Jung Joon Ngora Appoints Urut Luhur-Ranking Jaksa salaku Pengacara Nya di Handap ieu Ditewak



MBN Warta dalapan anyar ngalaporkeun yén Jung Joon Ngora dipilih urut luhur-ranking jaksa salaku pengacara nya satutasna pengunduran diri-na urut pengacara alatan biaya karuksakan bukti salila Jung Joon Ngora panalungtikan deui di taun.

Urut pupuhu koréa Bar Association ogé nyatakeun,»Aya ieu ilahar anggapan yén manéhna bakal bisa make-na saméméh sambungan ka ngeceskeun pangaruh dina jaksa sacara panalungtikan.»Dina jelas kana naon anu keur ditanggap salaku hiji kalakuan pertahanan, Jung Joon Ngora ngaku ka committing hiji teu bisa dihampurakeun dosa, apologized ka korban nya jeung fans, jeung jangji ka cooperate jeung panalungtikan jeung narima fatwa pangadilan, saméméh nawaran sacara validitas screening.

Mystic Hiburan ngumumkeun yén maranéhanana geus robah maranéhanana ngaran pausahaan jeung ngécéskeun naon eta hartina jeung naha maranéhanana mutuskeun pikeun ngarobah eta