Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Lalaki Interventions Katuhu: Kumaha Korea Kidul jeung Taiwan Tumuwuh Beunghar


Paling explanations of Korea jeung Taiwan sacara tumuwuhna ékonomi saprak awal taun -tempat beurat tekenan dina ékspor orientasi

Tapi, hese pikeun ningali kumaha ékspor orientasi bisa geus dimaénkeun signifikan kausal peran di nagara ieu' tumuwuh.

Nu diukur kanaékan relatif profitability of ékspor salila taun -an téh teuing kalindih ka akun pikeun fenomenal ékspor booming nu ensued. Leuwih ti éta, ékspor anu mimitina leutik teuing pikeun boga pangaruh signifikan dina agrégat ékonomi kinerja.

Leuwih masuk akal carita fokus dina booming investasi anu lumangsung dina boh nagara.

Dina taun -an awal boh economies geus hiji pisan well - nyakola gaya tanaga gawé relatif ka maranéhanana fisik stock ibukota, ngajadikeun laten mulang ka ibukota cukup luhur. Ku ngasubsidi jeung koordinasi kaputusan investasi, kawijakan pamaréntah junun insinyur a pinunjul di swasta balik ka ibukota. Luar biasa gelar sarua dina panghasilan jeung harta mantuan ku rendering campur pamaréntah éféktif jeung ngajaga eta bebas tina nyewa néangan. Nu ka luar orientasi ékonomi ieu hasil tina kanaékan paménta pikeun diimpor barang ibukota. Faktor Endowments: Lembaga, jeung Differential Jalur Tumuwuhna Anyar Antara Dunya Economies: A View from Ékonomi Sajarah Amérika Sarikat James Poterba Presiden Nasional Bureau of Economic Research. I.