Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Kanyataanana kacilakaan lalulintas: KoROAD


tilu kacilakaan jeung. tujuh urang tatu

Sedengkeun jumlah kacilakaan lalulintas, nu geus dina naékna konstan saprak, pencét a puncak dina taun jeung mimiti anak santun, masih leuwih luhur ti maranéhanana lalu lintas advanced bangsaPribadi, sosial jeung karugian ékonomi disababkeun ku kacilakaan lalulintas terus jadi gede pisan. Dina taun, total, kacilakaan lalulintas lumangsung, meunangkeun, kahirupan jeung injuring, urang. Dina poean rata-rata, jumlah.

Gagal pikeun ngajalankeun aman ieu nu ngabalukarkeun ngarah tina kacilakaan lalulintas, dituturkeun ku hal nu henteu patuh tina sinyal, gagal pikeun ngamankeun jarak aman, bener nangtang pameuntasan, jeung puseur nyebrang garis.

Tapi, nu teu fatality laju, nu jumlah maotna per ratus kacilakaan, dibuktikeun pangluhurna pikeun ngebut, dituturkeun ku garis tengah pameuntasan, jeung gagal pikeun ngajalankeun aman. Ieu nunjukkeun hiji deukeut korelasi antara darajat karuksakan jeung laju. Nurutkeun Traffic Kacilakaan Komprehensif Analisis Center Road Traffic Otoritas, nu estimasi sosial biaya ditanggung ku kacilakaan lalulintas anu sapuluh triliun jeung dalapan ratus milyar won. Eta salaku loba salah sahiji GDP.

tujuh karugian disababkeun ku kacilakaan industri (triliun jeung.

opat milyar won) genep kali biaya pangwangunan Incheon Sasak jeung tilu kali cost konstruksi subway Line Nomer salapan. Rata-rata, hiji jalma meunang luka atawa tiwas dina kacilakaan lalulintas unggal hiji jeung satengah menit, costing kira, jeung. meunang Dina, sajumlah kandaraan-ka-kandaraan kacilakaan nangtung di, akuntansi pikeun. Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan ieu, hal anu penting pikeun aktip sinyal anjeun ngalir ngaliwatan ukuran saperti ngagunakeun sinyal turn.

genep tina total traffic kacilakaan

Salaku lima poé workweeks jadi leuwih umum, leuwih Koréa make jumaah jeung weekends ka ngarasakeun kagiatan rineh. Tapi, nu shift ogé ngarah ka ngaronjat incidence of weekend kacilakaan lalulintas. Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan saperti, hal anu penting pikeun meunangkeun cukup sesa, mariksa kandaraan anjeun, jeung rencana dihareupeun saméméh nyetir atawa jalan dina jalan lalampahan.

Salaku leuwih urang ngarasakeun peuting-waktu kagiatan, kacilakaan leuwih nu nyokot tempat between peuting jeung subuh.

Dina raraga pikeun nyegah kacilakaan ieu, ngahurungkeun headlights lamun nightfall dimimitian jeung sinyal belah anjeun sateuacanna ngaliwatan ukuran saperti ngagunakeun sinyal turn. Traffic kacilakaan ngalibetkeun awewe drivers jeung rumaja anu dina gugah nu di handap alesan: loba awewe nu meunangkeun lisénsi supir sarta aya geus naek dina jumlah roda dua drivers kandaraan jeung rumaja bikers. Sajaba ti, rising populasi manula nu balukarna incidence luhur kacilakaan lalulintas ngalibetkeun warga senior. Kacilakaan illustrates pentingna ningali dihareupeun lamun nyetir di expressway peuting. Ieu téh krusial pikeun cicing ngageter saurna bade ngaliwatan torowongan kituna butuh waktu pikeun panon anjeun pikeun ngaluyukeun.

Waktu peuting nyetir ogé diperlukeun bahaya sejenna saperti kacilakaan disababkeun ku kandaraan sejen jeung cacad lampu.