Korea Kidul Kapamilikan Imah Rate



Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul ngaronjat ka.

genep puluh persén dina. Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul averaged. persén ti nepi ka, ngahontal hiji sadaya waktu luhur. persén di taun jeung rékaman low.

genep puluh persén dina

Home Kapamilikan Laju di Koréa Kidul diperkirakeun jadi. persén ku tungtung kuartal ieu, nurutkeun Dagang Ékonomi macro global model jeung analis ekspektasi. Dina jangka panjang, Kidul Korea Imah Kapamilikan Laju ieu projected ka trend kira-kira. persén di, nurutkeun urang econometric model. Dagang Ékonomi anggota bisa nempo, download jeung ngabandingkeun data ti ampir dua ratus nagara, kaasup leuwih ti dua puluh juta indikator ékonomi, ongkos bursa, beungkeut pamaréntah ngahasilkeun, indexes stock jeung komoditi harga. Nu Dagang Ékonomi Aplikasi Interface Programming (API) nyadiakeun wasa langsung ka data urang. Hal ieu ngamungkinkeun API klien pikeun ngundeur jutaan jajar data sajarah, pikeun query urang real-time kalénder ékonomi, ngalanggan apdet jeung narima tanda petik pikeun currencies, komoditi, saham jeung beungkeut. Ieu kaca nyadiakeun panganyarna dilaporkeun nilai — Korea Kidul Kapamilikan Imah Rate — plus kaluaran saméméhna, sajarah luhur jeung low, jangka pondok ramalan jeung jangka panjang prediksi, ékonomi almenak, survey musyawarah jeung warta. Korea kidul Kapamilikan Imah Rate — data nu sabenerna, sajarah grapik jeung kalénder kaluaran — ieu dimutakhirkeun pamungkas dina Maret