Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi. Tipings - Nanya jeung ngajawab pertanyaan


Dina hukum, hiji resmi wawakil organisasi sajaba sirah anak bisa jadi nu mana wae nu individual atawa pausahaan nu boga otorisasina hadeNu prosedur pikeun ngadaptar dokumén ieu diatur ku panerapan ngan dina watesan umum, jeung organisasi bisa ngaluarkeun hiji surat kuasa tina bentuk mana wae, dicap jeung ditandatanganan ku Diréktur. Periode validitas bisa jadi nu mana wae nu periode waktu, teu exceeding tilu taun, lamun teu husus, kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi dianggap valid pikeun sataun ti tanggal isu. Oge, lamun anjeun nyieun hal anu penting pikeun pinuh nangtukeun data paspor wali. Teks tina dokumén kudu teu ngandung singgetan, sadaya nomer anjeun kudu ngadaptar boh angka jeung aksara. Patuh aturan ieu bakal ngaktifkeun wali pikeun nyingkahan salah harti di presentasi dokumén jeung ngalakukeun ditugaskeun polah kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi bakal dikaluarkeun pikeun komisi single lampah (narima dokumén, kacindekan tina transaksi)teratur kinerja transaksi sarupa (kaluman laporan, resi susuratan). Sajaba ti éta, pagawe bisa jadi discharged kuasa, nu ngawengku nransper sakabeh atawa lolobana hak dinikmati ku sirah. kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi teu tunduk ka wajib notarization iwal dina kasus lamun pagawe dibikeun kakuatan tina runtuyan aset real estate jeung angkutan firms dipercayakeun diturunkeun hak, sarta ogé dina sababaraha kasus séjén anu ditetepkeun ku panerapan nu. Eta kudu dicatet yén kakawasaan pangacara dikaluarkeun ka pagawé pikeun transaksi utama atawa kantor perwakilan di kota sejen, kitu ogé direksi cabang disarankeun pikeun ngajamin notaris. Ieu bakal ngawula ka salaku tambahan jaminan nu legality tina laku lampah para wali jeung bakal jadi bukti kuat dina pangadilan dina acara masalah kaayaan. budi kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan organisasi, nu hiji hasil ngahijikeun tatar ngabentuk, ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun bahan nilai. Eta primér dokumén akuntansi jeung diperlukeun pikeun make Salian pausahaan percetakan jeung tanda tangan sirah ieu kuasa bakal jadi certified jeung disaluyuan ku kapala akuntan. paling mindeng a surat kuasa keur ngagambarkeun kapentingan LLC atawa dikaluarkeun pikeun pagawé pausahaan atawa akuntansi outsourcing sungut ka interaksi jeung otoritas pajeg jeung tambahan-budgetary dana. Dokumén ieu meureun mindahkeun ka Wali rupa-rupa tanggung jawab: ngalaporkeun, resi extracts ti ngadaptar jeung hasil tina otoritas pajeg, ayana tinimbangan bahan off-loka citatah, jeung sajabana. Kakawasaan pangacara pikeun pasrah akun kudu dibere henteu ngan keur pribadi rujukan accountants, tapi lamun anjeun ngirim dokumén éléktronik ngaliwatan outsourcing sungut. Dokumén ieu kudu nyerah ka kantor pajeg atawa tambahan-budgetary dana pikeun transfer of records. Tungtunan FTS (Papiliun) ngandung bentuk proxy, nu ngawengku sadaya perlu kakuatan. kakawasaan pangacara anu dikaluarkeun ku hiji éntitas legal, kudu ketat dina conformity jeung Piagam. Aya ogé kakuatan nu organisasi téh teu dijudulan pikeun napelkeun wawakil Di handap ieu kaasup transfer of pajeg, ganti pikeun karuksakan jeung sajabana.

Eta sia noting yén nurutkeun surat Federal Service Pajeg jumlah AL kakawasaan pangacara pikeun ngawakilan kapentingan SP dijieun di luhur disadiakeun pikeun organisasi (poko keur kasadiaan nyitak).