Ahli hukum of Korea online. Koréa ahli Hukum, nu panggedéna hukum portal.


EEOC Aduan dina Korea di Yongsan angkatan Darat Garrison, Camp Humpreys jeung Wewengkon kuring: EEO Korea Aduan


Sungut hukum ieu sacara USA ahli hukum nanganan EEOC Korean aduan ti urang kantor di Korea Istighfar System Protection Dewan (MSPB) banding ti Korea grievances dina Disawalakeun Humandeu Prosedur ti Korea aduan ka Sarua Pakasaban Komisi Kasempetan (EEOC) lawsuits di USA pangadilan féderal pikeun pagawé féderal gawe di Yongsan, Camp Humphreys, Wewengkon kuring jeung sakuliah semenanjung koréaUrang, oge, dina kasempetan nanganan urusan stateside jeung sakuliah bagian séjén Asia.

Urusan ieu sadaya pribadi diatur ku Sean Hayes jeung timnya Sababaraha hukum pagawean karya, dina urusan ieu, nu penting pikeun dilaksanakeun di Koréa lamun laku lampah AS pamaréntah lumangsung di Korea, ku kituna, IPG geus ngembangkeun hiji tim pikeun nanganan urusan ieu babarengan jeung NY-dumasar patali pagawean hukum sungut.

Mayoritas klien urang gawe AS Militer anu boh nyanghareupan diskriminasi, mumusuhan lingkungan gawé atawa geus terminated ti pagawean.

Nu EEO Prosés bagong, tapi manageable jeung santun pituduh, kasabaran, préparasi jeung pangaweruh EEOC realities.

Lengkah: Konsultasi jeung EEO Korea Pembimbing - OfficerTypically, pembimbing kudu ngahubungi dina jero opat puluh lima poé ti tanggal dugaan diskriminasi lumangsung. Anjeun kudu nyiapkeun hiji pernyataan saméméh ieu"rundingan."Pastikeun pikeun ménta hiji bentuk noting anjeun geus dilaporkeun diskriminasi di luhur timely. Ieu téh penting boga hidayah dina waktu ieu Anjeun bisa allege, dina kalolobaan kasus, beda lampah nu naon anjeun geus dugaan di pasamoan ieu. Lengkah: Hadir EEO Mediasi atawa EEO Tradisional Sangakan dina KoreaIf nyaéta mediasi tradisional atawa sangakan teu nuju ka hiji lingkungan hade hatena resolusi, nu complainant geus mere lima belas poé file Aduan Formal. Sabab ieu pigura waktu pondok, ieu téh sasaena pikeun nyiapkeun jero aduan sarta ngumpulkeun bukti saméméh komo pasamoan jeung EEO Pembimbing di Korea. Lengkah: File an EEO Aduan Formal di KoreaThe pamaréntah geus poé ti poé filing Formal Aduan pikeun ngarengsekeun panalungtikan miboga.

Ieu téh penting dina aduan anjeun pikeun nyieun husus dugaan substantiated jeung bukti.

Éta téh, ogé, sasaena pikeun nyieun hiji lengkep saksi daptar jeung specifics naha anjeun hayang husus saksi diwawancara. Lengkah: Menta hiji EEO Dédéngéan di Hareup an Administrasi Hakim atawa Paménta jeung EEO Agénsi Dikaluarkeun DecisionThe pilihan ngabogaan agénsi pamaréntah nyieun kaputusan versus an administrasi hakim téh gumantung, utamana, kana specifics of kasus nu bener. Kaputusan bisa boga penting akibat Dina kalolobaan kasus, hiji pamariksaan paménta kudu dilakukeun dina tilu puluh poé ti poé anjeun narima bewara anjeun katuhu pikeun dédéngéan saméméh administratif pangadilan hakim. Lengkah: Pamaréntah Isu Final Action - Banding lamun NecessaryThe Final Action bisa jadi banding ka EEOC Kantor pikeun Federal Operasi atawa ka federal court district. Internal sejenna EEOC banding bisa, ogé, jadi geus sadia Lengkah: File Diskriminasi Gugatan ka Kacamatan CourtThe filing lawsuits anu dipigawé ku ahli hukum sungut dina koordinasi jeung gaul sungut hukum di Amérika Sarikat. Punten dicatet filing a Federal Gugatan, dina kalolobaan kasus, bisa jadi filed online jeung, ngan, hearings dipigawé di Nagara. Ku kituna, dina kalolobaan kasus, partisipasi nu ngagugat jeung ngagugat urang ikhtiar, di Sarikat, teu perlu rutin.