Korean Harta Kantor Intelektual



KIPO nyaeta pamarentahan agénsi utamana tanggung jawab nanganan intelektual (IP) isu-patali di Korea. Urang digawé teuas pikeun ngawujudkeun hiji IP basis ékonomi kreatif ku éféktif ngarojong kreasi, panyalindungan, jeung utilization IP hak (IPRs)Dina raraga ngalengkepan ieu, KIPO nyadiakeun expedited jeung tepat dunya-kelas ujian jeung sidang ladenan pikeun mantuan anjeun ngahurungkeun anjeun gagasan kreatif kana IPRs.

Ékonomi kreatif jeung Intelektual Babarengan jeung pamaréntah sacara ékonomi kreatif nyorong, loba inovatif jeung gagasan kreatif geus mecenghul. Sanajan kitu, dina raraga nyieun nilai ditambahkeun jeung jalma gagasan, urang kudu iklas yayasan pikeun intelektual. Dina dinten ieu SANGGEUS, urang ngagabung ku Kim Young-min, komisaris Korean Harta Kantor Intelektual. Korea Intelektual geus dimimitian anak panggedena restructuring dina agénsi sacara sajarah. Tujuan ieu pikeun streamline patén jeung trademarking prosés méré pausahaan koréa an tepi di pasar global, sedengkeun cracking ka handap dina barang tiruan.

Urang Paul Yi nembongkeun urang kumaha lokal firms nu ngarespon kana parobahan anyar

Sanajan KT mangrupa salah sahiji Korea sacara ngarah pausahaan telekomunikasi, anak brand iconic geus nolak a ngadaptar dagang alatan kurangna aksara dina ngaranna. Tapi, Korea Harta Kantor Intelektual nyebutkeun anak revamped prosés screening moal tahan deui lokal firms.

Dunya Intelektual Organisasi (WIPO) nyaéta hiji agénsi Pbb

WIPO ieu dijieun dina taun ‘pikeun ngarojong kagiatan kreatif, pikeun ngamajukeun panyalindungan intelektual sipat sakuliah dunya. Kalolobaan nagara di dunya nu anggota pikeun sahanteuna hiji tina dua puluh genep perjangjian internasional nu WIPO téh administering. Kuring hayang sakeudeung ngawanohkeun tilu paling signifikan perjangjian: PCT (Patén gawé Babarengan Perjangjian) geus ditandatanganan. IP: harepan dunya ngembang Korea sacara patent office téh ningali ka luar, tempo kumaha eta bisa ngagunakeun inventory anak intelektual pikeun mantuan nagara berkembang ngabéréskeun maranéhanana sapopoé tantangan. Urang diuk turun jeung diréktur jéndral ti koréa Harta Kantor Intelektual pikeun ngabahas anak hade proyék téknologi. Ékonomi kreatif jeung Intelektual Babarengan jeung pamaréntah sacara ékonomi kreatif nyorong, loba inovatif jeung gagasan kreatif geus mecenghul. Sanajan kitu, dina raraga nyieun nilai ditambahkeun jeung jalma gagasan, urang kudu iklas yayasan pikeun intelektual. Dina dinten ieu SANGGEUS, urang ngagabung ku Kim Young-min, komisaris Korean Harta Kantor Intelektual. Mark Kresloff, Pasangan di McKenna Lila Aldridge, ngécéskeun patén-patén jeung pentingna panyalindungan patent ka Korea Kidul, salaku pamingpin global dina pangwangunan téknologi, dina hiji sawala moderated ku Nikita Desai Diréktur Perusahaan jeung Kawijakan Program di Korea Masarakat. Administrator of Inventors Program bantuan nu USPTO, ngabahas careers pikeun insinyur jeung élmuwan salaku patén examiners di US Patén jeung Dagang Kantor. A bachelors gelar dina elmu pangaweruh atawa rékayasa utama prerequisite, jeung USPTO sacara -bulan latihan program nawarkeun anyar examiners ka hukum jeung patén pangaweruh perlu pikeun ngalakonan pakasaban