Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Korea kidul Guide: Rental pasatujuan, jangka panjang Pondok jeung leases di Koréa Kidul: bagian Ieu dimaksudkeun pikeun


Bagian ieu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun anjeun jeung informasi dasar ngeunaan lila umum dina Korean pasar rental: types of kontrak, deposit jeung hak jeung kawajiban anjeun geus jadi tenant."Jeonsei"kontrak hartina"dibayar di full"nu merlukeun tenant nu bayaran husus jumlah duit ka nu boga atawa tuan tanah (biasana - biaya nyewa sipat). Lamun maké jeonsei kontrak, nu tenant nyaéta dibebaskeun tina mayar bulanan rental waragad pikeun panjang kontrakOge, asumsina aya no karuksakan sipat keur diséwakeun, deposit ti jeonsei kontrak kudu balik di ahir periode ngajakan. Dina kasus"wolsei"kontrak, nu tenant teu tanggung jawab badag atawa, sakapeung, mana wae turun mayar tapi tibatan bayaran a fee bulanan pikeun nu boga. Aya ogé pilihan séjén pikeun ngagabung dua kontrak jadi tenant bisa mayar jumlah badag upfront jeung nyieun pangmayaran bulanan leutik. Tapi, lapak anu asup pikeun hiji periode pondok waktu bakal paling dipikaresep jadi diperlukeun pikeun mayar sagalana upfront. Mun hayang nepi ka renew kontrak anjeun (paling dipikaresep dua taun kontrak) di ahir anjeun periode rental, anjeun kudu meunangkeun idin ti tuan tanah. Tuan tanah nu bisa nambahan biaya nyewa dina waktu pembaharuan, nu hukum jeung bisa ditarima Eta sacara umum hésé jeung ongkosna mahal pikeun manggihan jangka pondok leases (- bulan) di Korea, tapi pasti mungkin. Jangka pondok leases nu lolobana idéal pikeun jalma anu aya dina samentara perjalanan bisnis atawa travelers. Tapi, paling perumahan geus sadia pikeun nyewa salila periode dua taun Basa inggris instruktur bakal meureun geus boga single taun ngajakan nyetel ku majikan maranéhanana. Ieu téh sok pangalusna pikeun make ladenan tina agén real estate lamun neangan perumahan jeung negotiating atawa teken nepi kontrak. Maranéhanana bisa mantuan ku manggihkeun tipe perumahan anjeun hoyong, nyadiakeun anjeun sareng hiji kontrak, narjamahkeun jeung netelakeun dokumén, jeung ngagambarkeun anjeun bener. Dina umumna, nu leuwih luhur deposit, nu leuwih handap nu nyewa bulanan salila panjang stay anjeun. Deposit anjeun kudu mayar deui di ahir kontrak anjeun tanpa interest Dina raraga pikeun meunangkeun duit anjeun deui, hiji agén real estate bisa panalungtikan nu boga pikeun mastikeun manéhna atawa manéhna téh dipercaya jeung teu di hutang. Dina sababaraha kasus, nu boga teu obligated pikeun mulang duit anjeun jadi netelakeun wincik anjeun deposit. Anjeun bakal pindah kana bersih, tertib tinggal, anjeun bakal jadi harepan pikeun ninggalkeun eta di kaayaan sarua salaku anjeun manggihan eta, lamun henteu leuwih alus.

Karuksakan nu mana wae nu ka anjeun apartemen atawa imah bakal kos maneh sababaraha atawa sakabéh deposit mimiti.

Ku alatan éta, lamun sapatemon masalah sareng nu mana wae nu pre-geus aya jati, fixtures, atawa bagian mana wae séjén imah, laporan eta tuan tanah anjeun jadi anjeun teu meunang muatan saterusna dina. Salaku nu lessee, anjeun obligated pikeun tetep di tinggal anjeun pikeun sahenteuna satengah tina lilana anjeun ngajakan. Lamun anjeun mutuskeun pikeun nungtungan nu kontrak awal, anjeun kudu méré anjeun tuan tanah gera sahenteuna sabulan sateuacanna. Di mana wae kasus, hiji terminasi awal nyaéta grounds pikeun tambahan biaya atawa hiji unreturned deposit.

Hiji tenant bisa meunangkeun deui rental waragad pikeun bulan nu manéhna atawa manéhna bakal teu bisa occupying rohangan, gumantung dina kontrak anjeun.

Tuan tanah ogé ngabogaan hak pikeun mariksa nepi dina nya atawa nya sipat ti waktu ka waktu, utamana lamun nearing ahir anjeun kasapukan ngajakan, ka assure kaayaan tempatna téh ditarima.

Lamun boga sipat discovers karuksakan, anjeun deposit moal bisa balik dina full atawa di sadaya."Jeonsei"kontrak hartina"dibayar di full"nu merlukeun tenant nu bayaran husus jumlah duit ka nu boga atawa tuan tanah (biasana - biaya nyewa sipat). Dua per tilu tina sagala perumahan di Korea anu junun dina jeonsei sistem Lamun maké jeonsei kontrak, nu tenant nyaéta dibebaskeun tina mayar bulanan rental waragad pikeun panjang kontrak. Oge, asumsina aya no karuksakan sipat keur diséwakeun, deposit ti jeonsei kontrak kudu balik di ahir periode ngajakan. Dina kasus hiji"wolsei"kontrak, nu tenant teu tanggung jawab badag atawa, sakapeung, mana wae turun mayar tapi tibatan bayaran a fee bulanan pikeun nu boga. Aya ogé pilihan séjén pikeun ngagabung dua kontrak jadi tenant bisa mayar jumlah badag upfront jeung nyieun pangmayaran bulanan leutik. Tapi, lapak anu asup pikeun hiji periode pondok waktu bakal paling dipikaresep jadi diperlukeun pikeun mayar sagalana upfront. Mun hayang nepi ka renew kontrak anjeun (paling dipikaresep dua taun kontrak) di ahir anjeun periode rental, anjeun kudu meunangkeun idin ti tuan tanah. Tuan tanah nu bisa nambahan biaya nyewa dina waktu pembaharuan, nu hukum jeung bisa ditarima Eta sacara umum hésé jeung ongkosna mahal pikeun manggihan jangka pondok leases (- bulan) di Korea, tapi pasti mungkin. Jangka pondok leases nu lolobana idéal pikeun jalma anu aya dina samentara perjalanan bisnis atawa travelers. Tapi, paling perumahan geus sadia pikeun nyewa salila periode dua taun Basa inggris instruktur bakal meureun geus boga single taun ngajakan nyetel ku majikan maranéhanana. Ieu téh sok pangalusna pikeun make ladenan tina agén real estate lamun neangan perumahan jeung negotiating atawa teken nepi kontrak. Maranéhanana bisa mantuan ku manggihkeun tipe perumahan anjeun hoyong, nyadiakeun anjeun sareng hiji kontrak, narjamahkeun jeung netelakeun dokumén, jeung ngagambarkeun anjeun bener.

Dina umumna, nu leuwih luhur deposit, nu leuwih handap nu nyewa bulanan salila panjang stay anjeun. Deposit anjeun kudu mayar deui di ahir kontrak anjeun tanpa interest Dina raraga pikeun meunangkeun duit anjeun deui, hiji agén real estate bisa panalungtikan nu boga pikeun mastikeun manéhna atawa manéhna téh dipercaya jeung teu di hutang.

Dina sababaraha kasus, nu boga teu obligated pikeun mulang duit anjeun jadi netelakeun wincik anjeun deposit. Anjeun bakal pindah kana bersih, tertib tinggal, anjeun bakal jadi harepan pikeun ninggalkeun eta di kaayaan sarua salaku anjeun manggihan eta, lamun henteu leuwih alus. Karuksakan nu mana wae nu ka anjeun apartemen atawa imah bakal kos maneh sababaraha atawa sakabéh deposit mimiti. Ku alatan éta, lamun sapatemon masalah sareng nu mana wae nu pre-geus aya jati, fixtures, atawa nu mana wae nu séjén bagian imah, laporan eta tuan tanah anjeun jadi anjeun teu meunang muatan saterusna dina. Salaku nu lessee, anjeun obligated pikeun tetep di tinggal anjeun pikeun sahenteuna satengah tina lilana anjeun ngajakan. Lamun anjeun mutuskeun pikeun nungtungan nu kontrak awal, anjeun kudu méré anjeun tuan tanah gera sahenteuna sabulan sateuacanna. Di mana wae kasus, hiji terminasi awal nyaéta grounds pikeun biaya tambahan atawa hiji unreturned deposit. Hiji tenant bisa meunangkeun deui rental waragad pikeun bulan nu manéhna atawa manéhna bakal teu bisa occupying rohangan, gumantung dina kontrak anjeun. Tuan tanah ogé ngabogaan hak pikeun mariksa nepi dina nya atawa nya sipat ti waktu ka waktu, utamana lamun nearing ahir anjeun kasapukan ngajakan, ka assure kaayaan tempatna téh ditarima. Lamun boga sipat discovers karuksakan, anjeun deposit moal bisa balik dina full atawa di sadaya.