi disadiakeun ku hiji pangacara ngaliwatan layanan ieu) nyaéta akurat, lengkep, atawa up-ka-date.

Sedengkeun urang maksudna pikeun nyieun unggal usaha pikeun ngajaga informasi dina loka ieu ayeuna, nu boga jeung kontributor loka ieu make aya klaim, janji atawa jaminan ngeunaan katepatan, completeness atawa adequacy informasi anu dikandung dina atawa numbu ka ti loka ieu.