Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Korea sacara Nyata Ngaran Urus Polah Strengthened: Korea sacara Bank Hukum Dasar


The National Assembly of Korea, dina Méi, lulus an amandemen Polah Ngeunaan Transaksi Keuangan ku Ngaran Nyata jeung Karusiahan Panyalindungan ("Ngaran Nyata Transaksi Act")Ngaran Nyata Transaksi Polah, saméméh ieu amandemen, ngan, nu fines ditumpukeun dina pagawé lembaga keuangan nu dilanggar hukum, tapi teu maksakeun ieu fines dina jalma nu nginjeumkeun atawa nginjeum ngaran - idéntifikasi wincikan dina raraga kalibet dina urus. Administrasi fines pikeun pagawé lembaga keuangan ngaronjat ti KRW lima juta ka KRW tilu puluh milllion. Ngaran Nyata Transaksi ajip Rosidi, ogé, imposes tugas satuju dina pagawé lembaga keuangan, dina sababaraha kasus, pikeun ngajelaskeun wincik hukum Manéhna kahiji non-Korean pangacara boga digawé pikeun Korean sistem pangadilan (Pangadilan Konstitusional of Korea) jeung hiji kahiji non-Koréa ka jadi biasa anggota Korean fakultas hukum. Sean rengking, pikeun Korea, minangka salah sahiji ngan dua non-Korean ahli hukum salaku Luhur Pangacara ku Asia Hukum.