Jambu Nalika Kakandungan — Efek Samping Mangpaat



Lamun anjeun nyaho yén kahirupan anyar ngembang dina rahim anjeun, anjeun tanggung jawab arah kaséhatan anjeun naek manifolds. Dahar a diet saimbang jeung sakabeh vitamin sarta mineral perlu jadi hiji penting pisan aspék kahirupan anjeun. Dina tahap ieu, hal anu penting nu anjeun nganalisis naon anjeun kudu dahar jeung naon anjeun kudu nyingkahan sabab anjeun diet impacts kaséhatan anjeun kitu oge anjeun tumuwuhna orok sacara. Mitos sabudeureun jambu consumprtion nalika kakandungan ieu nu ngabogaan buah bakal nambahan wanoja hamil sacara kasempetan usus buntu — rumour Hiji anu geus no médis bukti. Aya loba gizi anu mangpaat nu datang jeung dahar buah jambu pikeun ibu ibu expectant. Tropis jeung sub-tropis buah, jambu nyaeta nutritionist a sacara delight. Éta téh luhur di gizi, jeung ahli percaya yén dahar jambu nalika kakandungan bisa pisan mangpaatna. Sababaraha fakta gizi anu nyieun jambu sehat salian diet pikeun wanoja hamil anu: Alatan anak variatif sipat gizi, jambu ogé disebut»superfood». Dahar jambu nalika kakandungan bisa mantuan anjeun dina sababaraha cara. Ieu téh hiji ubar alus teuing pikeun isuk panyakit jeung alatan anak high serat jeung eusi cai, eta bisa jadi bagian integral tina hiji diet kakandungan. Jambu mantuan dina ngajaga gula getih di hiji stabil jeung tingkat normal, sahingga nyegah diabetes gestational, nu fenomena nu mindeng lumangsung pikeun ibu hamil. Oge, consuming jambu jeung siki nyegah hemorrhoids ogé kabebeng, nu pohara umum salila kakandungan. Sajaba mangpaat didadarkeun di luhur, jambu ogé ngajaga sistim imun, ngaronjatkeun tingkat énergi jeung nurun stress hormon dina awak. Pisan kanyataan yén éta téh extraordinarily beunghar vitamin C, lycopene jeung antioksidan nyieun konsumsi jambu kacida nguntungkeun pikeun kulit jeung rambut kaséhatan.

Sanajan jambu ngabogaan loba mangpaat kaséhatan, aya nu kasohor sababaraha efek samping nu anjeun kudu nyaho saméméh anjeun binge dina jambu: Loba jalma kawas dahar jambu unripe, jeung aya nu lepat dina ngalakonan nu. An unripe jambu sarua bergizi sarta nawarkeun mangpaat kaséhatan lamun dikonsumsi dina kuantitas katuhu. Tapi, nalika kakandungan, eta bisa jadi sasaena pikeun dahar asak jambu gantina. Eta dianjurkeun yén anjeun teu dahar an unripe jambu sabab geus asak jambu ieu richer di vitamin C jeung ku kituna, leuwih bergizi. Expecting mommies jeung sajarah isu dental bisa kakurangan ti nyeri huntu parna bari nyoba ngegel teuas jeung unripe jambu. Paling bungbuahan dihakan di atah maranéhanana jeung bentuk alami kudu leuwih mangpaat kaséhatan. Jambu mangrupa salah saperti buah, jeung aya loba cara nu sejen make ieu powerhouse gizi.

Blending kana jus hiji cara saperti

Eta oge dihakan dina bentuk jellies, jams jeung buah salads. Tapi, eta dianjurkeun yén anjeun nyingkahan dilestarikan bentuk jambu kawas jelly jeung jam. Saprak jambu ngandung persén tina cai, jus jambu ngajaga kulit caian jeung anu sarua alus pikeun buuk. Nyatana, boh asak jeung unripe guavas nahan kabéh zat gizi jeung nu disarankeun ku ahli sagala, kaasup ibu hamil Lamun anjeun milih pikeun meakeun jambu salaku jus, mesek off kulit asak jambu, scoop siki kaluar jeung teras nyampur eta dina liquidiser a. Jus jambu nangtung kaluar salaku hiji anu aheng tropis nginum naha atawa teu anjeun nambahkeun mana wae rasa. Eta sehat sarta lezat dina waktu nu sarua. Pikeun make sakabeh jambu, anjeun kudu nyokot asak jambu tanpa blemishes, ngumbah eta kacida alusna, motong kana irisan jeung dahar eta. Geus asak jambu ngabogaan rasa unik sarta pohara seungit. Anjeun oge bisa nambah jambu pikeun mangkok bungbuahan jeung dahar eta salaku bagian tina buah salad.

Jadi, dahar jambu alus nalika kakandungan

Oge, enya, leres pisan eta anu Jambu jeung kakandungan leungeun lebet di leungeun. Dahar eta dina bentuk nu mana wae nu anjeun resep (jus atawa atah), jeung iraha wae nu anjeun resep. Ngan mastikeun yen anjeun nyokot sababaraha precautions perlu pikeun dahar jambu kituna awak anjeun absorbs sadaya perlu gizi ti ieu buah juicy tanpa nalangsara ti nu mana wae nu sisi-efek eta bisa datang di jeung. Tukang tapi teu saeutik, teu menta nasehat dokter anjeun saencan anjeun nambahkeun jambu pikeun diet anjeun.

Oge, ngabahas sabaraha jambu anjeun kudu make

Dokter anjeun atawa nutritionist bakal bisa nyarankeun kuantitas katuhu salaku per awak anjeun sacara sarat