Aturan transportasi



Aturan Transportasi jeung addenda thereto nu aya di puseur administrasi SALAKU EVR Kargo Manajemén Papan, nu aya di Tallinn, Toompuiestee tilu puluh lima jeung dina dibikeun website. Aturan Transportasi ngagambarkeun hiji dokumén ngatur mayoritas hukum jeung téhnis isu dina hubungan angkutan rail. Nurutkeun Karéta Meta rail transport kalakuan bisa jadi nyadiakeun jasa angkutan umum keur panumpang atawa nu sejenna rail angkutan jasa dina public railway solely dina dasar Aturan tina Angkot. Dina Aturan Angkutan rail transport kalakuan stipulates angkutan watesan keur panumpang atawa transportasi kargo dina dasar rupa barang atawa stock rolling.

Menteri Urusan Ékonomi jeung Komunikasi, éstonia Karéta Ltd Aturan Transportasi anu disatujuan. Nurutkeun ka Karéta Meta jeung raraga Ngatur Diréktur Aturan Transportasi nyokot pangaruh dina dua puluh dua bulan nopémber.

Transportasi ladenan nu disadiakeun ku SALAKU EVR Kargo nu dilaksanakeun luyu jeung ayeuna valid Aturan tina Angkot

Nu validasi of Aturan Transportasi jeung amendments thereto nyaeta subyek kompetensi Téhnis Panjagaan Otoritas