Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


Hayang jadi pengacara di AS nu. - The Korea Times


Kwon: I diulik téknik kimia dina kuliah

Saprak krisis finansial global taun, sakola hukum grads geus kapanggih eta tougher pikeun meunangkeun pakasaban minangka hiji pangacara dina geus kalapa AS pasar pakasabanChae Yōon of tukang Roti McKenzie LLP, Vivian Choi tina Shearman Sterling LLP, Sam Kwon tina Kirkland Ellis LLP jeung Jeong Yu-seok di Simpson Thacher Bartlett LLP ngabagikeun sababaraha hal di umum. Ngora ahli hukum di s ahir atawa awal s lulus ti luhur sakola hukum di AS nu, tumuwuh nepi di leuwih ti hiji nagara jeung ngembangkeun kaahlian komunikasi nu ngaktipkeun eta pikeun digawé di lingkungan internasional. Chae, Choi jeung Kwon papanggih salila hiji magang usum panas nu program at ngarah Korean sungut hukum, jeung Yu meunang nyaho Chae jeung Kwon ngaliwatan Choi. Di maranéhanana taun kadua di maranéhanana firms hukum salaku associates, maranéhanana babarengan jeung Korea Times naon eta nyandak poto eta pikeun ngamimitian karir dina hukum di AS nu jeung naon kahirupan maranéhanana salaku attorneys nu jiga. A: Choi: I tumuwuh nepi jeung impian jadi diplomat negotiating perjangjian jeung pasatujuan pikeun Korea. Kuring neuleuman hubungan internasional di kampus jeung sakola pascasarjana, jeung interned dina departemen luar koréa jeung Organisasi Trade Dunya. Salila lalampahan nu kuring sadar yén ngabogaan hiji hukum kasang tukang bakal penting pikeun naon kuring hayang ngalakukeun. Kawijakan naon bae we hayang pangaruh ngaliwatan pamaréntah atawa ngarobah urang hayang nempo di masarakat, loba eta dimimitian jeung badami dokumén legal jeung anu salajengna dilaksanakeun dina kerangka legal. Kwon: Salaku hiji téknik murid dina kuliah, kuring teu nganggap hukum salaku pilihan karir nepi ka kuring dihadiran hiji seminar nyawalakeun hukum patén jeung ahli hukum patén mah junior taun. Kuring manggihan interface élmu jeung hukum jadi pohara pikaresepeun jeung dimimitian pikeun nyiapkeun sakola hukum pangakuan yen taun. Q: Naon saran anjeun bakal méré ka jalma anu nyiapkeun pikeun sakola hukum, jeung pikeun jalma anu ngasupkeun sakola hukum. A: Chae: kuring bakal mamatahan ka kahiji nangtukeun naha maranéhanana bener teu hayang indit ka sakola hukum. D. program di AS nu diperlukeun tilu taun lengkep jeung eta bisa cukup beungbeurat finansial. Saperti komitmen kudu teu dianggap enteng, utamana dina panempoan kalapa dinten hukum pasar. Sedengkeun pikeun hukum aplikasi sakola, kuring bakal nyebutkeun hiji ngalamar LSAT (Hukum School Pangakuan Test) skor jeung IPK aya meureun dua faktor pangpentingna. Tapi sakola hukum nyokot loba faktor sejen kana tinimbangan, saperti ngalamar sacara pribadi pernyataan, pangalaman service masarakat jeung aksara rekomendasi. Choi: abdi nyebutkeun aya gawena nyoba pikeun ngamimitian sakola hukum pas mungkin. Kami bungah mah teu mah sarjana studi jeung internships ka sosok kaluar naha bade ka hukum sakola ieu katuhu lengkah. Kuring bakal mamatahan siswa datang kaluar kuliah dinten pikeun nyokot resiko leuwih gede ti kuring teu jeung neuleuman naon kaluar aya lamun anjeun aya ngora jadi bagian tina mimiti-up, hirup di nagara nu beda, coba internships. Yu: bentang geus robah cukup bit a, jeung hukum pasar geus jadi rada jenuh, utamana sanggeus krisis finansial. Loba jalma nu mimitina dicokot ka hukum corporate sabab dipikaresep maranéhanana di bisnis, tapi gagal pikeun tumut kana tinimbangan nu bulk tina corporate legal karya mindeng ngawengku gawe raket jeung lila, mammoth perusahaan kontrak jeung panjang jam gawe dina tim. Kuring bakal mamatahan yén jelema anu ngelingan hukum school ngobrol ka range of hukum lulusan sakola jeung rupa-rupa careers jeung diajar ngeunaan naon poé-ka-poé kahirupan ieu ahli hukum nu jiga. Panalungtikan jeung pamikiran prosés ieu ogé penting dina nyiapkeun pikeun jadi dina hukum school. Éta téh gampang meunang bray nepi di angin puyuh riweuh hukum sakola kelas jeung manggihan usum panas internships, jeung nuturkeun riungan dina watesan naon paling anjeun sakelas nu ngudag.

Naha anjeun milih digawé di hiji sungut hukum

A: Choi: jigana kuliah téh hiji waktu ngajajah saha wae nu jeung kumaha anjeun bisa nyieun kontribusi ka masarakat, sarta ogé waktu usik kana filosofi patarosan jeung ulikan sastra jeung sajarah seni, sakadar keur fun eta. Sagedengeun ti eta, euweuh bener bisa nyiapkeun anjeun pikeun nu kahiji taun di sakola hukum. I ekspektasi badag budaya shock bade ti rékayasa ka sakola hukum, tapi kuring manggihan rékayasa jeung hukum jadi heran sarupa dina eta dua disiplin merlukeun rigorous pamikiran analitik. Dina leuwih level praktis, sakumaha anu patent a litigator, kuring nungkulan ilmiah kompléks konsep unggal poé, jeung my rékayasa atikan geus bantuan badag di digesting konsep ieu. A: Chae: kaahlian Tulisan anu cangkuang Kuring ngarasa yen keur bisa nulis cohesive jeung singket alesan penting pisan pikeun attorneys. Untungna, ieu bisa jadi diasah ngaliwatan praktek, bari jeung kuring masih boga loba diajar, tulisan mah pasti geus ningkat saprak attending sakola hukum. Oge, gaduh mentors gede di tukang Roti McKenzie geus mantuan kuring tremendously.

Choi: kuring geus manggihan yén sanggeus komunikasi, organisasi jeung manajemen kaahlian téh penting pisan.

Éta hésé pikeun tetep ngambang salaku hukum sungut gaul tanpa kaahlian ieu. A sabagian gedé ti keur hiji perusahaan pangacara ngatur prosés transaksi. Ngan teu meunang leuwih nungkulan pangalaman mantuan jeung manajemén kaahlian saprak anjeun meunang leuwih alus di antisipasi léngkah jeung anjeun mimitian nempo kumaha beda buah urus cocog babarengan. Kwon: Sabab hukum patén merlukeun komunikasi ilmiah kompléks gagasan jeung hukum prinsip, kaunggulan dina tulisan analitis jeung nalar kritis.

Cara anu pangalusna pikeun ngaronjatkeun kaahlian ieu téh pikeun latihan salaku loba nu jéntré.

Di sakola hukum, kuring usaha pikeun nyokot salaku loba nulis kelas salaku mungkin, jeung ayeuna, kuring teu aktip neangan kaluar assignments nu merlukeun pamakéan kaahlian ieu. Yu: Di luhur kaahlian ieu, anjeun oge kudu kaahlian kapamingpinan. Klien anjeun ngandelkeun anjeun jeung rupa-rupa perplexing atawa multidisciplinary isu. Anjeun kudu nyintésis réspon ti anggota tim ti wewengkon nu beda-beda kaahlian, jeung saterusna nyadiakeun koheren jawaban anu tailored ka klien anjeun' perlu. Ngabogaan kaahlian ka nyintésis cogent jeung praktis solusi dumasar kana informasi lengkep mangrupakeun bagian penting tina pakasaban. Q: Sanggeus lulus ti sakola hukum, jenis naon profesi anjeun bisa balik kana. A: Choi: kuring milih pikeun digawe di hiji sungut hukum dina nasehat yén kuring bakal narima anu pangalusna latihan legal mah bisa meunangkeun katuhu kaluar ti sakola hukum. Kuring geus sababaraha associates jeung mitra anu ngawaskeun jeung review mah gawé di sadaya kali. Sajaba ti éta, ku nu keur bagian ti deal tim, anjeun meunang ningali up-deukeut anjeun senior associates jeung mitra dina aksi jeung diajar ti eta. Eupan balik ogé saharita ti boh dina sungut hukum jeung ti klien, jeung anjeun biasana geus lain urus nepi ka hareup pikeun mere anjeun kasempetan pikeun nunda kana prakték sagala hal nu diajar kamari. Yu: Hukum tingkat jeung pangalaman dina hiji gedé sungut hukum di New York bakal mantuan anjeun nyieun hiji susunan kaahlian anu lumaku dina sababaraha widang nu beda. Sababaraha attorneys anu ninggalkeun firms hukum sanggeus sababaraha taun ka capitalize dina latihan jeung nyokot dina utama, bermakna posisi di pamaréntah, keuangan, korporasi badag atawa komo dina mimiti-up. A: Chae: kami dilisensikeun di Texas Mah dimimitian karir mah di Dallas sabab anak loba pisan kasempetan lawang tina hiji satelit Amérika Sarikat Patén jeung Dagang Kantor, ayana kuat sector téknologi jeung anak well-dipikawanoh dasi ka Wétan Kacamatan Texas, nu terus jadi nu paling populér tempat file patén lawsuits di USA Yu: New York. Cross-wates transaksi bagian tina roti jeung mentega of New York firms hukum di umum, jadi ieu hiji pilihan alam ka neangan kaluar hiji sungut di New York saperti salaku Simpson Thacher ti outset nu. A: Choi: kami ayeuna di perusahaan group. Shearman Sterling sacara kantor New York geus dua taun corporate pool mana program junior attorneys narima assignments ti sagala rupa pausahaan gugus M A, keuangan, ibukota pasar pikeun sawatara ngaran. Salaku hasilna, kuring teu bisa gawe dina opat atawa lima lengkep beda urusan dina dasar poean. Yu: kuring keur ayeuna gawe dina sungut corporate department. Kuring geus kalibet dina jumlah mergers, acquisitions, asset basis lending, unsecured lending jeung kurban umum tina rupa-rupa hutang jeung equity instrumen. A: Choi: Lamun digawé jeung kolega sarta klien ti sakuliah dunya, kuring mikir ieu utamana penting pikeun boga pikiran kabuka, pikeun jadi sadar kumaha lampah anjeun bisa katarima béda dina budaya sejen, jeung ngarti kumaha batur bisa oge nempo hal béda ti anjeun.

Yu: kaahlian Basa nu pasti ditambah ogé.

A: Choi: hal pangalusna ngeunaan pakasaban keur kuring mah meunang diajar hal anyar unggal poé. Tapi sisi flip tina ieu nu stress juggling jadi loba prioritas nu beda dina waktu nu sarua. Kuring nyieun hiji point of nyoba dahar tepung jeung salaki kuring iraha wae mah bisa naha éta lalaki kopi babarengan dina jalan mah ka kantor isuk-isuk, atawa pasamoan di hareupeun kantor keur -menit dinner jeung tuluy balik deui ka pagawean. Yu: Pangaturan lingkungan jeung bisnis landscapes parobahan gancang, jeung ieu perlu pikeun nyokot kana akun sakabéh informasi kaluar aya pikeun panduan klien. Ieu téh heran mantuan pikeun tetep abreast tina isu ayeuna ku maca koran jeung majalah.

Tangtangan sejen mah pakasaban nangtang aspék gawe bareng jeung sababaraha pembina dina rupa-rupa poéna anu mindeng move unpredictably.

Aya ngan jadi loba anjeun bisa ngalakukeun ngeunaan ieu, tapi kuring nyoba jadi proaktif dina nyetel hiji organisasi sistem di outset nu jadi leuwih gampang keur kuring saterusna dina, kitu ogé mariksa dina rutin jeung jalma anu ngatur kuring.